Aysonu Kizlari 2008

neşem sen de bizim gibi acık camın altında mı oturup yatıosun yoksa:))
yoksa bu sıcakta grip olmak da neyin nesi yaww
dikkat et kuşum ilac filan alıomusun

vitamin içiyorum tek ilaç almıyorum bişey olur diye
aslında evet biz bayadır salonda yatıyoruz kapı pencere açık uyuyoruz dün murat her yeri kapattı
odamıza geçelim dedi bakalım inşallah fazla kötü olmadan atlatırım inşallah

sultancım nasılsın
yumurta takibi yaptıracakmışın hayırlısı olsun canım inşallah bunda sonuç alırsınız

buarada güneşten haber alan varmı hiç gelmiyor artık?

sultancım nasılsın
yumurta takibi yaptıracakmışın hayırlısı olsun canım inşallah bunda sonuç alırsınız

buarada güneşten haber alan varmı hiç gelmiyor artık?

sağol canım yaaa inşallah.hepimiz bu yılı hayırlı haberlerle bitiririz. sanada çok geçmiş olsun canım. bünyen zayıf galiba. havalarda çok fena insan üstü açık yatıyor sonrada şifayı kapıyoruz. dikkat et kendine canım yaaa. şimdi hasta olma zamanı değil. ilaç milaçta içmiyoruz zaten iyice kafayı yedik

evet ya bünye zayıf murat a eylülde grip aşısını vurdurayım bu velet peşimi bırakmaz dedim
yani anlayacan bu gripten kurtulacağım yok neyse grip im geçsinde,vurulayım hemen

çocuk sevdasına kendimizle ilgilenmiyoruz ya hamileysem düşüncesinden ilaç falan içilmiyor

buarada iyi olmana sevindim canım,inşallah sende birsen gibi hayırlı haberlerle gelirsin bizeŞeniz

sağol canım inşallah. benimde her yerim tutuldu. ağrıyor ama kas gevşetici içersem bişey olur diye içmiyorum. yarın doktora soracam artık. napim iç derse içerim. sen ne yaptın canım doktora gidiyormusun

sağol canım inşallah. benimde her yerim tutuldu. ağrıyor ama kas gevşetici içersem bişey olur diye içmiyorum. yarın doktora soracam artık. napim iç derse içerim. sen ne yaptın canım doktora gidiyormusun

yok canım ben gitmiyorum eşim gidiyor
yumurtalarında kristalleşme olmuş neyin nesiyse
3 ay tedavi görecek düzelme yoksa başka tedavi uygulayacaklarmış
ve bu rahatsızlığı hamile kalmama engelmiş

uyuz urtrasonu çeken karı engel değil bu rahatsızlık demiş ne kadar sevinmiştim o zaman
dk da engel olmasa karınız şimdiye kadar hamile kalırdı demiş:çok üzgünüm:

Son düzenleme:

canım birinin dediği birinin dediğini tutmuyor. geçendede biriyle tanıştım. kadın doktora gitmiş gitmiş en son balcalıya göndermişler. rahim filmi falan çekilmiş. kadına ameliyat olması lazım diye rapor vermişler. neyse kadın doktoruna getirmiş. doktor bakmış ameliyatlık değil ama öyle demişlerde öyledir demiş. ama bence gerek yok . burda yazdıklarına göre olman lazım ama demiş. neyse kadına ameliyat tarihi vermişler mart ayına. kadın şubat ayında kendiliğinden hamile kalmış. bebek doğmuş ya 5 yada 6 aylık daha tekrar hamile. doktorların dediğide tutmuyor yani

kapattım ama kesildi birkac damla attırdı sonra durdu hehe
ama bellıydi sabahtan beri hem esio hem de cok kapalı aksam gibi sanki

havalı havalı dolaşmadan duramamşakkıdı
huyum kurusunkaydirigubbakcemile2

he dolaş sonra bebişi hasta et Allah korusun gelirsem yanına. zaten dünden sabıkalısın dur şimdi. dün belini ağrıt bugün üşüt olmaz böyle. getirme beni yanına klava: klava:

örnek veriyorum. sultan bak biz hala bekliyoruz. bekle diyorlar sabır diyorlar başkada demiyorlar

saol canım evet ama işte ultrason çeken pek anlamazmış bunlardan en önemli dk unun cevabı.
inşallah bizde öyle bir mucize yaşarızŞeniz

saol bir tanem evet ya önceden dk a gittiğimde ikinizdede sorun yok hamile kalmam lazım dediklerinde kendimi yiyiyordum.
sonra bir araştırdım eşimin değeri aslında düşük sonra son dk uma gittim oda eşinin değeri düşük ürolojiye gitmesi lazım aksi taktirde hiç bir tedavi uygulayamam sana dedi
vallah i o dk u çok tuttum ilk doğruyu söyleyen kişi yani
ötekilerini baksaydım halen boşuna çocuk diye ağlanırdım
dediğin gibi hiç değilse tedavi edilecek bir sorun var inşallah tedaviye yanıt verir benim canım spermlerimsırnaşık şey:CüvCüv:

Son düzenleme:
bende kaçıyorum yatayım biraz başımda ağrımaya başladı karnımda açıktı offffff ulen offfffffff
hasta olmak istemiyorum
neyse hepinize bol sağlıklı günler
kendinize iyi bakın ve dikkat edin
hepinizi öpüyorum canlarım

uyuyun uyuyun. tabi biz çalışalım siz uyuyun. yaaaaaaaa bende istiyorum yaaaaaaa. bi sürü işim var dahaaaaaaaa.

anaaaa evin icine yagmur yagıoooooooo
keşke burayada yağsa yaaaa

ya bu insanlar nirede
birsen fake bombom miraaaa:uhm:

askım uyumuşum aman huy edindim ilkindi uykusuuunuu

örnek veriyorum. sultan bak biz hala bekliyoruz. bekle diyorlar sabır diyorlar başkada demiyorlar
örenk benn meselaaaaaaaaa üstelik adet olmuyorumm

ayy hasta olacam diye diye beter edeceksin yaa yat hadeee

nazar etme ne olur
çalışma senin de olurkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:

bana musade kactım şimcilik basım cok agrıo azcık kestireyimmirmirmirmir
hadi bakalım ben geldim sen gittin evet mira yok bombom burada ama bizim sayfaya takılmıyormu ne bu arada bizim sayfaya çok zor giriyon 10 dk.bir sayfa açılıyorr

kızlaaaaaaaaaar niye kimse yoooooooooook. neyse benim mesaim bitti. eşimin arkadaşı doğum yapmış ona gidecez. bu arada çok gıcık bişey. daha evleneli bir yıl bile olmadı.09 09 2007 de evlendiler 08 08 2008 de çocukları oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…