neşem sen de bizim gibi acık camın altında mı oturup yatıosun yoksa:))
yoksa bu sıcakta grip olmak da neyin nesi yaww
dikkat et kuşum ilac filan alıomusun
sultancım nasılsın
yumurta takibi yaptıracakmışın hayırlısı olsun canım inşallah bunda sonuç alırsınız
buarada güneşten haber alan varmı hiç gelmiyor artık?
sağol canım yaaa inşallah.hepimiz bu yılı hayırlı haberlerle bitiririz. sanada çok geçmiş olsun canım. bünyen zayıf galiba. havalarda çok fena insan üstü açık yatıyor sonrada şifayı kapıyoruz. dikkat et kendine canım yaaa. şimdi hasta olma zamanı değil. ilaç milaçta içmiyoruz zaten iyice kafayı yedik
evet ya bünye zayıf murat a eylülde grip aşısını vurdurayım bu velet peşimi bırakmaz dedim
yani anlayacan bu gripten kurtulacağım yok neyse grip im geçsinde,vurulayım hemen
çocuk sevdasına kendimizle ilgilenmiyoruz ya hamileysem düşüncesinden ilaç falan içilmiyor
buarada iyi olmana sevindim canım,inşallah sende birsen gibi hayırlı haberlerle gelirsin bizeŞeniz
anaaaa evin icine yagmur yagıoooooooo
sağol canım inşallah. benimde her yerim tutuldu. ağrıyor ama kas gevşetici içersem bişey olur diye içmiyorum. yarın doktora soracam artık. napim iç derse içerim. sen ne yaptın canım doktora gidiyormusun
yok canım ben gitmiyorum eşim gidiyor
yumurtalarında kristalleşme olmuş neyin nesiyse
3 ay tedavi görecek düzelme yoksa başka tedavi uygulayacaklarmış
ve bu rahatsızlığı hamile kalmama engelmiş
uyuz urtrasonu çeken karı engel değil bu rahatsızlık demiş ne kadar sevinmiştim o zaman
dk da engel engel olmasa karınız şimdiye kadar hamile kalırdı demiş:çok üzgünüm:
kapattım ama kesildi birkac damla attırdı sonra durdu hehe
ama bellıydi sabahtan beri hem esio hem de cok kapalı aksam gibi sanki
havalı havalı dolaşmadan duramamşakkıdı
huyum kurusunkaydirigubbakcemile2
neşem uzulme bitanem en azından hamile kalmamanın bir sebebi var ve tedavi ile bu sebep ortadan kalkarsa bebiş gelir:CüvCüv:
hic sebep yokken kalamasan o zaman bekle olur diyecekler caresizce bekleyeceksin
insallah tedaviye hemen olumlu cevap verir spermlerhihoyyyt
saol canım evet ama işte ultrason çeken pek anlamazmış bunlardan en önemli dk unun cevabı.canım birinin dediği birinin dediğini tutmuyor. geçendede biriyle tanıştım. kadın doktora gitmiş gitmiş en son balcalıya göndermişler. rahim filmi falan çekilmiş. kadına ameliyat olması lazım diye rapor vermişler. neyse kadın doktoruna getirmiş. doktor bakmış ameliyatlık değil ama öyle demişlerde öyledir demiş. ama bence gerek yok . burda yazdıklarına göre olman lazım ama demiş. neyse kadına ameliyat tarihi vermişler mart ayına. kadın şubat ayında kendiliğinden hamile kalmış. bebek doğmuş ya 5 yada 6 aylık daha tekrar hamile. doktorların dediğide tutmuyor yani
neşem uzulme bitanem en azından hamile kalmamanın bir sebebi var ve tedavi ile bu sebep ortadan kalkarsa bebiş gelir:CüvCüv:
hic sebep yokken kalamasan o zaman bekle olur diyecekler caresizce bekleyeceksin
insallah tedaviye hemen olumlu cevap verir spermlerhihoyyyt
örnek veriyorum. sultan bak biz hala bekliyoruz. bekle diyorlar sabır diyorlar başkada demiyorlar
keşke burayada yağsa yaaaaanaaaa evin icine yagmur yagıoooooooo
ya bu insanlar nirede
birsen fake bombom miraaaa:uhm:
örenk benn meselaaaaaaaaa üstelik adet olmuyorummörnek veriyorum. sultan bak biz hala bekliyoruz. bekle diyorlar sabır diyorlar başkada demiyorlar
ayy hasta olacam diye diye beter edeceksin yaa yat hadeeebende kaçıyorum yatayım biraz başımda ağrımaya başladı karnımda açıktı offffff ulen offfffffff
hasta olmak istemiyorum
neyse hepinize bol sağlıklı günler
kendinize iyi bakın ve dikkat edin
hepinizi öpüyorum canlarım
hadi bakalım ben geldim sen gittin evet mira yok bombom burada ama bizim sayfaya takılmıyormu ne bu arada bizim sayfaya çok zor giriyon 10 dk.bir sayfa açılıyorrnazar etme ne olur
çalışma senin de olurkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:
bana musade kactım şimcilik basım cok agrıo azcık kestireyimmirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?