- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 45
kızlaaaaaaaaaar niye kimse yoooooooooook. neyse benim mesaim bitti. eşimin arkadaşı doğum yapmış ona gidecez. bu arada çok gıcık bişey. daha evleneli bir yıl bile olmadı.09 09 2007 de evlendiler 08 08 2008 de çocukları oldu.
ağız tadıyla bi yazı yazamadım yaaa geri sayfaları açilmıyor sinir geldi bana kızlarrrrrrrrr
ben gittim kızlar kendinize iyi bakın. sizleri çok seviyorum. öpüyorum
ayy kızlar iş var maşallah maşallah
aklım da sizde takipdeyim ona göre
cnm yaaa deme öle yaaaaaaaaaaa biliyorum çok zor bu iş ama deme yinede sen rabbim ölesini nasip etmiş onlara yapacakbişey yok ...bizim kaderimiz bu sınavımız isyanlar bizi tüketir başka kimseye bişey olmaz tatlımmm....
evet cnm yaa sormaa aynen dediğin gibi 10 saatte açılıyor yaaaaaaaaaa
hadi güle güle sinir etme kendünüüü
bak bugün fakeyi göremedim nirlerde acepppp
habersiz koyuyor garu yaaa tlf diğer operetör narım var sadece arayamıyorum
şimdi evi topladım....ve süpürdüm makinaya beyazları attım bi dünya olmuş yaaaaa
bu saatte attımki benim kuzum assın diye ama ben asarım bugün kendümü gayet iyi hissediyorum...ağrım yok niden acep gelişim durdumu :roflol:neyse bu aksam çatlataağımm
sabahki kahvaltı ile duruyorum....karnım çok aççç banyoya girmeden bir mercimek çorbası şıftırtcamm....birde cacık isityorummm heheecokacimcoook
nilaycım bizim için dua ety bitanem bu gece rtamazan arifesinden bu mübarek gecede bitanem sen en taze hamişsin
ben de bugün yasin okuyucam kızlar hepimiz için dua edeceğim hadi bakalım bu mübarek ay patlama yapıcaz inş.
kocaman öpüyorum gül yanaklarınızdan ben kaçtım
yarın görüşürüz artık
birsen yorma kendini
nurayım ani hareket yapma beline dikkat
nilayın sen de aman aman dikkat yawyus
canım işlerini bitir sakın haftaya transferin olacağı güne iş miş bırakma hatta zeytinyağlı bişiler yap çorbanı yemeğini yap dolabında dursun ..ne olur 1 hafta yattt...hattaa buraya bile gelmee ..yat yat tutsun hemencecik canım benım:)) senden çok heycanlıy ım varyaaa ay inşallaah canımmm olacak bu sefer ay hayırlısııı bence doğru bir tedaviye geçildi senin için çok mutluyum...
cnm benim bugün öle bişeylar yaptım yormamm merak etmenilaycım bizim için dua ety bitanem bu gece rtamazan arifesinden bu mübarek gecede bitanem sen en taze hamişsin
ben de bugün yasin okuyucam kızlar hepimiz için dua edeceğim hadi bakalım bu mübarek ay patlama yapıcaz inş.
kocaman öpüyorum gül yanaklarınızdan ben kaçtım
yarın görüşürüz artık
birsen yorma kendini
nurayım ani hareket yapma beline dikkat
nilayın sen de aman aman dikkat yawyus
ayy basim nasil agriyor daha yeni uyandim sayilir yarim saate kendime gelemedim baya uyumusum yaw midem eksimis
ay canım etmemii duaa geçen de dedim uyanıyorum aklımda sizler uyuurken aklımda sizlerr hep aklımdasınız hep dua ediyorum canım benım.....
yaa kızlar ben folik asidmidir nedir ondan kullanmıyorum..dr vermedi bana bişi kan değerlerme bakdı şimdilik herşey iyi dedi alla allaaa...devlet hastanesi olduğu içinmi acabaa.kafam çok karışık ben çok düşünüyorum bugünlerde neden böyle oldum ben yaa endişelenmem normalde ben böyleee ..hormonlar yapıyor galibaa..ne etsemki kızlar acabaaaaaaaaaa ..ben dr gidecem yaa şu yakın bir günde bakalım ne yapacam ..kullanmasam ne olurki yaww ..tamam önemini biliyom amaa vermedi işde dr önemli olsa vermezzlermiydi off offf
kızlar dün internetimizde sorun vardı sayfamıza giremedimmmmmm
bugünde anneme gidicem haberiniz olsun
size hayırlı günlerrrrrrrrrrrrrrrrrr
pregnly değil cnm ovitli bişey ismi göbişden oldum cnmmmmgünaydın birsencim canım dün yaptırmışın çatlatma iğnesini hayırlı uğurlu olsun iğnen inş pregnly mi iğnenin adı
cumartesiyede yumoşlar toplanıcakmış hakkınızda hayırlısı olsun bitanemmmmmmmmmmm:1hug:
kızlar aslıda doğurmuş canım benim ne büyük mutluluktur şimdi yaşadığı
inş bebeğinin hayırlı güzel günlerini görmeyi nasip etsin yaradan inş aslıcım
günaydınlar ben bugün işyerindeyim
ama merak etmeyin çalışmaya gelmedimmmmmmm
patorunun doğumgünü kızlar sensiz olmaz dedilerrrrrrrrrrrr
geldim el bebek gül bebek bakacaklarrrrrrrrrrr patronun odasında yatacağımm ara ara gezerim ama şimdiden tiiribe girmenin alemi yokk dimiii
kalkmam mi kizkaydirigubbakcemile3
kalktim da ancak geldim iste oyalandim biraz
gunaydin sekerlerŞeniz
karga mokunu yemeden hepiniz damlamissiniz hayirdir sizin de mi cisiniz geldi:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?