inş.cnm ama ben genede çok kapılmayın sonucu büyük hayal kırıklığı olurgünaydın canım. yat tabi. şurda ne kaldı hamişliğe İnşallah. bu nuray nirde bugün çişe kalkmadımı gııııııııııı
bizimki işden çişden deiilllll benimkide işgüzarlıktan cnmmkalkmam mi kizkaydirigubbakcemile3
kalktim da ancak geldim iste oyalandim biraz
gunaydin sekerlerŞeniz
karga mokunu yemeden hepiniz damlamissiniz hayirdir sizin de mi cisiniz geldi:roflol:
evet cnm çok doğru dedin bu daha etkiliymişşş doktorlar ondan verdi bunubırsenım hayırlı olsun kusum
senin igne pahalı olan catlatma ignesi mi acep:uhm:
belki o daha etkilidr garanti olsujn diye onu yapmışlardır
ne çişi kuşum bizimki iş iş. işe geldik sabahtan yine her zamanki gibi. bugünde toktora gidecem bakalım ne diycek. içimde tuhaf bi heyecan var. kocamlada konuşmuyom bugün. dedimki madem kötüyüm fesatım o zaman artık seninle konuşacak bişeyim yok. sen iyilerle konuş dedim.
kızzz fekoooo bak daha etkili catlatma ignesi varmış kusummmhihoyyyt
senin inatcı yumurtalar da catlayabülüüüüüüüüüü:hooray:
günaydın larrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız fıstıklarım
hepimiz için dualar ettim dün gece
öyle huzurlu uyudum ki
bembeyaz rüyalar da gördüm
güzel olucak herşey güzelllllllllllllllllllllllllllllllllll
aslında 8 de burdaydım da ancak gelebildim
maşallah iş var bugünlerde fıstıkım yaa
bugün de çok sık burda olmıcam sanırım
ama ilk fırsatta tabi ki soluğu burda alıcam
bugün biraz keyifliyim bitanem yaa
iyi uyudum
güzel beyaz bi, geceydi
görümcemi aklımdan çıkardım biras
rahatım yani atlattım
onu cahilliğiyle başbaşa bıraktım
dün kaynanamdaydık hepimiz
plan yapıyorlardu çocuğa kaynanamın bakması kesinleşti gib igibi
o yüzden çok huzurluyum
konu bana gelince
ben çocuğumu zor buldum onu kimseye bırakmam
kendi çocuğuma ben bakıcam annem de yardımcı olucak dedim altını çizerek
anlayana artık
çrş kontrole gidicek ben gelirim ama sen eşinle git hem o zaman kalp atışlarını duyarsınız dedim
murata da asla gitmem psikolojim bozuluyor beni ilgilendirmiyor çocukları dedim
aaa bahadır asla gelmez dedi niye dedim hanzo dediğin abin ultrason cihazına yapışıyordu bebeğimizi görebilmek için dedim bu şok tabi aa abi ne kadar değişti dedi hayır abin değişmedi içindeki bebek sevgisi bunu yaptırıyor dedim tabi anlayana bende murat da sizi hiç anlayamıyoruz dedim bu arada ben 5+3 de keseyi görmüşüm ve kocamandı
eeeeeee dün sorun vardı bugün annen ohhhhhhhhhhhhhh ek bakalım biziiii
pregnly değil cnm ovitli bişey ismi göbişden oldum cnmmmm
heeeeeeeeee doğurduuu hepimize dua etmişşşşşşşşşşş haberin olsunnnnnnn
bombom cok ıyı etmısın neden gıdeceksınkı en guzelini yapmısın murata dogrusunu soylemekle
ama anlamadım konu nasıl sana geldi daha olmayan bebege kim bakacak onu mu dert edinmiş kaynanaöbürü desen daha kese yanii.dereyi görmeden paçayı sıvıyo biraz bence
sen de cocugumu zor buldum demişsin kız bu ay olcak mı yoksa icine mi dogdu da oyle soyledinnnn:1rolleyes:hihoyyyt
senin yumurtlama gunu geldi mii
igne yapılcak mı son durum nedir
cimbomlum bak iğneden sonra ilişkiden sonra yat ama sonrada git karnına sıcak lif tut dene sende ne olurr belki bi hikmet vardır bu işde:))
yaw dr vermediki folik molik...ne edeceğimi şaşırdım ....ben süt yoğurt peynir domates salatalık herbişi yiyom valla folikde kullanmıyorum aklıma geline daha bi yiyom inşallah şişmem ama ekmek yemiyorum en fazla birdilim:) bu folik plus diyorlar ondan alıp içsem olur galibaa
cimbomlum bak iğneden sonra ilişkiden sonra yat ama sonrada git karnına sıcak lif tut dene sende ne olurr belki bi hikmet vardır bu işde:))
yaw dr vermediki folik molik...ne edeceğimi şaşırdım ....ben süt yoğurt peynir domates salatalık herbişi yiyom valla folikde kullanmıyorum aklıma geline daha bi yiyom inşallah şişmem ama ekmek yemiyorum en fazla birdilim:) bu folik plus diyorlar ondan alıp içsem olur galibaa
ahhh canımmm
zaman cok cabuk gecio inanki yaww
o kutucukları nasıl atlıcak birer birer
ben babygaga yı baslangıc sayfası yaptım
aynen bu şekil olan:CüvCüv:takvimim orda cıkıyor her acısımda
bebişim 6.kutuda şu an teyzelerihihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?