Aysonu Kizlari 2008

günaydın canım. yat tabi. şurda ne kaldı hamişliğe İnşallah. bu nuray nirde bugün çişe kalkmadımı gııııııııııı
inş.cnm ama ben genede çok kapılmayın sonucu büyük hayal kırıklığı olur

kalkmam mi kizkaydirigubbakcemile3
kalktim da ancak geldim iste oyalandim biraz
gunaydin sekerlerŞeniz
karga mokunu yemeden hepiniz damlamissiniz hayirdir sizin de mi cisiniz geldi:roflol:
bizimki işden çişden deiilllll benimkide işgüzarlıktan cnmm

bırsenım hayırlı olsun kusum
senin igne pahalı olan catlatma ignesi mi acep:uhm:
belki o daha etkilidr garanti olsujn diye onu yapmışlardır
evet cnm çok doğru dedin bu daha etkiliymişşş doktorlar ondan verdi bunu
bende evdekileri neşeye vereceğim cnmmm iki tanee var

çokkkk eyi etmişsin aferimmmmmmmm

kızzz fekoooo bak daha etkili catlatma ignesi varmış kusummmhihoyyyt
senin inatcı yumurtalar da catlayabülüüüüüüüüüü:hooray:

evetttttttttttttt kuşummmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaa

ayyyy eşim benden panik kızlar narkozu duyduyaaaaaaaa
adam ayyy diyooo bikere narkoz ydiyaa

buraya zor yolladııııııııııı

günaydın larrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız fıstıklarım
hepimiz için dualar ettim dün gece
öyle huzurlu uyudum ki
bembeyaz rüyalar da gördüm
güzel olucak herşey güzelllllllllllllllllllllllllllllllllll

sultan kııı aferim sana aferimmmmmmmmmmmmmmmm
çok ii demişsin gülüm
anlayana tabe

birsenimmm kızz patroncuğunun doğum günüsü kutlu olsun
dileğin selamı var de
hatırlar beni msn den forsuk kafalı

canım benim ağzına diline sağlık. Allahım senden razı olsun. kucağını boş bırakmasın. emeklerini boşa çıkarmasın. sana hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin İnşallah. hepimize nasip etsin İnşallah. Allahım umutlarımızı emeklerimiz boşa çıkarmasın. evet dediğin gibi İnşallah herşey çok güzel olacak hemde çoooooooooooook

aslında 8 de burdaydım da ancak gelebildim
maşallah iş var bugünlerde fıstıkım yaa
bugün de çok sık burda olmıcam sanırım
ama ilk fırsatta tabi ki soluğu burda alıcam
bugün biraz keyifliyim bitanem yaa
iyi uyudum
güzel beyaz bi, geceydi
görümcemi aklımdan çıkardım biras
rahatım yani atlattım
onu cahilliğiyle başbaşa bıraktım
dün kaynanamdaydık hepimiz
plan yapıyorlardu çocuğa kaynanamın bakması kesinleşti gib igibi
o yüzden çok huzurluyum
konu bana gelince
ben çocuğumu zor buldum onu kimseye bırakmam
kendi çocuğuma ben bakıcam annem de yardımcı olucak dedim altını çizerek
anlayana artık
çrş kontrole gidicek ben gelirim ama sen eşinle git hem o zaman kalp atışlarını duyarsınız dedim
murata da asla gitmem psikolojim bozuluyor beni ilgilendirmiyor çocukları dedim
aaa bahadır asla gelmez dedi niye dedim hanzo dediğin abin ultrason cihazına yapışıyordu bebeğimizi görebilmek için dedim bu şok tabi aa abi ne kadar değişti dedi hayır abin değişmedi içindeki bebek sevgisi bunu yaptırıyor dedim tabi anlayana bende murat da sizi hiç anlayamıyoruz dedim bu arada ben 5+3 de keseyi görmüşüm ve kocamandı

kuşum çok güzel demişsin ağzına sağlık. süpersin yani. bu onlara kapak olmuştur. almışlardır ağızlarının payını. böyle devam edersen İnşallah ne sinir kalacak ne stres. sonrada hayırlısıyla İnşallah bebiş gelecek. ve sen evde bebişine bakacaksın. o zaman ne iş derdi kalacak nede gelen giden derdi.

günaydın kızlarrr..gene midem çok fenaaa ..neyse sizlerle midemi unutuyorum..iyiki varsınız:)

ay o iğne pahalı ama çok etkili bir iğne:)) ay hadi uğurlar olsun inşallaah:)

kuşum şimdi o da biliyor bir kaç sonra da inş.benim çocuğum olursa ilknurunkiyle çakışıcak yaaa o asıl benim bebeğime bakmak istiyor asıl torun olarak onu görüyor bende en başından annem bakıcaz diyorum bu da çatlıyor tabi derdi o yani bitanem
bu arada evet yaa ben ümitliyim kendimden allah korusun aksini düşünmek bile istemiyorum
bu arada p.tesi sana ısı tablosu vericem bitanem bi de yorum alıcam
bugün iğnemi alıcam çünkü yarın bayram ya eczaneler kapalıymış yarın akşam da vurucaklar hayırlısı bakalım pazar ve p.tesi çalışma var bitanesi heralde
c.tesi 11.gün biliyorsun normalde 12.gün yumurtluyorum

bu arada nilaycım hoşgeldin
aşkım ne olur benim salak görümcem gibi olma
iç folik asidini

bu arada yoğun baskılarımdan dolayı sanırınm görümcen bugün ki randevusuna gitmeye karar vermiş olucak ki saat kaçtaydı randevu diye bana soruyor anlayın artık ne kadar aptal olduğunu

valla murata herşeyi söyledim nuraycım
bulaşık konusunu da açtım
hak verdi bi daha böyle bi şey olmıyacak dedi
sabah hamile değilim bir şey hisstmiyorum diyerek aç karnına sigaralar içen güzel kardeşin dedim hamile olunca akşamında ay of uzanucam ben hamileyim diyordu ne oldu dedim bunlar beni üzüyor ve ben bunlara katlanamam gerekirse annenede gitmem dedim
nasıl olduysa hak verdi
dün biras iş oldu yaa keyfi yerindeydi
aslında kızlar erkeklerle konuşurken doğru zamanı seçmek çok önemli
sözüm özellikle sana sultancım

cimbomlum bak iğneden sonra ilişkiden sonra yat ama sonrada git karnına sıcak lif tut dene sende ne olurr belki bi hikmet vardır bu işde:))

yaw dr vermediki folik molik...ne edeceğimi şaşırdım ....ben süt yoğurt peynir domates salatalık herbişi yiyom valla folikde kullanmıyorum aklıma geline daha bi yiyom inşallah şişmem ama ekmek yemiyorum en fazla birdilim:) bu folik plus diyorlar ondan alıp içsem olur galibaa

SLMMMMMMM KIZ HAMİŞ MİSİNNN AY ÇOK SEVİNDİMM YAAAAAAA ALLAH TAMAMINA ERDİRSİNNNNN DARISI DİLEGİNN BAŞINDA EN KISA ZAMANDA

canııımmmm hadi hayırlı olsun. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallahhhh..

kız folik asite başla hemen. unutmuştur doktorun. folik plus al eczaneden.:1hug:

gerçekten ne çabuk geçiyo.. ama geçmişe bakınca. geleceği düşününce de hiç gelmeyecek sanki.

baksana senin ne kadar az kalmış.hihoyyyt

benim ne zaman o kadar olcakkkkk

çok saolun kızlarr:)) tamam ben bu foliki haledecem kafamda zatti ..:) geceleri rüyama bile giriyor kabus görmeye başladım hadi hayırlısı artık:)

kızlar selam
zorda olsa girdim nihayet kk ya
benim bilğ sapıttıda

dün arkadaşın dükkanını açtım akşamada kayınvalidedeydim
giremedim dün
birazdanda çarşıya çıkcam altın alıcam kocişin takımı var onu vercem temizlemeye
yarın sabah yolculuk var konya ya
düğüne
artık evde oturmak istiyorum
valiz hazırlayıp yıkamaktan yoruldum yaaaaaa

nilaycım nuraycım sıcak su olayını yapıcam fıstıklar
şimdi pazar ilişki var ya bu akşam bi sıcak su banyosu yapayım nilay sıcak su dan sonra bir gün ara sonra ilişki demiştin di mi
ilişkiden sonra biraz yatarım sonra da sıcak lif koyarım aşkım sağolun yaa bitanesiniz valla

sibelcim hoşgeldin yawyus seninki de büyüyücek annesi sen bile şaşıracaksın
karnın belli oluyor mu sibelcim

kızlar bu arada az önce esrayla konuştum acayip heyecanlıydı resmen sesi titriyordu kayınvalidesi yanındaydı dün biras sancısı olmuş korkmuş doğum yapıcam diye normal doğum istiyormuş dr da normal diyormuş şimdilik hepinize du ediyorum edicem de diyor dr u 23 ünden sonra her an bekle dedim düşünün artık 1 hafta geçmiş her an doğurabilir yani ama normalde 10 eylül çıkıyormuş sanırım erkekler biras erken geliyor ve sizlere çok ama çok selamı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…