Aysonu Kizlari 2008

canım bana söylüyorsunda herkes farklı kiişilik. benim koca için doğru zaman yoktur. haklılıkta. ne olursa olsun kardeşleri ve annesi haklı. ne dersem diyim ben haksızım. ne yaşarsam yaşayım onun için farketmiyor. her şeyi denedim ama yok adam sanki annesine babasına ve kardeşlerine aşık. hani aşıklar ilk başta karşısındaki nasıl olursa olsun güzel görünür ya adam öyle. yani onun için doğru zamanda doğru yerde yok. konuşmanın şeklide. onun için varsa yoksa ailesi. ona göre biz aile olmadığımız için ailesi diyorum. senin anlattıklarını bende anlattım zamanında ama adım kıskanıyor oldu. güzellikle anlattım adam delirdi. 3 yıldır denemediğim yol kalmadı. artık vazgeçtim.

TEŞEKKÜR EDERİM BOMBOMUM ama adam kelll yawwwwwww porsukk kafa değilllkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrr..gene midem çok fenaaa ..neyse sizlerle midemi unutuyorum..iyiki varsınız:)

ay o iğne pahalı ama çok etkili bir iğne:)) ay hadi uğurlar olsun inşallaah:)
ayyy cnm ya pahalısı olsa ne olur olmasa ne oılurr rabbim istesin yeterrrrrrrr

ay daha pek küçük yaaaaaaaaaaaaaaaaa ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:))))))))
yer onu teyzeleriiiiii

eyi etmişsin haa şöle ol yaaaaaaaa
tatlı dil yılanı çıkarır deliğinden

onuda yerimmmmmmmmmmmmm

benüüüü heç merak neyn etmemişsinizzzzzz biraz ağrım oldu
gettim yattım şimdide geldüm birekre okuyordum site hata verdi sonra başa döndüm
şimdi pc.arşiv yapıyorum ben gidecem yaa adam ne var ne yok yedekle kopyala dediii

canım hadiii inşallahh dualarımız seninle..

benim karnım az çıktı ya.. sabahları küçük oluyo. ama yemek yiyince daha bi belli. ama yawrusum ufak tekmelere falan başladı teyzeleri hissediyorum.

kızzz dırım sizin ne zaman toplama belli oldumu.. canım dikkat et kendine heee. bak ikizlerin geliyo onlara iyi bak dikkatli ol.

mercimek köftesi mi aman allahım
sayfanın en becerizsizi benim herlade
ya da bebek insana neler yaptırıyor aman allahım
ben hamile kalırsam bi de elde baklava açarmışım
vay anasını bee

kızzz dırım sizin ne zaman toplama belli oldumu.. Canım dikkat et kendine heee. Bak ikizlerin geliyo onlara iyi bak dikkatli ol.
dikkat ediyorummmm cnm hayirlisi allaha kalmişşşşşşş

mercümek koftesi yaptım super olmushihoyyyt
gunden gune gendumu gelistiriorum masallah bana:icecream:

ohhhh afiyet olsun kuşummmmmmmm
beverikliymişsin orataya şimdi çikiyorrrrr

kime merak etmemiş miş
ne tirpli kadın bu yaa
çocuğu da kendine benzeticek
inş.mülayim babasına benzer çocukcağız

bababaaaaa hemendee erkek tarafi olduz bombom hanummmmmmmm
babasina benzesin bende isterim bi eve bi birsen yeterrrrr

kızlar benımde canım kıymalı makarna çekiyor ama markete gitmem lazım makarna kalmamış evdeee( kendimi biraz daha zinde hisedeyim çıkacam hem yürüyüş olur demi...valla sonra nurişin kocasından beterdir kocam yatttın şşişdin davul oldun bide fıtık çıkardın başıma diyee birbirimizi yer dururuz artık:)))

nuriş yaa allah razı olsun senden bu gebelik takvimini koydurduğun için:)) ay nasılda duyulanıyorum mesajın arkasından görünceee.. kızlarrr sizede bu gebelik takvimini allah nasip etsin en kısa zamanda tez zamandaaa aaamiiinnnnnnnnn allahım bu arkadaşlaraaa en kısa zamanda bebek ver ne olurrrrrrrrrrrrr

ilk başda kim var drım varr allahım bu ay tedavisi iyi sonuçlansın ve bebişi olsun allahımm ne olurrrrrrrrrrr fazla beklemesin artık allahım ....amiinnn

sonra cimbom varr ...allahım cimbomda çatlatma iğnesinden sonra uygun ortam ve koşuları yakalayarak bebeği olsun allahım....bu ay onuda bebeğiyle kavuşdur ne olur allahım...aminnn

bu ay sırada olan yok demi başkaa?

valla bombom bıraz zahmetlı ve zor geldı acıkcası ama napim insanın canı cekip de yapacak kimse olmayınca paşa paşa yapılıyorkaydirigubbakcemile3

gorumcen mi dio kim merak etmemiş diye:uhm:

nuray sana bişey sormam lazım yaaa. şimdi ben doktora gittim. toktorda deli etti beni. muayeneden önce dediki sen ne zaman adet oldun. evelki gün dedim tamam dedi. sonra dediki bugün ilk gününmü. çıldıracaktım. neyse muayene etti. yumurtalıklarının durumu çok iyi dedi. sonra birliktelik tarihi verdi yalnız ben 28 günde bir adet olurum. hiiiiiiiiiç değişmez. 27 ağustosta adet oldum. bana dediki manyak 7 eylül 9 eylül ve 11 eylül ilişki günleri ve önemli günler 9 ve 11 dedi. 28 ağustosta adet olacaksın dedi. ama ben düşündüm çıkınca benim 24 ağustosta adet olmam lazım. bugün olsa bile en geç 26 olurdu.ya bacımsın bana bi tarih hesapla yaaaa. deli edecek bu doktor beni. ben 32 günde bir adet olmuyorum ki. kendi ilaç vermişti sadece önceki ay ilaç yüzünden o kadar sürede adet oldum. ağlayacam ben yaaaaaaaaaaa

s&u canım bak sen o hesaplamaları bırak herkez ayrı günlerde yumrutlar dr her bayanın 30 günde adet olup 14-15 inde yumurtlayacağını düşünerekden ilişki önerir...sana tavsiyem ateşini ölç vee o sümüksü akıntını kontrol ett... en güzel yöntem bu...zaten ne zaman yumurtladığını anlarsan işin dahada kolaylaşırr...sakın dr bana o günler yap dedi be o günler yapayım diğer günleri boşver deme sakın ...adettinin 9. günü başla gün aşırı yap canım 22. güne kadar bence en sağlıklısı...

bende öyle düşünüyorum. salak bana önceki ay dediki gel ilaç tedavisine başlayacaz. gittim hiiiç sanki konuşmamışız. bide diyorumki tamam kendi kendine bekleyelimde bunun kontrolü falan yokmu. bana önce demiştiki tahlil falan yapacaz ona göre yumurtlama gününü bulacaz. adam bu arada iyi kazanmış demekki hiiiiiiiç sanki onları dememiş. yok yaaa ben çocuk mocuk istemiyorum. çıldıracam az kaldı. zaten işyerinde iş çok çıldıracam. bide doktor beni delirtti. inan gözlerim dolu bekliyorum. biri bişey dese ağlayacam. eve kadar kendimi nasıl tutacaksam

canım benım üzme kendini ama keşke dr una anlatsaydın geçen konuşduklarını...dosyanada yazmamış demek ...hatırlaması zor..bence bidaha randevu al ve git ve güzelce konuş..hemen neden öyle pes ediyorsunki...pes etme sakın bak kızarım...güzelce dr unla konuş bak herşey çok güzel olacak canım benım...:teselli:

Kizlar merhabaaaaaaaaaaaaaaa burada doğum günüm kutlandi patrona süpriz hazirlarken kendim süprizzzzz oldum kizlar kolye almişşş
patronumda bir oyuncak ayi almiş ama başinda kep var ve elinde diploma var üzerinde firmanin ismi yazili seni mezun ettim öğretim üyesi olarak devamini bekliyorum dedi...

Sultanciğim cnm beğenmediysen başka doktora git
nuray kuşum evet dok.hatirlayamaz ama hastalarin dosyasi var
bakar ve ona göre konuşurr kimseee öle görünce taniyamaz tabiiiiiii

canım haklısın. işte sorun o. ne ilaç kullandığımı falan biliyor. onu neden bilmiyor. kistimi hatırlıyor. senağlama senağlama

kızlar tamam dosya var da demek adam yazmamıs işte
yazmıs olsa ona gore konusurdu :sm_confused:
Işin garip yanı da gecen ay ilac tedavisi yaplım deyipo bu ay ne gerek var demesi

evet kuşum o konuda çok haklsinnnnnnnnnnn

biraz benim porsuk kafa gibi sanirimmmmm

ayyyyyyyyyyyy bak bugün neşede yokkkkkkkkkkkk

kızlar tamam dosya var da demek adam yazmamıs işte
yazmıs olsa ona gore konusurdu :sm_confused:
işin garip yanı da gecen ay ilac tedavisi yaplım deyipo bu ay ne gerek var demesi

kuşum ben doktordan vazgeçtim şimdi. sen bana ne önerirsin. bu konuda. gün olarakta tabi. bide doktor bana dediki acı ekşi ve baharatlı yemeyeceksin. yav dedim midem için gelmedimki ne alakası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…