- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 45
valla murata herşeyi söyledim nuraycım
bulaşık konusunu da açtım
hak verdi bi daha böyle bi şey olmıyacak dedi
sabah hamile değilim bir şey hisstmiyorum diyerek aç karnına sigaralar içen güzel kardeşin dedim hamile olunca akşamında ay of uzanucam ben hamileyim diyordu ne oldu dedim bunlar beni üzüyor ve ben bunlara katlanamam gerekirse annenede gitmem dedim
nasıl olduysa hak verdi
dün biras iş oldu yaa keyfi yerindeydi
aslında kızlar erkeklerle konuşurken doğru zamanı seçmek çok önemli
sözüm özellikle sana sultancım
TEŞEKKÜR EDERİM BOMBOMUM ama adam kelll yawwwwwww porsukk kafa değilllkaydirigubbakcemile3sultan kııı aferim sana aferimmmmmmmmmmmmmmmm
çok ii demişsin gülüm
anlayana tabe
birsenimmm kızz patroncuğunun doğum günüsü kutlu olsun
dileğin selamı var de
hatırlar beni msn den forsuk kafalı
ayyy cnm ya pahalısı olsa ne olur olmasa ne oılurr rabbim istesin yeterrrrrrrrgünaydın kızlarrr..gene midem çok fenaaa ..neyse sizlerle midemi unutuyorum..iyiki varsınız:)
ay o iğne pahalı ama çok etkili bir iğne:)) ay hadi uğurlar olsun inşallaah:)
yer onu teyzeleriiiiiiay daha pek küçük yaaaaaaaaaaaaaaaaa ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:))))))))
eyi etmişsin haa şöle ol yaaaaaaaavalla murata herşeyi söyledim nuraycım
bulaşık konusunu da açtım
hak verdi bi daha böyle bi şey olmıyacak dedi
sabah hamile değilim bir şey hisstmiyorum diyerek aç karnına sigaralar içen güzel kardeşin dedim hamile olunca akşamında ay of uzanucam ben hamileyim diyordu ne oldu dedim bunlar beni üzüyor ve ben bunlara katlanamam gerekirse annenede gitmem dedim
nasıl olduysa hak verdi
dün biras iş oldu yaa keyfi yerindeydi
aslında kızlar erkeklerle konuşurken doğru zamanı seçmek çok önemli
sözüm özellikle sana sultancım
onuda yerimmmmmmmmmmmmmahhh canımmm
zaman cok cabuk gecio inanki yaww
o kutucukları nasıl atlıcak birer birer
ben babygaga yı baslangıc sayfası yaptım
aynen bu şekil olan:CüvCüv:takvimim orda cıkıyor her acısımda
bebişim 6.kutuda şu an teyzelerihihoyyyt
nilaycım nuraycım sıcak su olayını yapıcam fıstıklar
şimdi pazar ilişki var ya bu akşam bi sıcak su banyosu yapayım nilay sıcak su dan sonra bir gün ara sonra ilişki demiştin di mi
ilişkiden sonra biraz yatarım sonra da sıcak lif koyarım aşkım sağolun yaa bitanesiniz valla
sibelcim hoşgeldin yawyus seninki de büyüyücek annesi sen bile şaşıracaksın
karnın belli oluyor mu sibelcim
kızlar bu arada az önce esrayla konuştum acayip heyecanlıydı resmen sesi titriyordu kayınvalidesi yanındaydı dün biras sancısı olmuş korkmuş doğum yapıcam diye normal doğum istiyormuş dr da normal diyormuş şimdilik hepinize du ediyorum edicem de diyor dr u 23 ünden sonra her an bekle dedim düşünün artık 1 hafta geçmiş her an doğurabilir yani ama normalde 10 eylül çıkıyormuş sanırım erkekler biras erken geliyor ve sizlere çok ama çok selamı var
mercümek koftesi yaptım super olmushihoyyyt
gunden gune gendumu gelistiriorum masallah bana:icecream:
dikkat ediyorummmm cnm hayirlisi allaha kalmişşşşşşşkızzz dırım sizin ne zaman toplama belli oldumu.. Canım dikkat et kendine heee. Bak ikizlerin geliyo onlara iyi bak dikkatli ol.
mercümek koftesi yaptım super olmushihoyyyt
gunden gune gendumu gelistiriorum masallah bana:icecream:
kime merak etmemiş miş
ne tirpli kadın bu yaa
çocuğu da kendine benzeticek
inş.mülayim babasına benzer çocukcağız
valla bombom bıraz zahmetlı ve zor geldı acıkcası ama napim insanın canı cekip de yapacak kimse olmayınca paşa paşa yapılıyorkaydirigubbakcemile3
gorumcen mi dio kim merak etmemiş diye:uhm:
sımdı de kakaolu kurabıye yapıorum insallah bu da guzel olurhihoyyyt
s&u canım bak sen o hesaplamaları bırak herkez ayrı günlerde yumrutlar dr her bayanın 30 günde adet olup 14-15 inde yumurtlayacağını düşünerekden ilişki önerir...sana tavsiyem ateşini ölç vee o sümüksü akıntını kontrol ett... en güzel yöntem bu...zaten ne zaman yumurtladığını anlarsan işin dahada kolaylaşırr...sakın dr bana o günler yap dedi be o günler yapayım diğer günleri boşver deme sakın ...adettinin 9. günü başla gün aşırı yap canım 22. güne kadar bence en sağlıklısı...
bende öyle düşünüyorum. salak bana önceki ay dediki gel ilaç tedavisine başlayacaz. gittim hiiiç sanki konuşmamışız. bide diyorumki tamam kendi kendine bekleyelimde bunun kontrolü falan yokmu. bana önce demiştiki tahlil falan yapacaz ona göre yumurtlama gününü bulacaz. adam bu arada iyi kazanmış demekki hiiiiiiiç sanki onları dememiş. yok yaaa ben çocuk mocuk istemiyorum. çıldıracam az kaldı. zaten işyerinde iş çok çıldıracam. bide doktor beni delirtti. inan gözlerim dolu bekliyorum. biri bişey dese ağlayacam. eve kadar kendimi nasıl tutacaksam
Kizlar merhabaaaaaaaaaaaaaaa burada doğum günüm kutlandi patrona süpriz hazirlarken kendim süprizzzzz oldum kizlar kolye almişşş
patronumda bir oyuncak ayi almiş ama başinda kep var ve elinde diploma var üzerinde firmanin ismi yazili seni mezun ettim öğretim üyesi olarak devamini bekliyorum dedi...
Sultanciğim cnm beğenmediysen başka doktora git
nuray kuşum evet dok.hatirlayamaz ama hastalarin dosyasi var
bakar ve ona göre konuşurr kimseee öle görünce taniyamaz tabiiiiiii
canım haklısın. Işte sorun o. Ne ilaç kullandığımı falan biliyor. Onu neden bilmiyor. Kistimi hatırlıyor.Senağlama senağlama
kızlar tamam dosya var da demek adam yazmamıs işte
yazmıs olsa ona gore konusurdu :sm_confused:
Işin garip yanı da gecen ay ilac tedavisi yaplım deyipo bu ay ne gerek var demesi
kızlar tamam dosya var da demek adam yazmamıs işte
yazmıs olsa ona gore konusurdu :sm_confused:
işin garip yanı da gecen ay ilac tedavisi yaplım deyipo bu ay ne gerek var demesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?