- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 45
doktordan umudu kestik kocakarı yontemlerine dönelimsırnaşık şey
ben hamile kaldıgım ay ögütülmüş üzüm cekirdegi yuttum eşime de yedirdim
sonra kocam bir de avicenna marka kuvvet macunu yedi
bunların etkisi oldu mu bilemicem:uhm:ama denemekten zarar gelmez
sonra gunde 1 kasık corek otu yutabilirsin inanılmaz faydalı birşey
10 12 14 16 gunler ilişkiye gir Allaha dua et baska yapacak bişe yok canım
burdaysan ses virsene o zaman uleyyyyyyyyynnnkaydirigubbakcemile
bombomlu da habire öbür sayfaya çalışıo:mymeka:
geldi ama gitmişşşşşşşşşş
birsen yarın toplanıyodemi yumurtaların saat kaçta kaç gibi evde olursun koçiş uyanmadan sendeen haber alabilirmiyim diye düşünüyorummmm
birsen kullandığın çatlatma iğnesini ssk danmı aldınnnnn ödüyomu ssk
cnm benim valla heycan varmı yokmu anlamaıdm yaaaaaaaaaaaaaaabenimde içim daralıyo canım
ama bende yumurta olmadığına göre başka nedenlerdennnnnnnnkaydirigubbakcemile3
iğneden olabilircanım kaçtanesi birden çatlamıştırrrrrrrrrr çatır çatırrrrrr ne heycanlısındır şimdi sennnnnnnnnn canım benim ama tüp bebek yaptırabilmekte çok öenmli bi ayrıcalık unutma unutmadığını biliyorum ama ben yine söyliyimmm kardeşin olarakkkkkkkknaniknanik
karnım acıktı ne yicemi düşünüyorum ama hiçbişe aklıma gelmiyo ayrıca canımda iatemiyo ama yeme lazımmmmm ilaç içicemmmmmmmmmmm
tamam canım parada önemli biayrıcalıkkkkkkkkkkkkkaydirigubbakcemile3
makarna geç kaldııııı ekmek arası yedim işte offffffff benimde içim :çok üzgünüm:sıkılıyoooooooo
uykumda geldi zaten ilaçlar böyle yaptı beni tutmasalarrrrrrrr 8 de uyucammmmmmmmirmirmirmir
selam kızlar bugünde yoğun birgündü malesefff ben doğumu birsenin dediği gibi yollarda yapcam gariii bugün kızımın okulu kesin kayıtları başlamıştı onu hallettikk çok şükür bitti kayıt işi okul kıyafetlerini aldık banka işlemlerim vardı hallettimmm yine ve yeni evlenen kızkardeşim geldi bana evi bana yakındı balayından dönünce ilk bana uğramak istemiş anamla diğer bacım da bizdeydi yemek yendi vss fırsat olmadı sizle buluşmaya kusura bakmayınn eee bakalım neler konuşulmuş bugün
ayyy cnm benim parç yiğidin kamçısıymışş kuşummm
cnm nidennn ialçlar uyku yapıyor ne içiyorsunnn ekmek arası yedin hee afiyet olsunn
bende nirede diyodum dimek yollardaydınnnn heeeee
iyi kardeşinde gelmişşş nasıl geçmişş balayıı cnmmmm
ohh maaa ailee beraberdiniz heee
cnm yarın sabah sekize onkala hastanede olacağız
saat 9 da beni alacaklar en fazla yarım saat sürse işlem 2 saatte yatışşş
12 12.30 gibi evde olurum cnmmmmmm
cnm raporlu olanlara veriyolarmı bilmiyorum ben parayla aldım cnm 70ytl verdim ovıtrelle ismi cnm göbekden oluyorsun bunu :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?