Aysonu Kizlari 2008

canım dediklerini yapacam. ama ben üzüm çok yerim severimde.hemde çekirdeklerini çiğnerim ama kocam meyve hiç sevmez. ama deneyecem ben yinede. ama önce bu sinirden kurtulmam lazım önce yoksa

burdaysan ses virsene o zaman uleyyyyyyyyynnnkaydirigubbakcemile

yaa kendimi eyi hissetmedim gittim yukarı yattımmm
şimdi geldimm

bombomlu da habire öbür sayfaya çalışıo:mymeka:

olabilirrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile

geldi ama gitmişşşşşşşşşş

pc açtılarsaa açılmıştır otomatik olarakk

bu arada tv. haberlerde rahime sultan diye bir kadın varmış karı koca hacca gitmişler
orada hamile olduğunu öğrenmişşş ...ama yolculuk etme demişlerr ama o kocası ile dönüş yapmış istnabulaa kocası osmanlılarla sefere gitmiş kadında kocası yokken açlıktan ölmüş hamile olarak gömülmüşş ....ve kadın gömüldüğü halde doğum yapmışş aylar sonra mezardan çocuk sesi gelince gitmişler erkek çocuk görümüşler annesini emerkennn .....sonra insanlar onun mezarını türbeye çevirmişler

şimdi rahime sultan türbesi deniyomuş bebeği olmayan kadınlar gidip dua ediyormuş

yaaa cnm giremedimkiii hata veriyorrr aman yaaa neden bi çağre bulamıyolar kiiii bu işe bi çağreee

kızlar istanbulda hava berbatttt...nefes alamıyorum gibi geliyorr neden böle oldum bilmiyorum ayyyyyyyyyyyyyy çok sıkıntım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

birsen yarın toplanıyodemi yumurtaların saat kaçta kaç gibi evde olursun koçiş uyanmadan sendeen haber alabilirmiyim diye düşünüyorummmm

cnm yarın sabah sekize onkala hastanede olacağız
saat 9 da beni alacaklar en fazla yarım saat sürse işlem 2 saatte yatışşş
12 12.30 gibi evde olurum cnmmmmmm

birsen kullandığın çatlatma iğnesini ssk danmı aldınnnnn ödüyomu ssk

cnm raporlu olanlara veriyolarmı bilmiyorum ben parayla aldım cnm 70ytl verdim ovıtrelle ismi cnm göbekden oluyorsun bunu :1hug:

Son düzenleme:
ayyy fake cnm böle içim daralıyorrr çok fenayım yaaaaaa

karnım çok şişdi gaz var acaba çatlatma iğnesimi yaptı offffffffffffffffffff

cnm benim valla heycan varmı yokmu anlamaıdm yaaaaaaaaaaaaaaa

offf darllardayım bennnnnnnnnnn
çatladımı bilmem 24 saat olduuu cnm ne ayrıcalığı var tüp bebeğin yaww parası olan herkes yapıyorrrrrrrr işteeeeee
karnım acıktı ne yicemi düşünüyorum ama hiçbişe aklıma gelmiyo ayrıca canımda iatemiyo ama yeme lazımmmmm ilaç içicemmmmmmmmmmm

cnm makarna yap sarımsaklı yoğurt yappp

selam kızlar bugünde yoğun birgündü malesefff ben doğumu birsenin dediği gibi yollarda yapcam gariii bugün kızımın okulu kesin kayıtları başlamıştı onu hallettikk çok şükür bitti kayıt işi okul kıyafetlerini aldık banka işlemlerim vardı hallettimmm yine ve yeni evlenen kızkardeşim geldi bana evi bana yakındı balayından dönünce ilk bana uğramak istemiş anamla diğer bacım da bizdeydi yemek yendi vss fırsat olmadı sizle buluşmaya kusura bakmayınn eee bakalım neler konuşulmuş bugün

ayyy cnm benim parç yiğidin kamçısıymışş kuşummm

cnm nidennn ialçlar uyku yapıyor ne içiyorsunnn ekmek arası yedin hee afiyet olsunn

bende nirede diyodum dimek yollardaydınnnn heeeee
iyi kardeşinde gelmişşş nasıl geçmişş balayıı cnmmmm
ohh maaa ailee beraberdiniz heee

saol canım valla gündüz yoruldum baya sıcaktı birde dışarsı sancım oldu zor yürüdüm valla bir ara tamam şimdi geliyor benim kız dedim nerdeysee eve zor attım kendimii napiim eşimde yine gitti şehir dışına benim uğraşmam lazım öğretmen olan kardeşimde yanımdaydı gerçi ama insan çocuğu ile ilgili bir konu helede okul ve alışverişi olacaksa yalnız bırakamıyor yanındaki teyzesi bile olsa gözü arkada kalıyor o yüzden gittim bende eve yakın dı gerçi ama ayakta durmak gerekti bir süre sonra otur okulda baklara sıcak bir taraftan kalabalık bir taraftan derken bıkkınlık geldi sonra hadeee okul kıyafetlerini almaya okula yakın bir mağzadan dı allahtan fazla yürümedik onuda hallettik eve geldik ama bende bittim yanii
kız kardeşim iyiydi keyfi yerinde yüzüne kan gelmiş valla laf aramızda sinir stresten ruhu çekilmişti çirkinleşmişti sanki güzelim kardeşim sinir stres artık geride dedim ona kayınvalde el öpmeye bekliyormuşşşş gitmem dedi gideceksin dedim git nabız ölç baktın olmuyor kalkarsın eşinle konuş öle git oraya dedim eşi zorlamıyormuş ama ben git dedim olmaz sonra gelmedi falan vss der yine üste çıkar kaynana olcak cadı neyse yediler içtiler gittiler evlerine çok şükür 4.numara kardeşte evlenmiş oldu ailede bekar kalmadı telaş melaş yok bundan sonra tek telaş torun telaşı olcak annemlere

canım hayırlısı hadi bakalım allah nasip ederse sen bu defa bebeğini alırsın inşallah kucağına rabbim yüzüne güler inşallah darısı diğerlerinin başına allah kolaylık versin inşallah sanaa.s.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…