Aysonu Kizlari 2008

ayyyyy cnm yaaaa teleşın olur tabi bide o halle kızında kıymet bilmsin
tabi bırakamazsın evlatt buuu cnm benimmm
dimek kardeşinin yüzünün rengi geldi heee yaramışşşş balayııı yapmışlarmı ballarını
çok fesatım ben yaaa:roflol:

inş...bacım yaaa inş..biliyorsundur 6 yumoşum var onalrı toplayacaklarrrrr

kiz dirim pc acmislar deil profiline baktim
asli dogum yapmis diye ona acilan topigi okuyordu o da mi tesadufffnaniknanik

ne guzel aksam aksam herkes burda yaw:icecream:

heee ben onu bilemedimmm şimcik sezeryan olan hemen aya kalkıyor kuşum yaaagirmiştir belki oray abakmak istemiştir :CüvCüv:

hemen cikamaz kusum hastaneden
en azindan 3 gun yatirirlar sezaryan oldugu icin
ama ozel hastane ya kablosuz net vardir ordan girmistir buyuk ihtimal:uhm:

cnm benim eltimde arkdaşımda 1 gece kaldılar ertesi gün doktoru muayne etti çıktı estedik dikiş oluyor zaten...ama bilemeyecem başka bişey varmıı

kızlar herkez gelmişşşşşşşşş
benim çok uykum var ama koçiş gelmedi daha onu bekliyorum ve hiç tadım yokkkkkkkkkkkkkkk

heeeeeeee kocan memur değilmi bacım ne işi var seninkinin bu saatlerde dışaradıı

benimde uykum yokk banyomuu yapsam yoksa sabahmı yapsam bilmiyorummm

biraz önceee kocişleee kapuştukkkkk çamaşırı asayım dedimmm
yok ben asacam dediii iiii dedimmm kalkıp asmıyor sinir oldummm
gittim asmaya kızıyor dedim yaa sen makinadan alana kadar çamaşırr olacak kırış kırışşş

hemen cikamaz kusum hastaneden
en azindan 3 gun yatirirlar sezaryan oldugu icin
ama ozel hastane ya kablosuz net vardir ordan girmistir buyuk ihtimal:uhm:

kız belkim vardır cepten girmişti benimde cep tel müsait hastanelerde falan ücretsiz giriliyor öle girebilirsem girerim bende doğum yaptığımda sizlere haber veririm :roflol:

heee ama su var ozelde yattigin her gece icin para oduyosun
o yuzden ertesi gun cikmak cok mantikli:roflol:
bu benim dedigim devlet hastanesiydi tabiki

olabilir cnmnmmm özellerde birgece kaldı benim arkadaşlarrr

canım arkadaşlarıyla takılıyolar bugünnnnnnnnnnnnnnnnn
bende onu bekliyorummmmmmmm

he hem kızıyolar hemde yapmıyolarrrrrrrrrrr
ama asmayı düşünmesi bile önemli

düşünürrrr düşünürrrrr bak bana bakacağı zaman neler yapacak ama misafir istemiyor ben uğraşamm diyooo servis yap bulaşık dep makinayaa diyoo ama kızlar gelirse iyi olur onlara yıkarım işleri diyor

kız belkim vardır cepten girmişti benimde cep tel müsait hastanelerde falan ücretsiz giriliyor öle girebilirsem girerim bende doğum yaptığımda sizlere haber veririm :roflol:

vayyy teknolojik karuuuuuuuuuuuuuu

ehhhhhhhhhh öleyukkk accukkk netcen kızım çağa ayak uydurcen gariiiiiiiii:içelim:

ay benim midem çok fena yandı bitti kül oldu sankimmm gidip sütümü için uzanayım yorgunum dostlarım yorgunum artııııııııııııııııııııkkkk

ehhhhhhhhhh öleyukkk accukkk netcen kızım çağa ayak uydurcen gariiiiiiiii:içelim:

vayy ben heç b4eceremmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ay benim midem çok fena yandı bitti kül oldu sankimmm gidip sütümü için uzanayım yorgunum dostlarım yorgunum artııııııııııııııııııııkkkk

eyi git yat bende bugün içtim mide hapumu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bak hala popumu kaldırıp duşa girmedim yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

offfffffff bu gece uyuyamamm bennnnnnnnnnnn

arkadaşım reyhanı işden çıkarmışlar kız çok üzgün yaaa bombom tanıyor ogün yemekte bizdeydiii ....kızın bahtı kapalı yeminle yaa adam demiş kıza işim iyi değill oğlumu getireceğim ama yalan adam devlet ihaleleri ile uğraşıyor yaaa paralı pullu offf çok üzüldüm ne bir kısmeti çıkıyor nede iş bulabiliyor kızz

berna[/B]:iki kere mail attım cvp yok normalde gelirdi hemen sonuç:kayıp
arzu:fethiyeye taşındıkdan sonra gelmediii şimdi ise bebeği ile uğraşıyor
sılam:hamiş kaldıkdan sonra gelmez olduu son iki üç güne kadar msn den konuşuyorduk ama kayı en son konuştuğumuzda sancılanmış gece
acile gitmişdii...merak ediyorumm ikikere çevrimdışı olmasına rağmen ileti yazdım tlf yok

miraişeyindeyken sürekli burdaydı iş bitti kk da bitti
şimdilerde leyleği havada görümüş geziyor ehh arada bize uğruyor ev basmadığında

bibeksuratlıartık siteye gelmiyor gelsede sayfada yokk
nelifyasadığı kimyasal yada dışgebilden sonra haber alamadık
sevgiuzunuzun süre bizim sayfaya gelmedi kk ya hamiş haberini verdi bi ara takıldı sayfamıza ama artık oda yokk
aşkımdoğaartık heçç gmrümüyorum kayıpp arada msn de görüyorum o kadarr
samira hamiş değilkende buradaydıı şimdide burada ama şuan bizim sayfada değilllÇok üzgünüm çoookama çokkk yardımcı oldu ve oluyor hala bizimle hamiş olmasına rağmennn
cimbomluilk toplandığımızdada vardıı hala varrr ama bizden çok diğer arkadaşları ile takılıyorrklava:
papatyamşimdilerde ağırvasıta ama her haliyle gelebildiği kadar yanımızda
asliiiiaramıza çok sonra geldi ama bırakmadı bizi şimdi küçüğüyle uğraşıyorr
fakelovegenelde buhran olsada hep bizimle biz onu öle seviyokk rabbim ona en yakın zamanda bir evlat nasip etsinn hayırlı ve sağlıklı
neşelibu karuyuu anlamıyommm yaaa neden gelmiyo çok sıkkk halbuki gelebilr ben pc görsem ilk iş kk dayımm nasıl dayanıyolar girmeden bilemm
yeniyaşamevinde gün sayıyorişdeyken bizimleydi ama şimdilerde yok
ayşeserkan fırsatını bulunca geliyor bir selam çakıyor gidiyor

ismini sayamadığım kimler varsa daha bakın ne kadar çokmuşuz ama artık yokuzz:çok üzgünüm:

günaydın millet offff bütün gece kabus gördüm hastanelerdeyim heryer kan içinde aman yaaaaaaaaa

ne kadar gergilmişim bilinç altında bu da nereden çıktııı ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

şimdi hazırlanacağım gidiyorummmmmmmmmm herkesi öptümmmmmmmmmmmmm

günaydın canım. küstüm sana beni yazmamışsın. konuşmayacam işte senle. küs. senağlama Çok üzgünüm çoook

günaydın kuşlar. kimse yok bakıyorum. nurişim çişin gelmedimi senin. uyanmamışsın bugün. İnşallah birseniminde sorun çıkmadan iyi geçerde . Allahım boşa çıkarmaz. kucağını doldurur

sultancım günahydın bitanem
sadece ikimiz varız galiba nasılsın fıstıkım
8.30 gibi birsenle konuştu sesi heyecanlıydı ama konuşamadık almaya geldiler beni dedi
nasıl kalbim küt küt attı valla yaa dualar ettim ona ama hayırlısı bakalım artık

kızlar dün aniden çıktım yazamadım görümcemle eşi geldiler mağazaya
görümcem düşük yapıyor kızlar
ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…