saol canım valla gündüz yoruldum baya sıcaktı birde dışarsı sancım oldu zor yürüdüm valla bir ara tamam şimdi geliyor benim kız dedim nerdeysee eve zor attım kendimii napiim eşimde yine gitti şehir dışına benim uğraşmam lazım öğretmen olan kardeşimde yanımdaydı gerçi ama insan çocuğu ile ilgili bir konu helede okul ve alışverişi olacaksa yalnız bırakamıyor yanındaki teyzesi bile olsa gözü arkada kalıyor o yüzden gittim bende eve yakın dı gerçi ama ayakta durmak gerekti bir süre sonra otur okulda baklara sıcak bir taraftan kalabalık bir taraftan derken bıkkınlık geldi sonra hadeee okul kıyafetlerini almaya okula yakın bir mağzadan dı allahtan fazla yürümedik onuda hallettik eve geldik ama bende bittim yanii
kız kardeşim iyiydi keyfi yerinde yüzüne kan gelmiş valla laf aramızda sinir stresten ruhu çekilmişti çirkinleşmişti sanki güzelim kardeşim sinir stres artık geride dedim ona kayınvalde el öpmeye bekliyormuşşşş gitmem dedi gideceksin dedim git nabız ölç baktın olmuyor kalkarsın eşinle konuş öle git oraya dedim eşi zorlamıyormuş ama ben git dedim olmaz sonra gelmedi falan vss der yine üste çıkar kaynana olcak cadı neyse yediler içtiler gittiler evlerine çok şükür 4.numara kardeşte evlenmiş oldu ailede bekar kalmadı telaş melaş yok bundan sonra tek telaş torun telaşı olcak annemlere
canım hayırlısı hadi bakalım allah nasip ederse sen bu defa bebeğini alırsın inşallah kucağına rabbim yüzüne güler inşallah darısı diğerlerinin başına allah kolaylık versin inşallah sanaa.s.Şeniz
kiz dirim pc acmislar deil profiline baktim
asli dogum yapmis diye ona acilan topigi okuyordu o da mi tesadufffnaniknanik
ne guzel aksam aksam herkes burda yaw:icecream:
hemen cikamaz kusum hastaneden
en azindan 3 gun yatirirlar sezaryan oldugu icin
ama ozel hastane ya kablosuz net vardir ordan girmistir buyuk ihtimal:uhm:
kızlar herkez gelmişşşşşşşşş
benim çok uykum var ama koçiş gelmedi daha onu bekliyorum ve hiç tadım yokkkkkkkkkkkkkkk
hemen cikamaz kusum hastaneden
en azindan 3 gun yatirirlar sezaryan oldugu icin
ama ozel hastane ya kablosuz net vardir ordan girmistir buyuk ihtimal:uhm:
valla ben de cikilio saniodum ama 1gecede yollananlar normal dogum yapanlardi
sezaryanlilarin hepsi 3gece kaldia.s
heee ama su var ozelde yattigin her gece icin para oduyosun
o yuzden ertesi gun cikmak cok mantikli:roflol:
bu benim dedigim devlet hastanesiydi tabiki
canım arkadaşlarıyla takılıyolar bugünnnnnnnnnnnnnnnnn
bende onu bekliyorummmmmmmm
he hem kızıyolar hemde yapmıyolarrrrrrrrrrr
ama asmayı düşünmesi bile önemli
kız belkim vardır cepten girmişti benimde cep tel müsait hastanelerde falan ücretsiz giriliyor öle girebilirsem girerim bende doğum yaptığımda sizlere haber veririm :roflol:
olabilir cnmnmmm özellerde birgece kaldı benim arkadaşlarrr
düşünürrrr düşünürrrrr bak bana bakacağı zaman neler yapacak ama misafir istemiyor ben uğraşamm diyooo servis yap bulaşık dep makinayaa diyoo ama kızlar gelirse iyi olur onlara yıkarım işleri diyor
vayyy teknolojik karuuuuuuuuuuuuuu
ehhhhhhhhhh öleyukkk accukkk netcen kızım çağa ayak uydurcen gariiiiiiiii:içelim:
ay benim midem çok fena yandı bitti kül oldu sankimmm gidip sütümü için uzanayım yorgunum dostlarım yorgunum artııııııııııııııııııııkkkk
berna[/B]:iki kere mail attım cvp yok normalde gelirdi hemen sonuç:kayıp
arzu:fethiyeye taşındıkdan sonra gelmediii şimdi ise bebeği ile uğraşıyor
sılam:hamiş kaldıkdan sonra gelmez olduu son iki üç güne kadar msn den konuşuyorduk ama kayı en son konuştuğumuzda sancılanmış gece
acile gitmişdii...merak ediyorumm ikikere çevrimdışı olmasına rağmen ileti yazdım tlf yok
miraişeyindeyken sürekli burdaydı iş bitti kk da bitti
şimdilerde leyleği havada görümüş geziyor ehh arada bize uğruyor ev basmadığında
bibeksuratlıartık siteye gelmiyor gelsede sayfada yokk
nelifyasadığı kimyasal yada dışgebilden sonra haber alamadık
sevgiuzunuzun süre bizim sayfaya gelmedi kk ya hamiş haberini verdi bi ara takıldı sayfamıza ama artık oda yokk
aşkımdoğaartık heçç gmrümüyorum kayıpp arada msn de görüyorum o kadarr
samira hamiş değilkende buradaydıı şimdide burada ama şuan bizim sayfada değilllÇok üzgünüm çoookama çokkk yardımcı oldu ve oluyor hala bizimle hamiş olmasına rağmennn
cimbomluilk toplandığımızdada vardıı hala varrr ama bizden çok diğer arkadaşları ile takılıyorrklava:
papatyamşimdilerde ağırvasıta ama her haliyle gelebildiği kadar yanımızda
asliiiiaramıza çok sonra geldi ama bırakmadı bizi şimdi küçüğüyle uğraşıyorr
fakelovegenelde buhran olsada hep bizimle biz onu öle seviyokk rabbim ona en yakın zamanda bir evlat nasip etsinn hayırlı ve sağlıklı
neşelibu karuyuu anlamıyommm yaaa neden gelmiyo çok sıkkk halbuki gelebilr ben pc görsem ilk iş kk dayımm nasıl dayanıyolar girmeden bilemm
yeniyaşamevinde gün sayıyorişdeyken bizimleydi ama şimdilerde yok
ayşeserkan fırsatını bulunca geliyor bir selam çakıyor gidiyor
ismini sayamadığım kimler varsa daha bakın ne kadar çokmuşuz ama artık yokuzz:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?