Aysonu Kizlari 2008

günaydın kızlarrr

sabah kabusla uyandım eşim beni aldatıyorduu öldürecekdim eşim ve aldattığı kızııııııııı annem zor kurtardıı:))) uyandığımda bilee ne laflar saydım eşime yazık yaaa:))))

yaşasııııııınnn:)) ay allahım kaliteli yumurtalar olsun hemen döllensin ve rahme tutunsun allahımm...

narkozla yapacaklar demi işlemi biraz zormuş bu işlem ama narkozusda toplayan hastaneler var genelde dvlet hastaneleri....

yaa aslın mikroenjeksiyonmu diyordu drım ben bunu hep duyuyorum ama tüp bebekle farkı ne onu çözemedim.

kızzzz bismillah gece gece. bencede bi yerin açıkta kalmış bacım. sen boşver öyle şeyleri. hayra yor. bebişine bak sen

günaydınlarrrrrrrrrrrr
hoşgeldiniz bebeklik ve nurayım nasılsınız kızlar
birsen çıkmıştır yaa arasam mı ama
narkozun etkisi vardır di mi daha
bu arada acayip süper bi rüya kızlar
olağanüstü güzeldi
ama anlatmayayım bi de olmazsa

aşkım at gördüm rüyamda hemde bembeyaz bi attı şaha kalkmıştı mraula benim önümde sağa sola bi koşuyordu artistiklik hareketler yapıyordu bize bi güzeldi sonra onun koştuğu yöne gittik kocaman bi deniz deniz yani işte hani biliyon denizler kocaman olur yani benim ki de laf işte
ben niyet edip yatmıştım ama iğne olucam yaa olucaksa hayırlıysa rüyamda göster allahım diye
mıuratt rüyasında bozuk para dağıtıyordu bozuk para sıkıntıdır ama dağıtıyordu işte kocacım
ben güzel umutlar besliyorum yüreğim de yaaa

kızlar konuştum canım yaaa
narkozun etkisindeydi
ağrım oldu ama iğne yaptılar dedi
aynı benim kürtaj gibi canım benim yaa
annemde var arkadaşlarımda var yanımda dedi
kalabalıktı
dr daha gelip bi şey dememiş
yeni ayılıyor yaa
eve gidince yaz dedim
yazamam pc yok dedi laptop gelmedi heralde daha
o zaman müsait olunca çaldır dedim tamam dedi
yavrum yaa neler çekti
kurban olurum yaa

bu arada birsenin bana c.tesi baktığı fal çıktı kızlar
cidden inanılmaz güzel fal bakıyor ki fincan da küçük değişik bi fincandı
adam akıllı bi fincan olsaydı kimbilir neler derdi arkadaşım benim

canım sen birsenle görüşürsen çok selam söyle. ben 12 de çıkacam işyerinden evde internet yok. Allahım ikinizide boş çıkarmasın İnşallah. hepinizi çok çok çok seviyorum. içim bi tuhaf oldu yaaa duygulandım birden. birsen gözümün önüne geldi sanki. canım benim yaaaaaa. o kadar çekti canım yaaaaa

biz özeliz kuşlarım hepimiz çok özeliz. ve bu yüzden burda birbirimizi bulduk canlarım. iyiki varsınız iyiki tanımışım sizleri. iyiki hayatımdasınız. keşke bende istanbulda olsaydım ne kadar isterdim. o zaman her şey çok daha güzel olurdu. ama sayenizde istanbulda denizlide her yerdeyim aynı anda. iyiki varsınız kuşlarım iyiki.

rüyan gibi güzel olsun herşey yolunda gitsin canım dua et bol bol allah yardımcın olur inşallah

hicrancım amin canım amin
hepimiz içn hayırlıs ne ise o olsun güzel minnoşum
sen de çok dışarı çıkma bu günlerde az kaldı bitanem yaa

esrayla da konuştum her an olabilir dedi
korkuyorum ben zisler için yaa
allaha emanet olun yarabbim

sultancım evet hepimiz çok özeliz bitanem bende kendini sizin aranızda çok özel hissediyorum benim arkadaşım olduğunuz bana değer verdiğiniz ve özel olduğumu hissetitrdiğiniz için çok teşekkür ederim
kıskanılacak bi dostluğumuz var bizim allahım nazarlardan korusun

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmm nasılsınız bakalım

görümcemler bu gece gidiyolar ondan sonra hep sizinleyim artık özledim valla sizi

kızlarrrrrrrrrr birsenle görüştüm şimdi iyiymişl azıcık ağrısı varmış hemşireyi bekliyomuş allahım inş. arkadaşım için herşeyin en güzeli olur ne zordur çok iyi bilirim

ay kızlar ne sıcak bugün yaaa allah 9 aylık hamilelere sağlık versin zor işleri...bende süt içyorum 100 de 100 doğal süt:) umarım faydalı olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…