Aysonu Kizlari 2008

geldim geldim burdayım fakecim
evet ya çok sancısı olmış yawru kuşumun yaaa
ama inş.hayırlısıyla gelicek ona yawrusu ya da yawruları

selam kızlarrr herkes nerde boş burası gene birsende gelmemiş hala bugün misafirlerim vardı kk ya gelemedim gene meraktan öldüm arayayım şu kızı ben bi

hicrancım yumurtam yeterli büyüklüğü erişmişse çatlatma iğnesi yapıcak ve ilişki saatlerini söylicek böylece şansımızı artırırız dedi dr hn

ayy inş.gülüm yaaa
biliyormusun biz tesadüfen birsenle aynı ay hapı bırakmışız ve aynı zamanlarda kk ya geldik
ilk arkadaşım birsendi yani aynı anda başladık bu yarışa aynı anda bitiririz inş.

şimdi birsenle konuştum kızlar
ağrısı varmış
hala narkozun etkisi vardı tabi
sesi çok iyi de değildi ama zoru gitt kolayı kaldı inş.
bayağı gerilmiş gece de iyi rüyalar görmemiş ee hastanede yaşadıkları da malum ama şimdi evinde ve daha rahat eşi klimayı yaptırıyormuş birsencik serin yerde yatsın diye bi arkadaşı da başucundaymış birsenin hatta çatlak birsen yattağı yerden kk yı okutuyormuş kıza birsenin arkadaşı ben tüm aysonu kızları adına sana teşekkür ederim birsenin yanı başında olduğun için tranfer zamanını söylemek için yarın arıyacaklarmış birseni ama hemşire p.tesi -salı olur demiş bugün sabah beri dilimdeki duaydı birsen ki yine öyle güzel allahım önce birsene sonra da bana .neşeme fakeme tatoşuma yaa aklıma da gelmiyor benim kafam leyla valla hepimize vericek işte inş.sırayla

evet yaa bende konuştum senden önce sesi halsiz bitkin geliyordu narkozun etkisi ağrısıda varmış yumoşlar alınırken normal tabii ben bayanın birini orda yumurta toplamadan çıkarken görmüştümde allahım sen beni tüp bebeğe kadar götürme nasip et aşılamada bebeğimi demiştim rabbim duamı kabul etti
birsende inşallah hemen toparlanır kendine gelir öpüyorum onu dualarımız onunla burdaki herkesle rabbim herkese bebek nasip etsin isteyen herkese

bu arada kızlar ben eşimle tartıştım çok kızgınım ona bu aralar ben,i çoooooooooooooookkkk ihmal etti o nazik duyarlı adam gitti yerine başkası geldi benmi çok alınganım diyom ama ı ıhhh diil adam değişti yawww doğuma şurda ne kaldı ben sinir harbi yaşıyom devamlı stres içindeyim doğum streside cabası sezeyan korkusu var üzerimde adam aldı başını gitti rizeye iş peşine işkoliiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkk nolcekkk bıktım valla bunun ailesinden bir gün eşimden ayrılırsam onun sülalesi yüzünden olcek onları rahat ettircem diye bizi unutuyor valla offffffffffffffffffffffffffffff çok kızgınım çok valla telefonla bile görüşemiyoruz o kadar yanii nasılsın demek için gece geç saatte arıyor bende yüzüne kapıyorum sinirden valla
napiim gündüz her aradığımda sana döncem ben deyip akşam 10-11-12 civarı arıyor ancakk ben böle baba istemiyorum dedim zaten hamileliğimin 3 ayında yanımda değildi son günlerimde bari burda olsun ilgilensin benle yalnız bırakmasın fazlamı istedim allah aşkına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…