Aysonu Kizlari 2008

cinegolog bu karu anasını satayım yawww

cnm yaa o jeli içeri sıkıyorum ama gün içinde su gibi geliyorrr aman yaa valla inş.bu jeli hamişliğim boyunca vermez bana çok yan etkisi var depresyona bilem sokuyormuş

bende bende istiyorummmmmmmmmm. tek değilsin canım bende çalışıyorummmmm. ya bende evde olmak istiyorum uyumak istiyorum ama

canım jel vucut ısısı ıle sıvılasır dısarı akar bu cok normal yanıı
o jeli devamlı vermez sanırım yaa ama progestan verebülüüü:uhm:

heeeeeeee ayy ne bilem beni katil edecek bu jell neyse anamdayımda daha sakinim gelen giden iki insan yüzü görüyommm aman yaaaaaaaa

kuşum haklısın aşılama zaman kaybı ama doktor aşılama şansı görüse zaten vermiyor

neyse gitsinde baksın karar verir zatenn doktor

ben aşılama beklşiyordu micro dedi ....işte iyi bir doktor herşeyi doğru yapıyor cnm

şimdi düşünüyorumda ben bu tedavide aksi hiç bişey yasamadım ben gayet rahat geçti

kiii öteki doktor sende yumurta oluşmaz dedi bu bende 10 günde 20 yumurta oluşturduu düşünn..eşimde sorun olmasa aşılama yapabilridi

aslında bende ilk micro istiyorum bakalım hayırlısı yaŞeniz

cnm en az iki kere aşılama dene delü karııı

mikroo çok kolay bi işlem gibi konuşuyonn

gerçi ne konuşsak boşşş çünkiiii doktor ne derse o olacak
canım doğru dk ne derse o olacakŞeniz

aslında banada çok mantıklı gelen tarafı bu hiç değilse yumurtanın döllendiğini biliyorsun
aşılama yumurtanın yanına enzekte ediliyor acaba yumurtaya yerleştimi
tuttumu tutmadımı daha kötü
ve evet aşılama esnasında o kadar yumurta boşuna gitti tüp yada micro olsaydı işe yararlardı hiç değilse:çok üzgünüm:

kız nurat 25 haftayı doldurunca git gir 4 boyutluyaaa görünür hemde daha kolaymı demişlerdi bana o haftalarda daha net oluyormu su fazla olduğundan

çalışmayın ülennnnnnnnnnnnnnnn

hele bombomm sen patronsun kızım yaaa

sabah geç aksam erken çıkk

yok yok sabahları geç geliyorum da
şimdi murat hasta ya o yüzden bugün erken geldim
cuma da erken geldim duygu sömürüsü yaptı bana
amcasıyla gerginlik oldu ya bizim bizden başka dostu yok didi dayanamadım
ama geç çıkamıyorum aslında çıkmak da istemiyorum iyi böyle siz varsınız ya anacığım benim için sabah uykularım önemli azcuk

oooooo papatyam gelmişin yazmışın bile tekrar hoşgelmişin

sultan kız üzülme inşallah bebiş gelirde tamamen izne çıkarsı ay süper olur ya:)

hakikaten yaaa sen patronun karısısın leyyyyn. bizim müşterilerde patron karıları öğlen yemek saati geliyorlar. yemek hazır oluyor. yiyor içiyor. çayını kahvesini içiyor. canı ne zaman istersede eve gidiyor. hemen hemen hepsinde aynı yaniiiii. bana bak patroniçe hanım kendine gel sabah geç git öğleden sonra çık git sonra. alışverişini yap. yerini bil. ne öyle. bak biz işçiyiz hadi. sabah 8 akşam 6 çalışıyoruz.

yani sabahda önemli ama aksamlarıda mühim cnm yemek felan yapıyorsunn

tabii sen bülürsün ....benim için aksamları daha yorucu oluyoruduuuu

oooooo papatyam gelmişin yazmışın bile tekrar hoşgelmişin

sultan kız üzülme inşallah bebiş gelirde tamamen izne çıkarsı ay süper olur ya:)

inşallah canım yaaaa. zaten benim iki düşük oldu ya. hamile olursam çalışmak yasak. hayırlısı bakalım canım yaaa. bak beni doğumda unutma hııı. tamammı.
ben çıkıyorum kuşlar. size iyi akşamlar. hepinizi çok seviyorum. öpüyorum kocamaaaaaaaan :1hug: :1hug:

ooooooooo saat altı olmuşşş beeeeeeeeeeee

ahh işdeyken dört gözle beklerdim ben yaa

hadi güle güle git cnmmm

evet canım biliyorum inşallah 3.sü sağlıklı saatli ve uzun ömürlü olur ve size şans ve mutluluk getirir
kız allah mı söyletti nerde keşke hamiş kasam zaten ağzımdan düşmüyorsunuz bu sefer dk başı dua ederim size
bakarsın sen benden önce hamiş kalırsında sen doğumunda dua edersin inşallah banaŞeniz

tamam canım kendine çok iyi bak va doğum günün şimdiden kutlu olsun
yarın yine kutlanacaksın ve buarada yengemle aynı gün doğum gününüzkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…