Aysonu Kizlari 2008

doktor neden bozduu morelini yaaaaaaaaa sölemedinnCADIARZU

aksama ramazan pidesinden pizza yapp hehee güsellllll olurr

site düzelmiş ama koçiş birazdan gelirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ever dırım o hoca kayserinin hunat camisi var en büyük cami kayserinin onun hocasıydı sonra emekli oldu şimdi tvlere çıkıyooooooooooooooooooo

heeeeeeeee çok iiii bir hocaaaa yaaaaa çok güseldiiiiiiii

kızz o hoca neler anlattı demedin bize

bi de siz pek hazır almıyorsunuz ama bim in tekirdağ köftesini şiddetle tavsiye ederim inegöl değil tekirdağ güzel

bende hazır inegöl köftesi ton balık sarma ve benzeleri alırım bak şimdi canım yine sarma çekti açken insan herşeyi istiyor ama önüne gelince yenmiyor ya:))

kızz o hoca neler anlattı demedin bize

bi de siz pek hazır almıyorsunuz ama bim in tekirdağ köftesini şiddetle tavsiye ederim inegöl değil tekirdağ güzel

cnm hoca bebeğe nasıl isim konulacağı anlattı
ama hep dualarla anlattı nazardan ansıl korunacağımızı anlattı nazardan korunmak için
nas ve felak dualarını okuyacakmışsın birde sadaka verecekmişsinnn
ben hazır dondurulmuş gıdaları heç sevmiyom damak zevkime uymuyor sadece pizza hoşuma gidiyor.....ama öle köfte felan yemem onun yerine yarık kilo kıyma al köfte yoğurr
ben öle ederim yaaniii

leynnnnnnnnnn yemekten bahsetmek yok dimedimmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

karnumuz aç heralde

bende tavuk kızarttım pilav yoğurt salata yaparmıyım bilmiyorummmmmmm

açım ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnncokacimcoook

sus leynnnnnnnnnn bedne açımmmm sölemesi ayıpppp turşu yedimmmm

yaaa bozma morelini kuşummmm aksamları sebze ye öğlenleri ett ekemek az tüket birde yoğurt çok faydalı kilo verinde hani böleee yoğurdun içe salatalık doğra ye sürekli ye ama yee kuşummm......meyve yee elama yeme elma çok acıktıryor...

bende mercimek çorbası ve hazır piza var hastayım diye bişey yapamıyorum da:))

aaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh pizza için neler vermezdimmm ama ben nohut yemek zorundayım bu akşam börek kek pizza lahmacun ayyy fena oldum hamişleride canını çektirdim galiba ama siz yiyin anacım ben 1 ay daha yiyemicemm umarım sonra yerimmm

bende hazır inegöl köftesi ton balık sarma ve benzeleri alırım bak şimdi canım yine sarma çekti açken insan herşeyi istiyor ama önüne gelince yenmiyor ya:))

bak bize gel kuşummm annemim buzlukta haşlanmış karalahanası vardı içidee vardıııı ben bugün sardım çokkk küçük tencere ama varrrr

vallah he sayfamızda hamişler hamiş adayları ve açlar var yemek konuşulmasınkaydirigubbakcemile3
bak bize gel kuşummm annemim buzlukta haşlanmış karalahanası vardı içidee vardıııı ben bugün sardım çokkk küçük tencere ama varrrr

canım benim ya saol ama ben lahana yimem yani yiyemiyorum
ama teklif için çok saol ya bak adet olursam yada hamiş kalırsam ki zannetmiyorum
sana gelcem bu hafta belkim anana gelirim:)

ayyy ben hamile değilimmm ama benimdeee canım çektii hele bugün
ramazan bidesinden pizza yaptılar ccanıummmm çektiii çok basitti ama anam yapmadıı

evüüü temizledi yarın işeee gidecem yapamammm dedi dünya yimek var dediii

hıcranım sekerden dolayı mı yıyemıosun
az kaldı dayan kuşum

evet nuraycım hamur işi ksinlikle yasak bana verilen menünün dışına çıkamıyorum arada kaçamklarım olu hafiften ama şeker fırlayınca tırsıp bidaha yapmadım kızartma helede patatse kızartması da yasak olurmu yawwwwwwwwwwwwww

sanırım yaaaaaa çokda zor yaaaaaaaaaaaa

hiçroşş 17 de doğurcak ben 14 de anne olacağımı duyacam inş.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bir tanem hehehe bende yarı hamilyim dermişim:))))
offf basım agrıo benim psikolojik sanırsamnaniknanik
maca muca gidemicem ben yine üşeniorum yaaa bugun cok yurudum zatiiiiii

bence ahmet efendi gelene kadar uzan yada maç başlayana kadar ve git hava alırsın akşamları dışarsı süper oluyor başının ağrısı neyin geçerkaydirigubbakcemile5

gelll cnmm annemede gelsenn olur kuşummmmmmmmmmm
daha yakın hemmm

offf basım agrıo benim psikolojik sanırsamnaniknanik
maca muca gidemicem ben yine üşeniorum yaaa bugun cok yurudum zatiiiiii
benimde ağrıyoo yaaaaaaaaaa niden aceppp .....evde yatt yada çıkk kızzzzzzzzz iyi olur hava alırısn ama çokda dolandın yaaaaaaa

olurmu yaaaaaaaaaaaa olurmuuuuuuuuuuuu heççç hemidee patatesss kızartmasıı

benimde iştahımmmm çok acıldıı deülüü gibi yemek istiyorummm aaaaaaaaaaa kafayıı yedimm yaaaaaaaa

kızlar size doyum olmuyor ben kaçayım yavaş yavaş sofrayı hazırlayam murat efendide az kalmış geliyormuş
yarın görüşürük:)))
kendinize iyi bakın ve dikkat edin:)

yaaaaaaa şimdi bişey diyecem nurayy sen hamile kaldığını öğrenmeden öncee sık tuvalete çıktınmıı aynı soru hiçran içinde geçerliiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…