tohtor moralmanımı bozdu kusum yimek filan yapmadım
patates hasladım salata yapmak icin
kendime bol yeşillikli malzemeli bir salata yaptım icine sadece bir patates dogradım onu yedim
ama simdiden acıkmaya basladım aksam yemezsem geberirim aclıktan kesinsenağlama
of ulen offfffffff
site düzelmiş ama koçiş birazdan gelirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ever dırım o hoca kayserinin hunat camisi var en büyük cami kayserinin onun hocasıydı sonra emekli oldu şimdi tvlere çıkıyooooooooooooooooooo
kızz o hoca neler anlattı demedin bize
bi de siz pek hazır almıyorsunuz ama bim in tekirdağ köftesini şiddetle tavsiye ederim inegöl değil tekirdağ güzel
leynnnnnnnnnn yemekten bahsetmek yok dimedimmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
karnumuz aç heralde
bende tavuk kızarttım pilav yoğurt salata yaparmıyım bilmiyorummmmmmm
açım ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnncokacimcoook
yaaa bozma morelini kuşummmm aksamları sebze ye öğlenleri ett ekemek az tüket birde yoğurt çok faydalı kilo verinde hani böleee yoğurdun içe salatalık doğra ye sürekli ye ama yee kuşummm......meyve yee elama yeme elma çok acıktıryor...feko Allah kabul etsin kusumm
dırım 2.5kilo almısın dikkat et daha fazla alcaksın bundan sonra didi yaa
ben de gendumce onlem aldım bugun:roflol:
kac km yol gıttım bılmıorum:roflol:kocama da soledım suraya kadar yurudum doktor cok almısın deyince moralım bozuldu didim
haa yurudun zayıfladın yani gerizekaaa didi:roflol:
manyak bu yaaaaaasırnaşık şey
şimdi de salata yedim
vicdanımı rahatlatıorum kusum bugunluk
yoksa uzun sure boyle yasayamam ben
hatta aksama mac var orda sutlu tatlı yesemmi diye dusunuorum yaaaaa:roflol:
bombom bu oneri iyi oldu tansasta bi mok yok
bim tam halı sahanın karsısı oraya bi girem ben
hem ucuz orası sanırım
bende mercimek çorbası ve hazır piza var hastayım diye bişey yapamıyorum da:))
bende hazır inegöl köftesi ton balık sarma ve benzeleri alırım bak şimdi canım yine sarma çekti açken insan herşeyi istiyor ama önüne gelince yenmiyor ya:))
vallah he sayfamızda hamişler hamiş adayları ve açlar var yemek konuşulmasınkaydirigubbakcemile3aaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh pizza için neler vermezdimmm ama ben nohut yemek zorundayım bu akşam börek kek pizza lahmacun ayyy fena oldum hamişleride canını çektirdim galiba ama siz yiyin anacım ben 1 ay daha yiyemicemm umarım sonra yerimmm
bak bize gel kuşummm annemim buzlukta haşlanmış karalahanası vardı içidee vardıııı ben bugün sardım çokkk küçük tencere ama varrrr
aaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh pizza için neler vermezdimmm ama ben nohut yemek zorundayım bu akşam börek kek pizza lahmacun ayyy fena oldum hamişleride canını çektirdim galiba ama siz yiyin anacım ben 1 ay daha yiyemicemm umarım sonra yerimmm
hıcranım sekerden dolayı mı yıyemıosun
az kaldı dayan kuşum
hıcranım sekerden dolayı mı yıyemıosun
az kaldı dayan kuşum
offf basım agrıo benim psikolojik sanırsamnaniknanik
maca muca gidemicem ben yine üşeniorum yaaa bugun cok yurudum zatiiiiii
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bir tanem hehehe bende yarı hamilyim dermişim:))))sanırım yaaaaaa çokda zor yaaaaaaaaaaaa
hiçroşş 17 de doğurcak ben 14 de anne olacağımı duyacam inş.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
offf basım agrıo benim psikolojik sanırsamnaniknanik
vallah he sayfamızda hamişler hamiş adayları ve açlar var yemek konuşulmasınkaydirigubbakcemile3
canım benim ya saol ama ben lahana yimem yani yiyemiyorum
ama teklif için çok saol ya bak adet olursam yada hamiş kalırsam ki zannetmiyorum
sana gelcem bu hafta belkim anana gelirim:)
benimde ağrıyoo yaaaaaaaaaa niden aceppp .....evde yatt yada çıkk kızzzzzzzzz iyi olur hava alırısn ama çokda dolandın yaaaaaaaofff basım agrıo benim psikolojik sanırsamnaniknanik
evet nuraycım hamur işi ksinlikle yasak bana verilen menünün dışına çıkamıyorum arada kaçamklarım olu hafiften ama şeker fırlayınca tırsıp bidaha yapmadım kızartma helede patatse kızartması da yasak olurmu yawwwwwwwwwwwwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?