Aysonu Kizlari 2008

yaaaaaaa şimdi bişey diyecem nurayy sen hamile kaldığını öğrenmeden öncee sık tuvalete çıktınmıı aynı soru hiçran içinde geçerliiiiiiiiii

CANIM ŞİMDİ HAMİŞLİKTEN OLUR DİCEM AMA ERKEN DAHA İLAÇLARDAN DOLAYIDIR O BENCE AMA İNŞALLAH HAYIRLISIYLA BEBİLERDEN DOLAYI DA GİTMEYE BAŞLICANNNN:CüvCüv::CüvCüv:

sen zaten zayıfsın kilo al anacım bişolmaz ama dikkatli tabii öle abartmadan fazla porsiyonlar yemeden al kiloyu sebze meyve aman dikkatttttttttttttttttttttttt

aldır canım aldır kaynana da elini korkak alıştırmasın bizimkilerden tık yok valla görümcem 2 aydır şehir dışındaydı geleli 2 hafta olu ama tık yok ondanda ay ben yeğenime neler alıcam diyordu birde benim eksik falan kalmadı gerçi ama artıkk bakalım bebeğe ne takıcaklarrr

CANIM ŞİMDİ HAMİŞLİKTEN OLUR DİCEM AMA ERKEN DAHA İLAÇLARDAN DOLAYIDIR O BENCE AMA İNŞALLAH HAYIRLISIYLA BEBİLERDEN DOLAYI DA GİTMEYE BAŞLICANNNN:CüvCüv::CüvCüv:

yok yokkk siz beni yanlış anladınız bende öle bişey yok zaten kuşlarım
aklıma geldi hani erken belirtiya bende yok acep yokmu bişey dedim
ne bilem yaa her kocamı gördüğümde içim kötü oluyor
bugün işden geldi direk öptü sarıldı karnımı tuttu bebeklerimiz iyimi dedi
ağlayacaktım yaaaaasenağlama:ecrin_bebek:

:roflol::roflol:almam heee yok kızz o kadar da değilllll alur utancından alur heç olmazsaa
valla ben bu tüp bebe olayından sonra kaynanama gıcıkoldum
ne aradı ne sorduuu bide bişey bilmiyo gibi kocamla konuşurken soruyo
bırak bana bişey almayıı sormaz bile nezaketen..bi altın takar çeker kıçını
ne gelirse anamdan gelirr

bizimkiler ne olacak bilmem

bende çıkıyorum güzeller
kendinize iyi bakın hamiş ve hamiş adayları
kocaman öpüldünüz

güle gülee cnmmmmm

offfffffff sıcaktan sucuk gibi oldum yaa balkondan içeri girmek istemiyom bilgisayar kızın odasında orasıda sıcak oluyor pencere açık olsada sıcakk su gibi akıyor ter valla nolcek bilmem

offfffffff sıcaktan sucuk gibi oldum yaa balkondan içeri girmek istemiyom bilgisayar kızın odasında orasıda sıcak oluyor pencere açık olsada sıcakk su gibi akıyor ter valla nolcek bilmem

susss az kaldıııı beeee doğruncaa rahatlarsınnnnnnnnnnnnnnn

offffffff yaaaaaaaa sıkılmadımda bugünn

basımm agrıyoo midem bulanıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

geldim fakecim malasef okuyamadım sürekli site beni attı sinir oldum bende ancak gelebildim

evet birsencim sabah gittim dr çok şükür kist falan yok tertemiz kan testi yapıldı tabiki negatif adet söktürücüye başladım farlutral dı sanırım 10 gün kullanıcam sabah akşam

siz ne yaptınız geçmişi okuyup gelemmmmmmmmmmmm

canım neden peki adet olmamışınnnnnnnnnnnnnnnnnnn dr bişe demedimiiiiii

canım sene bir kez kadınlarda böyle gecikmeler olurmuş
bide ben kasım ayındanberi ilaç alıyorum kolay değil iki aşılama bir buçuk da mikro yapıldı dondurulmuşlar yarım sayılıyoda ondan bir buçuk dedim hormonlar sapıttı tabii
bide stresssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
üstüste yaşadığım negatif sonuçlar yıprattı tabi bide kimseye belli etmem içime çok attım ondan oldu sanırım olan kendime oldu çok kızdım bugün kendime ne diye strres yapdıysam olmayınca olmuyo işte ne gerek var vardır bi zamanı adet olmayınca sıkıntım dahada çok arttı işte böylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…