Aysonu Kizlari 2008

Fakelove bana da dkt vermişti adet olasiya kadar iç dedi bende öyle yapmiştim.. Gerçi bu sayfayi okudum sadece cevap yazayim dedim kizlar benim adetim 26 eylül daha var ama 24 eylülde dogum günüm inşallah allah bana hediye gönderir sadece banada deil herkeze bütün istiyenlere dualarim sizlerle...

kuşlaaaaaaaaaaar günaydın. nasılız bakalım bugün. sizleri çoooooook özledim beeeen. bugün çok kötü bir gün yaaa. ama benim doğum günüm. hani şarkı varya bugün özel bugün güzel bi gün. doğum günün kutlu olsun canım. mutlu olsun benim diğer yarım. ama diğer yarım her zamanki gibi arkadaşlarıyla ilgileniyor. ve ben artık çok kötüyüm. dua edin bana yaaaaaaaaa.

Son düzenleme:
gunaydın sultanımmmmmmmm

canımsın yaaaaaaaaa. canım canım. az önce 10 yıllık dostum dediğim onun bütün dertlerini paylaştığım. onun doğum gününde destanlar yazıp. gecenin bi yarısını bekleyip gönderdiğim arkadaşım mesaj gönderdi. iyi doğdun doğum günün kutlu olsun yazmış sadece. çok ağırıma gitti. bu kadarmış değerim dedim. ama sonra senin gönderdiğini gördüm. 10 yıl değilmiş dostluğu kalıcı kılan. içten gelen duydularmış canımsın yaaa. burdaki herkes. herkes. sizi çok seviyorum yaaaaaaaa

GÜNAYDIN ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR sabah kalktım kızımı okula götürdüm bugünde yalnız kalmak istemedi 9.sınıfa başladı ama o hla ana kuzusu okul evimize minübüsle 5 dk yol servise verecektim minübüslerde harab olmasın çocuk diye ama baktımki kızıma kıyamıyorum diye yaptıklarım onu korkak yapıyor vazgeçtim kar kış görsün otobüs minübüs görsün azcık kendine gelsin okulun bahçesine bi girdikkk benden başka 1 tane velii yokkk dedim kızım dalga geçerler senle ben gidiyorum sen git sınıfına sonra sıraya inersin ders 9 da başlıyor zaten accık dolansın oralarda

canım takmayacaksın bukadar söylemesi kolay tabii davulun sesi uzaktan hoş gelir derler bende yaşadım aynı şeyleri stres herşeyi engelliyor işte onu yenmenin bir yolunu bulacaksın sonra herşey çözülüyor allahın izni ile inşallah rabbim senide mutlu edecek yakın bir zamanda

aynen canım bende öyle. siz yetiyorsunuz bana. beni anladığınızı hissettiğinizi biliyorum. hissediyorum. :1hug: :1hug: :asigim:

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIMMM RABBİM BU YAŞINDA SANA DA BEBİŞ VERİR YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR ÜNŞALLAHHH GİYİN SÜSLEN KENDİNE BİR HEDİYE AL MUTLU ET KENDİNİİİİİİİ GERİSİNİ KOY VER GİTSİN HERŞEY OLACAĞINA VARIYOR ZATEN KADER DENEN MAHLUKATA ETKİ OLMUYORR MADEM BİZDE BU DÜNYAYA BİR KEZ GELİYORUZ MADEMM OLAN VE KALAN GÜNLERİMİZİ İYİ GEÇİRMEMİZ LAZIM DEĞİLMİİİ

sağol canım haklısın yazdıklarında. bende dediklerini yaptım. bugün uzun süredir ilk defa makyaj yaptım. bilekliklerimi falan taktım. kendime bi şarkı armağan ettim. Allah razı olsun canım. inşallah dualarında kabul olur.

valla ben her doğum günümde giyinir süslenirim çıkar kendime bişiler alırım maddi imkan olsun olmasın büyük küçük kendimi mutlu etmek için bişiler yaparım mutlaka hep başkaları düşünmeyecek ya bizi oda bir yere kadar zaten kenimizi şıumartmamız lazım yılda bir kez olsunnn buda bana çok iyi geliyorrrr

kimselser yok yine bende gidip yatayım accık uykum var alamadım uykumu gece yine döndüm durdumm bazen karnım ağrıyor yan yatıyoruz ya hepp acep bebişi ezdimmi yaw diye düşünüyorum farkında olmadan göbeğime yaslanıyorum bazen

ya hadiiiiiiiiiii kızlar yaaa gelin artık. göz pınarlarımda yaşlar hazır bekliyor. hiç iyi değilim hiiçç acaba benmi çok duygusalım yada çok şeymi istiyorum. ben herkes için neler yaparken onların bana yaptıklarına bakıyorum. hiç sadece koca bi hiç. kocam bana sadece bi ekart göndermiş. bide neler söyledi akşam. şimdide çiçek göndermiş yüzüne bile bakmak gelmiyor içimden. o kadar sözden sonra o kadar kırgınımki. en yakın dostum dediğim kişi sadece iyiki doğdun iyiki dostumsun yazmış. evet iyiki dostuyum çünkü onunla ilgilenen biri var. umrunda oaln tek şey o demekki. ya çok kötü bir gün.yaa. ağlamamak için zor tutuyorum kendimi

kızlar günaydın ben anneme gidiyorum bugün iftara orayız babam gelicek birazdan

sultancım doğum günün kutlu olsun canım nice senelereeeeeeeeeeeeeee
üzülme dicem ama zor bi durum kocanın yaptığı çok yanlış derdi ne acaba seni üzünce eline ne geçiyoki böyle bi günde

hepinizi öpüyotum kızlar kendinize iyi bakınnnnnnnnnnnnnnn

günaydın güzel ay sonu FISTIKLARI

SULTANCIMMMM canımın içi güzeller güzel dostum kardeşim arkadaşım iyi ki seni tanımışım iyi ki varsın iyi ki benimlesin seni çok seviyorum dünyalar güzeli bu yeni yaşının sana mutluluk ve minik bi melek getirmesini diliyorum bebeğim
seni o kadar seviyorum ki kalbindeki bütün güzellikleri versin allahım bu yaşında inş.
hicranın dediği gibi bugün senin özel günün sen kendine hediye al kendini şımart diğerlerini de hiç takma kocana da aşkolsun yani yaaa
SENİ ÇOK SEVİYORUM KARDEŞİM ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK:1hug:

canım benim yaaa. nasıl teşekkür etsem bilmiyorum sana. bugün burda okuduklarım o kadar güzelki. hepinizi çok çok çok seviyorum. duaların o kadar güzelki. Allahım sanada nasip etsin. hemde daha iyisi daha güzelini. kuşum benim yaaaa. kardeşim dostum arkadaşım,canım. Mevlamın bana en güzel hediyesi. iyiki varsın yaaaaaa. iyiki. gözlerim doldu yaaaa. inan o kadar iyi geliyorsunki bana. Allahım seni bu ay boş çıkarmasın. gönlüne göre versin bitanem.:asigim: :asigim: :asigim: :1hug:

canımmm iyi ki doğdun nice nice senelereeee a.s.

üzme kendini bitanem. bende doğum günlerimde hüzünlü olurum. hatırlansamda hatırlanmasam da.. insan bi tuhaf oluyo.

oyyy sevgi kelebeklerim benim
yirim ben sizi yerim minik kuşlarkaydirigubbakcemile3

nurayım nasılsın canım. bu sevgi kelebekleri coşmuşlar dediğin gibi...

kızlaaaar şu ikonu gördünüz mü yeni mi geldi bu ben bayıldııııım
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kuşlarım yaaaaaaaa. sizler bitanesiniz. birsenim şekerparem. iyiki varsınız yaaa. sabahki kötü hal gitti üstümden. birkaç tanede gerçek dostumu gördüm. kocamda sabahtan beri özür diliyor. affetsemmi ki kıııız. bide akşam sinirle dediki sana pırlanta aldım onuda geri gönderecem zaten.yoksa biraz dahamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…