kız farlutal 6 yada 5 gün kullanılıyo benim bildiğimmmmmmmmmmm neden 10 gün acaba
gunaydın sultanımmmmmmmm
canım sene bir kez kadınlarda böyle gecikmeler olurmuş
bide ben kasım ayındanberi ilaç alıyorum kolay değil iki aşılama bir buçuk da mikro yapıldı dondurulmuşlar yarım sayılıyoda ondan bir buçuk dedim hormonlar sapıttı tabii
bide stresssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
üstüste yaşadığım negatif sonuçlar yıprattı tabi bide kimseye belli etmem içime çok attım ondan oldu sanırım olan kendime oldu çok kızdım bugün kendime ne diye strres yapdıysam olmayınca olmuyo işte ne gerek var vardır bi zamanı adet olmayınca sıkıntım dahada çok arttı işte böylee
ahh canım benım yaaa
keske yakında olsak da daha cok sey paylassak
burdan bu kadar oluo bitanem
Allah dostlugumuzu bozmasın
cidden hic baska arkadas filan aramıorum yaa bana yetiosunuz canlarım minnoşlarım benümmmmŞeniz
kuşlaaaaaaaaaaar günaydın. nasılız bakalım bugün. sizleri çoooooook özledim beeeen. bugün çok kötü bir gün yaaa. ama benim doğum günüm. hani şarkı varya bugün özel bugün güzel bi gün. doğum günün kutlu olsun canım. mutlu olsun benim diğer yarım. ama diğer yarım her zamanki gibi arkadaşlarıyla ilgileniyor. ve ben artık çok kötüyüm. dua edin bana yaaaaaaaaa.
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIMMM RABBİM BU YAŞINDA SANA DA BEBİŞ VERİR YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR ÜNŞALLAHHH GİYİN SÜSLEN KENDİNE BİR HEDİYE AL MUTLU ET KENDİNİİİİİİİ GERİSİNİ KOY VER GİTSİN HERŞEY OLACAĞINA VARIYOR ZATEN KADER DENEN MAHLUKATA ETKİ OLMUYORR MADEM BİZDE BU DÜNYAYA BİR KEZ GELİYORUZ MADEMM OLAN VE KALAN GÜNLERİMİZİ İYİ GEÇİRMEMİZ LAZIM DEĞİLMİİİ
günaydın güzel ay sonu FISTIKLARI
SULTANCIMMMM canımın içi güzeller güzel dostum kardeşim arkadaşım iyi ki seni tanımışım iyi ki varsın iyi ki benimlesin seni çok seviyorum dünyalar güzeli bu yeni yaşının sana mutluluk ve minik bi melek getirmesini diliyorum bebeğim
seni o kadar seviyorum ki kalbindeki bütün güzellikleri versin allahım bu yaşında inş.
hicranın dediği gibi bugün senin özel günün sen kendine hediye al kendini şımart diğerlerini de hiç takma kocana da aşkolsun yani yaaa
SENİ ÇOK SEVİYORUM KARDEŞİM ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK:1hug:
ya hadiiiiiiiiiii kızlar yaaa gelin artık. göz pınarlarımda yaşlar hazır bekliyor. hiç iyi değilim hiiçç acaba benmi çok duygusalım yada çok şeymi istiyorum. ben herkes için neler yaparken onların bana yaptıklarına bakıyorum. hiç sadece koca bi hiç. kocam bana sadece bi ekart göndermiş. bide neler söyledi akşam. şimdide çiçek göndermiş yüzüne bile bakmak gelmiyor içimden. o kadar sözden sonra o kadar kırgınımki. en yakın dostum dediğim kişi sadece iyiki doğdun iyiki dostumsun yazmış. evet iyiki dostuyum çünkü onunla ilgilenen biri var. umrunda oaln tek şey o demekki. ya çok kötü bir gün.yaa. ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
oyyy sevgi kelebeklerim benim
yirim ben sizi yerim minik kuşlarkaydirigubbakcemile3
canımmm iyi ki doğdun nice nice senelereeeea.s.
üzme kendini bitanem. bende doğum günlerimde hüzünlü olurum. hatırlansamda hatırlanmasam da.. insan bi tuhaf oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?