- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 45
affet kız affet pırlantaya yazık olmasın:roflol:
hem özür de dilemiş
onunla küs oludugn sürece kendin de huzur bulamazsın
şahsen ben oyle oluyorum da
canım sene bir kez kadınlarda böyle gecikmeler olurmuş
bide ben kasım ayındanberi ilaç alıyorum kolay değil iki aşılama bir buçuk da mikro yapıldı dondurulmuşlar yarım sayılıyoda ondan bir buçuk dedim hormonlar sapıttı tabii
bide stresssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
üstüste yaşadığım negatif sonuçlar yıprattı tabi bide kimseye belli etmem içime çok attım ondan oldu sanırım olan kendime oldu çok kızdım bugün kendime ne diye strres yapdıysam olmayınca olmuyo işte ne gerek var vardır bi zamanı adet olmayınca sıkıntım dahada çok arttı işte böylee
ınsallah doneklık yapmaz kusum heheh
oyle canim aynen yaa
ahmet bile icinden kizio aslinda ama bise demio iste ondan bise talep etmek istemio kendi ne yaparsa o
evt ne varsa kendi anamizda var yaa daha simdiden 450 buldu aldiklari.daha sut pompami sterilizatorumu aliverecek.200 de o tutuyor.sonra dogumda bana 500 gayme ver dedim tamam dedi
ahhhh anam ahhhh:CüvCüv:
aynen kuşummmm tırnağın varsa kaşırsınn bu kadar basit bu işşşhicrosum bizim de kucuk amcamiz atti tuttu neler alacam ben ona,kiyafetten gecilmicek diye
daha biseyini gormedik henuz:1shok: bir elbise almıs dukkandaymıs habire onun lafı dönüo ama kendisi ortada yok heheh
bi de dioki obur abisinin kızına daha 4 aylık olmadan neler almış alma diolarmış
bizimki 6 ay bitio daha bişe goremedik
benimki bişe deyince hemen soyluorum valla ben almazsam kim alıverecek diye:dilcikar:ahmetten mehmetten beklersen ohooooo
tırnagın varsa kafanı kaşırsın bu devirdea.s
sonradan ne gelirse hediye olarak gelir zaten.onlara guvenemeyiz
kuşlaaaaaaaaaaar günaydın. nasılız bakalım bugün. sizleri çoooooook özledim beeeen. bugün çok kötü bir gün yaaa. ama benim doğum günüm. hani şarkı varya bugün özel bugün güzel bi gün. doğum günün kutlu olsun canım. mutlu olsun benim diğer yarım. ama diğer yarım her zamanki gibi arkadaşlarıyla ilgileniyor. ve ben artık çok kötüyüm. dua edin bana yaaaaaaaaa.
GÜNAYDIN ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR sabah kalktım kızımı okula götürdüm bugünde yalnız kalmak istemedi 9.sınıfa başladı ama o hla ana kuzusu okul evimize minübüsle 5 dk yol servise verecektim minübüslerde harab olmasın çocuk diye ama baktımki kızıma kıyamıyorum diye yaptıklarım onu korkak yapıyor vazgeçtim kar kış görsün otobüs minübüs görsün azcık kendine gelsin okulun bahçesine bi girdikkk benden başka 1 tane velii yokkk dedim kızım dalga geçerler senle ben gidiyorum sen git sınıfına sonra sıraya inersin ders 9 da başlıyor zaten accık dolansın oralarda
affetmeeeeeeeeee değil pırlantaaaaaaaa madeni getirseeee biraz daha süründürrrkuşlarım yaaaaaaaa. sizler bitanesiniz. birsenim şekerparem. iyiki varsınız yaaa. sabahki kötü hal gitti üstümden. birkaç tanede gerçek dostumu gördüm. kocamda sabahtan beri özür diliyor. affetsemmi ki kıııız. bide akşam sinirle dediki sana pırlanta aldım onuda geri gönderecem zaten.yoksa biraz dahamı
ülen aksam 11 de yattımmmmmmmmm sabah 11 de kalktımmmmmmmmm annem aradıı fırça kaydım kapattım..kocam aradı kapattımmm üsütne ben bide bi güselll uyudummmm
çüşşşşşşşşşş diyorum kendümeeeeeeeeeeeeee........açımmmmm kendime ekemek arası bişey yapayım yaaaaaaaaaaaa............
nurayımmm sen diyonya acımmm...yaa ben sen hakılı durumdan ötürü açım diyonnnn ama bennn hep göüzümün önünde yimekkkk
aksam kocama sayıyorumm
hamburgerr
pizza
pidee
lahmacun
kebap
köftee
adam dedi senin hamilelik resmileşsin ben ayvayı yedimm sanırımm.........al sana şeftaliii hamburger niyetine ye dedii..............ahhhhhhhh deidm yaaaaaaaaaaa bu işş bitsinnnnnn safakkkkkkk 5 kaldııı
hehehehe kaydirigubbakcemile3 kız bernoş bu hasta halimle güldürdün beniiii
ya işte anlayın halimizi..hele bi ikiüç aylık ol ben seni görecemmmmm.. habire karnı gurulduyo insanın gel de yeme...
ayy hadi inşallah bu aşermeler falan kız tuttu bence de resmileşmiş.
bernos deıl kıs bırsos hehehehe:roflol:
kusum o seni berna zannedioo laf aramızda:1ninca:
gecen gunku mesajda da berna ve nuray yazmıs
simdi de bernos yazmıs hehehkaydirigubbakcemile3
ne fenayım di mi
bebikim kudurdu kızlar 3-4gundur:1shok: bu cocuk hareketsiz tembel diodum ya acısını cıkarıo
meger ben hıssetmıormusum yaa
kulaklıgı taktıgımda da hissetmediklerimi duyuyorum uyumuorsa mutlaka cırpınıo donuyor dun resmen zıpladı yaaaa ve şeyime şeyime vuruyor ayagıyla cok tuhafff
tırsmaya baslıorum daha cok ufak 8 9 aylık olunca napar beni bilmem:1ninca:
ozlos ne ulen özo filan desin bari:roflol:
dur ben de dedikodu yapıverem.hani eşimin kuzeninin oglu oldu yazdım ya hatrlarsınız kac sene sonra
işte onun karısını çekiştirdi kaynanam:roflol: kızkardeşinin gelini oluyor
kadın lohusa sendromu olmus kucagından ındırmıomus bunlara sevdırmıomus kaynana bacagından ceke ceke alıomus cocugu kucagından:1shok:
ben ıstesem sızden soguturum cocugu dıomus.sonra kadın zaten yıllardır cocuk bakıcılıgı yapıo ama ona vermıcekmıs cocuk sevgı arsızı olurmus bakıcı tutacakmıs.halası dunyanın hedıyesını almıs bu onları bır kenara atmıs benım alcak gucum var olmasa bu cocugu yapmazdım demiş:1shok: ahh ahh oyle gorumceler bızı bulmuo :roflol:bu da gurur meselesi yapıo
kadın 37yasından sonra cocuk buldu buldumcuk olmus sanırsam
gormemısın oglu olmus dedım hah ıste aynen oyle dedıler gulduler
ben de dedım bellıkı ıstemıo ıste sendrom fılan deıl onunkı koskoca kadın bılerek yapıo dedım.sendrom olsan ıcten kıskansan bıle gostermezsın onunkıo kasıtlı dedım
ama kaynana da laf carptırıo bana sen de oyle yapmazsın dı mı,kucagından ceke ceke mı alcaz cocugu bılmemne..guluorum ben de ahmet sana bıle vermıcem dıye bellı olmaz sendrom olurum belkı fılan dedım:roflol:
kusum o seni berna zannedioo laf aramızda:1ninca:
Gecen gunku mesajda da berna ve nuray yazmıs
simdi de bernos yazmıs hehehkaydirigubbakcemile3
ne fenayım di mi
bebikim kudurdu kızlar 3-4gundur:1shok: Bu cocuk hareketsiz tembel diodum ya acısını cıkarıo
meger ben hıssetmıormusum yaa
kulaklıgı taktıgımda da hissetmediklerimi duyuyorum uyumuorsa mutlaka cırpınıo donuyor dun resmen zıpladı yaaaa ve şeyime şeyime vuruyor ayagıyla cok tuhafff:1shok:
Tırsmaya baslıorum daha cok ufak 8 9 aylık olunca napar beni bilmem:1ninca:
Birsoşşşş nabersin fistikim
kaldi 5
ay ay ayy
ayrıca kaynanam dıokı ne hakkı var mahrum etmeye kacırmaya dıo
tek anne ıle olurmu cocugun bir ailesi olcak dio vs vs
taşlar hep kafama geldi ahmet didim yok beee sana soylemedi onları dioo
eve gelince baya kıllatım ama ben Allahın gunu kaynana istemem basımda dedim.ben sıkıntıya gelemem kendı anamı cekemıom sıkılıom bılıosun dedim.lohusa halimle beni sıkıntıya sokmayın dedimkötükedihüso
eşimin kuzeni bosanmayı dahi dusunmus cok arada kalmıs
beni onun durumuna dusurme diooo
annem gelip bakar cocuga dio kac cocuk buyutmus dıo
o buyutse nolur cocukmus daha(20yasında 3.yu dogurmus dusunun) kaynanası anası fılan bakmıslardır dedim
hem anan once sana baksaymıs dedim ben kendi cocuguma yaptıgım gibi bakarım 24 yasındayım dedim
(benimki 3.cocuk fazla gelmiş o yuzden bunu babaanesine vermiş o buyutmus ahmeti 7yasına kadar)
lafı bir soktum daha bişe diyemedi:1closedeyes:
ayyy saol kusum insallah guzel bir kız olur:Saruboceq:
ama tabiki oncelikle saglıklı ve uzun ömürlü olsuna.s
ayyy saol kusum insallah guzel bir kız olur:Saruboceq:
ama tabiki oncelikle saglıklı ve uzun ömürlü olsuna.s
SULTAN CANIM BİR TANEM
NİCE MUTLU SENELEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
İNŞALLAH BUNDAN SONRA HEP YÜZÜN GÜLER VE YENİ YAŞIN SANA UMUT ETTİKLERİNİ GETİRİR:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?