canım ya biliyorsun bu ay benim için çok yorucu geçti çok hasta oldum onu için hiç ölçemedimki 36.günüme kadar olmazsam belki ısım yükselirse test yaparım ama vllah i içimden şimdi veya daha sora test yapmak hiç gelmiyor nedense:1no2:ah nese bee sunu basindan olcsen derdik biz sana hamissin veya deilsin diyea.s
uyudum basim agrimis cok
yemegimi yaptim geldim
bişey değil bir tanem
keşke ama yok bir tanem bende bebiş belirtiye dahil bişey bilene yok bende
ısımı 3 gündür ölçüyorum 30.gün:36.4 dü
31.gün:36.5
32.gün:36.5 yani bugün
ama 14 haziranda 36.gün adet olmuşum ve ısım daha sapıtıkmış 31.gün:36.8
32.gün:-----
33.gün:36.6
34.gün:-----
35.gün:-----
ve 36.gün:36.4 e düşmüş ve adet olmuşum
yani benim yine bir geçikme olacak büüyük ihtimal
inşallah senin
birsenin
dilek ablamın
bernanın
bibek in
ve unuttuğum varsa ilk sizin hamiş haberlerini alırız inşallah:))
kusum o seni berna zannedioo laf aramızda:1ninca:
gecen gunku mesajda da berna ve nuray yazmıs
simdi de bernos yazmıs hehehkaydirigubbakcemile3
ne fenayım di mi
bebikim kudurdu kızlar 3-4gundur:1shok: bu cocuk hareketsiz tembel diodum ya acısını cıkarıo
meger ben hıssetmıormusum yaa
kulaklıgı taktıgımda da hissetmediklerimi duyuyorum uyumuorsa mutlaka cırpınıo donuyor dun resmen zıpladı yaaaa ve şeyime şeyime vuruyor ayagıyla cok tuhafff:1shok:
tırsmaya baslıorum daha cok ufak 8 9 aylık olunca napar beni bilmem:1ninca:
papatyam hoşgeldin canım nasılsın
nuray ım bak sana bende yazacaktım hatta toplu alıntı yapmıştım ama nedense hiçbiri çıkmadı benimde hemen aklımdan çıkı vermiş
ne güzel ya burda bi arkadaş vardı oğluşunun tekmesini hissetmeyince hemen tatlı bişeyler yerdi ve eline karnına koyup dinlerdi ona çok imrenmiştim ama kızda korkusundan yapıyordu odan önce 3 düşük yaşamıştı
ama şimdi oğlu 1 yaşını doldurdu allah a şükürler olsunki
iyiyim canım nolsun az az sancılarım oluyor halsizlik te var ama onlar dışında iyi sayılırım
canım az kaldı ya ne kadar güzel ya Şenizbiz adet olcazmı olmayacazmı derkenkaydirigubbakcemile3 sen minik meleğini sağlıcakla kucağına alacaksın inşallahhihoyyyt bizde bugünleri görürüz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:iyiyim canım nolsun az az sancılarım oluyor halsizlik te var ama onlar dışında iyi sayılırım
canlarımmmmm sizleri çok seviyorum. mesai bitiyor az kaldı. kocişim evde bana mangal yakacakmış. haftasonu dedi bi yerlere götürürüm seni. araba olmayınca zor olur dedi. bide yüzükle küpe almış sanırım. pırlantayı iptal ettirmiş gecikince. bence gereksizdi zaten. bu daha iyi olur.
tarkanın dediği gibi siz başkasınız yaaaaa. eşimede hep anlattım. çok sevindi. dediki Allah razı olsun. onlarında gönlündekiler olsun. demekki ne kadar iyi insanlar dedi. yaaaa
sultanım ne anlattın kızzzzzhihoyyyt
hadi canım gule gule cok opuyorum seni
iyi kutlamalar şekerim size:jeyyar:
kızlar merhaba halamdayım onların pc si masa bası o yüzden giremedim
ama dayanamadım geldim halamda diyo kocan gelene kadar girr sonra demesin bana neden izin verdin
kızlar bugün allah kabul ederse bu tüp bebe için fakir birine erzak alacam demiştim
ALLAHIN izini ile aldık halamla ..çok fakir kocası 2 aydır hastanede yatan bir kadın varmış evleri kira
adam bağırsak düğümlenmesinden birde mideden ameliyat olmuş...
inş.rabbim kabul görür..sonra eve geldik ben duş aldımm..yattımm...sonra size bakem dedimm
şimdi bana cıss yapacak yiğenim heheheee
ama iki tur attım kasığım ağrıyor yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?