Aysonu Kizlari 2008

ah nese bee sunu basindan olcsen derdik biz sana hamissin veya deilsin diyea.s
uyudum basim agrimis cok
yemegimi yaptim geldim
canım ya biliyorsun bu ay benim için çok yorucu geçti çok hasta oldum onu için hiç ölçemedimki 36.günüme kadar olmazsam belki ısım yükselirse test yaparım ama vllah i içimden şimdi veya daha sora test yapmak hiç gelmiyor nedense:1no2:

sen iyi oldunmu geçtimi başın
birsen halasında ondan giremiyor
eeeeeeeeee dilek abla neden yokCADIARZU

canım kısmet hiç belli olmaz. ama Allah çok büyük. zaman zaman. olmaz diye bişey yok. olacak.benimde bugün 14. gün belkimde Allahım banada doğum günü hediyesi verir. birseninde nakili doğum gününde yapılmıştı. kısmet. bombomda zaten çatlatma iğnesi yaptırdı.

eee yeni başladı annesi sen şimdi dur bakalım öle uçan tekmeler ani böbreklere basışlar vuruşlar bağırsaklarım eziliyor sandım diyeceksinn valla hoş moş ta bazen öle kalabalık bir ortamda birden tekme atınca insan ayyyy diyor millete noldu karıya doğuruyormu ne diye bakınca kıpkırmızı oluyonnn:ecrin_bebek::CüvCüv:

papatyam hoşgeldin canım nasılsın

nuray ım bak sana bende yazacaktım hatta toplu alıntı yapmıştım ama nedense hiçbiri çıkmadı benimde hemen aklımdan çıkı vermiş
ne güzel ya burda bi arkadaş vardı oğluşunun tekmesini hissetmeyince hemen tatlı bişeyler yerdi ve eline karnına koyup dinlerdi ona çok imrenmiştim ama kızda korkusundan yapıyordu odan önce 3 düşük yaşamıştı
ama şimdi oğlu 1 yaşını doldurdu allah a şükürler olsunki

iyiyim canım nolsun az az sancılarım oluyor halsizlik te var ama onlar dışında iyi sayılırım

canlarımmmmm sizleri çok seviyorum. mesai bitiyor az kaldı. kocişim evde bana mangal yakacakmış. haftasonu dedi bi yerlere götürürüm seni. araba olmayınca zor olur dedi. bide yüzükle küpe almış sanırım. pırlantayı iptal ettirmiş gecikince. bence gereksizdi zaten. bu daha iyi olur.
tarkanın dediği gibi siz başkasınız yaaaaa. eşimede hep anlattım. çok sevindi. dediki Allah razı olsun. onlarında gönlündekiler olsun. demekki ne kadar iyi insanlar dedi. yaaaa

iyiyim canım nolsun az az sancılarım oluyor halsizlik te var ama onlar dışında iyi sayılırım

az kaldı canım sabır. çok az kaldı. sen yazdıklarmı okudunmu. doğumda edilen duayle ilgili. unutma bak. sen liste yap. sonra isimleri söyleye söyleye git. tamammı kuşum. sen unutursan eğer ben sana yazarım buraya. maksat eksik kalmasın kuşum. sonra Allah korusun kalmayalım :jeyyar: :jeyyar:

canım az kaldı ya ne kadar güzel ya Şenizbiz adet olcazmı olmayacazmı derkenkaydirigubbakcemile3 sen minik meleğini sağlıcakla kucağına alacaksın inşallahhihoyyyt bizde bugünleri görürüz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:

canım bizde seni çok seviyoruz
gündüz yazdıklarında kocana sinir olmuştum ama aferim ona sen daha iyilerine laiksin bunu aklının bir köşesine soksun beyefendi:))
aminnnnnnnn canım inşallah hepimizin gönlündeki olurŞeniz
yarın görüşmek üzere bir tanesiyerimseniben

Son düzenleme:
hehehe hicran senin çok az kaldı bir tanem doğuma ne ka güzel:)))

bana bak nuray hanım aklınızdan lütfen şu ktü fikirleri çıkartın yoksan gelirim kulağını çekerim ona göre:)))

sultanım ne anlattın kızzzzzhihoyyyt
hadi canım gule gule cok opuyorum seni
iyi kutlamalar şekerim size:jeyyar:

tabi kutlayacaz kıs. belkim Allahım bana bide doğum günü hediyesi verir ne malum. öyle değilmi. bende seni öpüyorum. bide bu papatya hiç bana dua ederim neyin demiyor. sanırım beni listeye yazmadı. ama ben yinede severim onu. demi kız papatya hicran

hoşgelmişin aslıcım canım benim
vallah i adet olsam yanına gelecem bide esraya gitmem lazım ama benim adetten ses seda yok canım ya
ama olmazsa bayram çıktıktan sonra gelip seni ozanımızı görecem yada görecez:))

merhabalarrr güzel arkadaşlarımm artık eski yazıları okuyamıyorum malesef gelen giden inanın daha annemle rahat bir nefes alamadık,birde bebiş vaktimizi alıyor zaten. inşllah hepiniz iyisinizdir güzell melekler..

kızlar merhaba halamdayım onların pc si masa bası o yüzden giremedim
ama dayanamadım geldim halamda diyo kocan gelene kadar girr sonra demesin bana neden izin verdin

kızlar bugün allah kabul ederse bu tüp bebe için fakir birine erzak alacam demiştim
ALLAHIN izini ile aldık halamla ..çok fakir kocası 2 aydır hastanede yatan bir kadın varmış evleri kira
adam bağırsak düğümlenmesinden birde mideden ameliyat olmuş...
inş.rabbim kabul görür..sonra eve geldik ben duş aldımm..yattımm...sonra size bakem dedimm
şimdi bana cıss yapacak yiğenim heheheee
ama iki tur attım kasığım ağrıyor yaaaaaaaaa

hoşgeldin bir tanem allah razı olsun senden inşallah allah ım yüzünü ak çıkartırda bize hamileyim dersin:CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :Saruboceq: Şeniz

aslında burdayım gözüm üzerinizde
takipteyim kızlar
nasıl yoğun ve gergindi var ya yaaa
ütücü bi şeyi becerememiş
biz burda mağazada yaptık ve yapıyoruz
hatta akşam kesimhanede devam edicekmişiz

nurayın köften afiyet bal şeker olsun prensesime yarasın inş.

neşecik nabersin kuşum adet olmadığın her geçen güne umuttur biliyorsun değil mi

birsoş bende de bi belirti melirti yok bitanem ama ben geçenkinde adet gününden bir gün önce çok çok kötü olmuşum notlarıma baktım da o gün tansiyonum acayip düşmüştü ve 2 kere kusmuştum öğlene kadar ki ilk kez oluyordu böyle bi şey yani diyeceğim o ki erken kuşum erken midem acayip berbat ama nedeni c vitaminleri var ya suda eriyen ondan içtim murat hasta ya bana da geçmesin diye aklım sıra önlem alıyorum ama mahvetti midemi

neşem bu arada sultanla seni konuştuk azcık msn de
çok duygulanmış yazdıklarına
bende senin ne kadar güzel bi kalbin olduğundan bahsettim
ama yok yani kızlar şimdi allah için hepimiz için çok dua ediyordu sayenizde
hepinizi çok seviyorum didi
gerçi onları burda da söyledi yaa
işte benden böyle

hoşbulduk neşeciğim ....nasılsın hala adet olmamışsınnn

benimde başım ağrıyoo birazz kasıkalrım ağrıyorr ...yuvarlanıyorummm

ablacım evet adet olmamak umut ama nedense bende o umuttan kalmamış bugün anladım yoksa ben şimdiye dek hastaneye koşmuş test yaptırmıştım
buarada o sizin kalp güzelliğiniz.size o kadar çok değer veriyorumki anlatamam tamam erken vakitlerde gelemiyorum ama uykucuyum ne yapayım yataktan çıkamıyorum:))))

evet birsenim olmadım daha ama kasıklarım halen ağrıyor geldim gelecem diyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…