Aysonu Kizlari 2008

kızlar yok oldunuz ya neyse bende kaçıyorum demin yağdanlıkmıdır dedir onu kırdım
etraf yağ içinde
iyiakşamlar allah a emanet olun:)

günaydın kuşlarımmm. Allahım bugünü hepimizi hayırlı eylesin. bombomum ve birseninim 4 günleri kaldı. Allahım inşallah kucakları dolu çıkarlar. neşeciğim kuşum inşallah sende 9 ay adet olmazsın veeee bebişin gelir. fakeciğim nerelerdesin dün kayboldun. fatoşta kayboldu. gezmeyemi gittiniz yoksa kızzzz. aslıda gelmiş dün meleğiyle. Allahım esirgesin.gökçen abla nerelerde yaaa kaç gündür. msn side kapalı. çok merak ediyorum yaaa. papatya hicran bana duayla ilgili hiiiiiç cevap yazmıyon. ama neyse olsun napalım. nurişim kuşum sağol sen edersin biliyorum ben zaten kuşum. sizi çooooooook seviyorummmm.bu mübarek günlerde Allahım hiç birimizi boş çıkarmasın İnşallah. gönlümüze göre versin.

gunaydin sultanim nasilsin
dogumgunun nasil gecti hersey tikirinda mi

çok şükür canım. çoook güzel geçti. bana çok güzel bi yüzük almış bide kolye. çok güzel ama. bide yemek yaptırmış evde yedik. çok güzel geçti. Allahım bozmasın hihoyyyt hihoyyyt :1hug:

bak goruyo musun bosuna zehır ettın kendine dünü:mymeka:
neyse cok sevindim canım en kotu gunun boyle olsun:içelim:

sağol canımmmmm. İnşallah. dediğin gibi olur canım. yok sabah kötüydü ama. akşam hediyeyi verdi. sarıldı bana. affettinmi beni dedi. çok seviyorum onu ben yaaa. sen biliyormusun benim kocama vermediler. onu o kadar çok seviyordumki. babam beni evden kovdu. yaaa. ama şimdi çok seviyorlar. bide bebişimiz olsa. :asigim::1hug:

günaydınnnnnn millettttttttttttttt nasılsınız

bugün iftara annemler kayınvalideler ve eltimler gelicek hareketli bi gün olak benim için siz napıyosunuzzzzzzzzzzzzzz

yok canım ne gezmesi dün annemlerdeydik o yüzden gelemedimmm bu günde misafirler gelecek yemek yaparım öğlen başlarım yemeklere

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım inşallah allah hepimizin gönlünün muradını verir canım

bu arada doğum günün tekrardan kutlu olsun canım kocanda gönlünü almış ne güzel birlikte nice doğum günlerine canımmmm

eee herkes nerde yaaa
kacacam ben de sımcık

nereya kaçacan sen bakemmmm

demedi deme bak senin kız pek bi hareketli olcek hamile kaldığından beri hareketlisin kızın hareketli olcek ayyyyyy yerim ben onu yaaa nuray hani pembe penyeden çember gibi toka takıyolar ya çok seviyorum doğunca sen de severeiz burdannnn

canım benim çok sağol. evet aldı gönlümü. görünmeyince gezmeye gittin sandım canım. ilaca başladınmı canım. nasıl oldun?

aminn cnmmmm aminnnnnn dün gece biraz sancım oldu
korkuyom artık sancılardan yaaaaa ...rüyamdada arkadaşım bana diyoki nasıl
anladın hamile olduğunu bende dedim anlamadım kasığım ağrıdı
eee tamm diyor kız hamilesin,,,halamda diyoki değilsin
alllahımm şu gün gelsinde bitsin bu çilee

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr fatoşşş nuray kuşşş birde sultan var ama kimse yok herhall,

hakketten bu fake nerede yaaaaaaaaaaa böle habersiz tüyenleri dövecem yaaaaaaa

merak ediyoz yaaaaaaaaa

Canım Dırımımm forum takip bölümünden takip ederken .Aysonu başlığında senin msj gördüğüm zaman heyecanla okuyorum :)ve belirtiler güzell bir şekilde devam ediyor ve azcık kaldı yakında müjdemi isterimm .Rabbim gönlüne göre versin inşallah :dance::teytey:hihoyyyt :CüvCüv: :ecrin_bebek:

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr fatoşşş nuray kuşşş birde sultan var ama kimse yok herhall,

merak ediyoz yaaaaaaaaa

canım kimse yok zaten bombom hiiiç yazmıyor artık. nuriş kahvaltıyamı gitti bilmem. hayırdır inşallah canım. sancı niye ama. bolda rüya görüyorsun bu ara. Allahım hayra çıkarsın inşallah.

canım benim çok sağol. evet aldı gönlümü. görünmeyince gezmeye gittin sandım canım. ilaca başladınmı canım. nasıl oldun?

pazartesi başladım sultancım ilaca bugün 3. günüm bi adet olsamda rahatlasam çok sıkıntlıyımm çokkkkkkkkkkkkkkkk

cnm inş..inş...bazen inanasım gelmiyor bazende diyorum neden olmasın kaç kişi hamile
kalıyorrr diyorumm....inş..güsel heberi hayırlı haberi vereceğim sizlere

en çokda kocam içimi acıtıyor bir heves bekliyor heraksam karnımı seviyorr

canım kimse yok zaten bombom hiiiç yazmıyor artık. nuriş kahvaltıyamı gitti bilmem. hayırdır inşallah canım. sancı niye ama. bolda rüya görüyorsun bu ara. Allahım hayra çıkarsın inşallah.

evet cnm kimse yokkkkkkkkkkkkkk tikkat ettiimm ben gelince herkes kaçıyor gitsemmi ne:dilcikar:naniknanik

geldim kızlarr günaydın
yok suştancım bankada işim vardı merterdeydim yeni geldim
dün de çok yoğunduk yoksa ben hep burdayım kuşum
dün akşmaın güzel geçmesine çok sevindim allahım bozmasın nazarlardan korusun sizi

birsencim canımın içi nasılsın fıstıkım
ağrıları çok takma kafana bitanem artı halan niye öyle dedi ki yaaa

nuraycım nasılsın fıstıkım

fatoşum gülüm misafirin varmış kolay gelsin kuşum

bak fake yok yaa kaç gündür

merak ediyoz yaaaaaaaaa

burdayım birsencim evi toparladım şöyle bi tozunu aldım balkon yıkancak birazdan

annemler gelicek de birazdan onlar gelmeden evi toparlıyam didimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…