gunaydin sultanim nasilsin
dogumgunun nasil gecti hersey tikirinda mi
bak goruyo musun bosuna zehır ettın kendine dünü:mymeka:
neyse cok sevindim canım en kotu gunun boyle olsun:içelim:
günaydın kuşlarımmm. Allahım bugünü hepimizi hayırlı eylesin. bombomum ve birseninim 4 günleri kaldı. Allahım inşallah kucakları dolu çıkarlar. neşeciğim kuşum inşallah sende 9 ay adet olmazsın veeee bebişin gelir. fakeciğim nerelerdesin dün kayboldun. fatoşta kayboldu. gezmeyemi gittiniz yoksa kızzzz. aslıda gelmiş dün meleğiyle. Allahım esirgesin.gökçen abla nerelerde yaaa kaç gündür. msn side kapalı. çok merak ediyorum yaaa. papatya hicran bana duayla ilgili hiiiiiç cevap yazmıyon. ama neyse olsun napalım. nurişim kuşum sağol sen edersin biliyorum ben zaten kuşum. sizi çooooooook seviyorummmm.bu mübarek günlerde Allahım hiç birimizi boş çıkarmasın İnşallah. gönlümüze göre versin.
eee herkes nerde yaaa
kacacam ben de sımcık
yok canım ne gezmesi dün annemlerdeydik o yüzden gelemedimmm bu günde misafirler gelecek yemek yaparım öğlen başlarım yemeklere
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım inşallah allah hepimizin gönlünün muradını verir canım
bu arada doğum günün tekrardan kutlu olsun canım kocanda gönlünü almış ne güzel birlikte nice doğum günlerine canımmmm
günaydın kuşlarımmm. Allahım bugünü hepimizi hayırlı eylesin. bombomum ve birseninim 4 günleri kaldı. Allahım inşallah kucakları dolu çıkarlar. neşeciğim kuşum inşallah sende 9 ay adet olmazsın veeee bebişin gelir. fakeciğim nerelerdesin dün kayboldun. fatoşta kayboldu. gezmeyemi gittiniz yoksa kızzzz. aslıda gelmiş dün meleğiyle. Allahım esirgesin.gökçen abla nerelerde yaaa kaç gündür. msn side kapalı. çok merak ediyorum yaaa. papatya hicran bana duayla ilgili hiiiiiç cevap yazmıyon. ama neyse olsun napalım. nurişim kuşum sağol sen edersin biliyorum ben zaten kuşum. sizi çooooooook seviyorummmm.bu mübarek günlerde Allahım hiç birimizi boş çıkarmasın İnşallah. gönlümüze göre versin.
aminn cnmmmm aminnnnnn dün gece biraz sancım oldu
korkuyom artık sancılardan yaaaaa ...rüyamdada arkadaşım bana diyoki nasıl
anladın hamile olduğunu bende dedim anlamadım kasığım ağrıdı
eee tamm diyor kız hamilesin,,,halamda diyoki değilsin
alllahımm şu gün gelsinde bitsin bu çilee
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr fatoşşş nuray kuşşş birde sultan var ama kimse yok herhall,
hakketten bu fake nerede yaaaaaaaaaaa böle habersiz tüyenleri dövecem yaaaaaaa
merak ediyoz yaaaaaaaaa
canım benim çok sağol. evet aldı gönlümü. görünmeyince gezmeye gittin sandım canım. ilaca başladınmı canım. nasıl oldun?
Canım Dırımımm forum takip bölümünden takip ederken .Aysonu başlığında senin msj gördüğüm zaman heyecanla okuyorum :)ve belirtiler güzell bir şekilde devam ediyor ve azcık kaldı yakında müjdemi isterimm .Rabbim gönlüne göre versin inşallah :dance::teytey:hihoyyyt :CüvCüv: :ecrin_bebek:
canım kimse yok zaten bombom hiiiç yazmıyor artık. nuriş kahvaltıyamı gitti bilmem. hayırdır inşallah canım. sancı niye ama. bolda rüya görüyorsun bu ara. Allahım hayra çıkarsın inşallah.
pazartesi başladım sultancım ilaca bugün 3. günüm bi adet olsamda rahatlasam çok sıkıntlıyımm çokkkkkkkkkkkkkkkk
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr fatoşşş nuray kuşşş birde sultan var ama kimse yok herhall,
hakketten bu fake nerede yaaaaaaaaaaa böle habersiz tüyenleri dövecem yaaaaaaa
merak ediyoz yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?