geldim kızlarr günaydın
yok suştancım bankada işim vardı merterdeydim yeni geldim
dün de çok yoğunduk yoksa ben hep burdayım kuşum
dün akşmaın güzel geçmesine çok sevindim allahım bozmasın nazarlardan korusun sizi
birsencim canımın içi nasılsın fıstıkım
ağrıları çok takma kafana bitanem artı halan niye öyle dedi ki yaaa
nuraycım nasılsın fıstıkım
fatoşum gülüm misafirin varmış kolay gelsin kuşum
bak fake yok yaa kaç gündür
cnm olursunnn adet gerçi ben o hap bittikten sonra 8-9-10 gün bile oluyorummm valla
geldim kızlarr günaydın
yok suştancım bankada işim vardı merterdeydim yeni geldim
dün de çok yoğunduk yoksa ben hep burdayım kuşum
dün akşmaın güzel geçmesine çok sevindim allahım bozmasın nazarlardan korusun sizi
birsencim canımın içi nasılsın fıstıkım
ağrıları çok takma kafana bitanem artı halan niye öyle dedi ki yaaa
nuraycım nasılsın fıstıkım
fatoşum gülüm misafirin varmış kolay gelsin kuşum
bak fake yok yaa kaç gündür
dr da aynını söyledi hap bittikten sonra 10 gün içinde adet olmalısınız dedi ama hapı kullanırkende olabilirmişim bekleyip görcez bakalımmmmm
ayy birsenim aşkolsun kuşum yaaaa
çok güzel yağmur yağıyor di mi
aynı köy gibi
anladın sen onu
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldim
cnm neredesinnnnnn senn yaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu araa gidip yatacammm adet olacakmısım gibi ağrım varrrrrrrrr
canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah herkesin güzel haberlerini alırızgünaydın kuşlarımmm. Allahım bugünü hepimizi hayırlı eylesin. bombomum ve birseninim 4 günleri kaldı. Allahım inşallah kucakları dolu çıkarlar. neşeciğim kuşum inşallah sende 9 ay adet olmazsın veeee bebişin gelir. fakeciğim nerelerdesin dün kayboldun. fatoşta kayboldu. gezmeyemi gittiniz yoksa kızzzz. aslıda gelmiş dün meleğiyle. Allahım esirgesin.gökçen abla nerelerde yaaa kaç gündür. msn side kapalı. çok merak ediyorum yaaa. papatya hicran bana duayla ilgili hiiiiiç cevap yazmıyon. ama neyse olsun napalım. nurişim kuşum sağol sen edersin biliyorum ben zaten kuşum. sizi çooooooook seviyorummmm.bu mübarek günlerde Allahım hiç birimizi boş çıkarmasın İnşallah. gönlümüze göre versin.
ooooooooooooooooo aferin abimize alcak tabi,yapacak tabi senin gibi hatunu bulmuş baş tacı etmeliçok şükür canım. çoook güzel geçti. bana çok güzel bi yüzük almış bide kolye. çok güzel ama. bide yemek yaptırmış evde yedik. çok güzel geçti. Allahım bozmasın hihoyyyt hihoyyyt :1hug:
kız hayırlara çıksın rüyanda hep bebiş görüyorsun allah ım sana gerçek hayattada verecek en kısa zamanda yani 4 gün sonrakaydirigubbakcemile3Şenizaminn cnmmmm aminnnnnn dün gece biraz sancım oldu
korkuyom artık sancılardan yaaaaa ...rüyamdada arkadaşım bana diyoki nasıl
anladın hamile olduğunu bende dedim anlamadım kasığım ağrıdı
eee tamm diyor kız hamilesin,,,halamda diyoki değilsin
alllahımm şu gün gelsinde bitsin bu çilee
dırımcım msnini açarmısın
kızlar iki tane idrar testi yaptım silik çıkmıştı dr.a gittim %70 hamilesin dedi ve kan testi yapıldı 38.14 çıktı cuma bir daha bakılacak kana..... dualarınızı bekliyorum inşallah bebeğim sıkı sıkı tutunur bana....
kızlar iki tane idrar testi yaptım silik çıkmıştı dr.a gittim %70 hamilesin dedi ve kan testi yapıldı 38.14 çıktı cuma bir daha bakılacak kana..... dualarınızı bekliyorum inşallah bebeğim sıkı sıkı tutunur bana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?