Aysonu Kizlari 2008

hoşgeldin kuşummm halam rüyamda öle dedi normalde dermi kızz

herkes güsel haberi bekliyor bizden hahahaa

sağol dilekçim birazdan girişirim yemek işineee antalyada çok nem var ya azıcık iş yaptım sırılsıklam oldum offffffffffffffffff yaaaaaaaaaaa

dr da aynını söyledi hap bittikten sonra 10 gün içinde adet olmalısınız dedi ama hapı kullanırkende olabilirmişim bekleyip görcez bakalımmmmm

evet kuşum olabülürsünnn

ayy birsenim aşkolsun kuşum yaaaa
çok güzel yağmur yağıyor di mi
aynı köy gibi
anladın sen onu

evet yaaaaaaaaaaaaaben didiydim zatii dün halama yağmur yağacak diyeee heheheheh

bu aradA karnum acuktu gidem kahvaltı yapaömm

ya kuşlar bu insanlar nasıl böyle. görümcemler gelecekmiş yarın yine. çok afedersiniz. k. ları gitmeden başları geliyor. bide ne içinnnn. tabiki hediyeeeee. bebeklerinin doğum gününü kutlayacakmış burda. 15 gün falan oldu gideli. evine. ordan komşusunun yazlığına gitmiş. 10 günden fazla olmuş işte. şimdide geri buraya gelecekmiş. bana gider 5 liraya adi bişey alır hediye bekler. 3 yıldır evliyim. bana tek aldığı. bi doğum günümde koltuk altı solonu onuda kendine almıştı utandı herhalde. başkada bişey yok. hatta evlenirken bile almadı. evimde bi iğnesi yok yani bacılar. bu nasıl iş yaaaaaaa. kocama dedim bişey alınmayacak. istemiyorum sende almayacaksın tamam dedi haklısın dedi. ne bu dedim. biraz huzurum oldu ya anasını satayım. hemen bozacaklar yine. yaaaaaaaaa ne zaman bitecek yaa.

ya kuşlar bu insanlar nasıl böyle. görümcemler gelecekmiş yarın yine. çok afedersiniz. k. ları gitmeden başları geliyor. bide ne içinnnn. tabiki hediyeeeee. bebeklerinin doğum gününü kutlayacakmış burda. 15 gün falan oldu gideli. evine. ordan komşusunun yazlığına gitmiş. 10 günden fazla olmuş işte. şimdide geri buraya gelecekmiş. bana gider 5 liraya adi bişey alır hediye bekler. 3 yıldır evliyim. bana tek aldığı. bi doğum günümde koltuk altı rolonu onuda kendine almıştı utandı herhalde. başkada bişey yok. hatta evlenirken bile almadı. evimde bi iğnesi yok yani bacılar. bu nasıl iş yaaaaaaa. kocama dedim bişey alınmayacak. istemiyorum sende almayacaksın tamam dedi haklısın dedi. ne bu dedim. biraz huzurum oldu ya anasını satayım. hemen bozacaklar yine. yaaaaaaaaa ne zaman bitecek yaa.

şimdi 5 liraya yazdım diye beni bişey beğenmiyor diye düşünmeyin. yada demeyin hediyenin küçüğü büyüğü olmaz. arkadaş hep collezioneden giyinir. ve yedekte dursun diye 70 ytlye komdan mayo alır. ama sırf almış olmak için hani bilir ben iyisini alırım. ondan dedim.

canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah herkesin güzel haberlerini alırız
keşke hamiş olmayı bekleyenler hepşmiz birden hamileyi desek
ooooooooooooooooo aferin abimize alcak tabi,yapacak tabi senin gibi hatunu bulmuş baş tacı etmeli

ve görümcelere ve kaynanalara gıcığım ya
kız hayırlara çıksın rüyanda hep bebiş görüyorsun allah ım sana gerçek hayattada verecek en kısa zamanda yani 4 gün sonrakaydirigubbakcemile3Şeniz
dırımcım msnini açarmısın

ya msn de yazışmayın gelin ya bakın ben teşrif ettimhihoyyyt

kızlar bu sabahki ateşim 36.6 vajinal 36.8 yani benim daha adetime var galiba ama kasık ve bel ağrımda şimdi olacaksın gibi hareket ediyor bu ne şimdi10 oldu ara ara vuruyorCADIARZU

Son düzenleme:
kızlar iki tane idrar testi yaptım silik çıkmıştı dr.a gittim %70 hamilesin dedi ve kan testi yapıldı 38.14 çıktı cuma bir daha bakılacak kana..... dualarınızı bekliyorum inşallah bebeğim sıkı sıkı tutunur bana....

aaaaaaaaaaaaaaaa morgül canım öncelikle hoşgeldin sayfamıza
ve hamilemisin çok sevindin ya ne güzel
allah bak umutlarını boşa çıkarmadı
bebişin sana sağlıklı saat uzun ömürlü ve eli ayağı düzgün gelsin
analı babalı büyütmek nasip etsin

ya halen şoktayım inanamıyorum allah ım bizede nasip eder sende bizim için dua et tamammı

dur şimdi sevinç oynaması yapam
:sm_cool: :teytey: :dance: hihoyyyt :sm_cool: :teytey: :dance: hihoyyyt

cnm tebrik ederimmmmm:ecrin_bebek::sm_cool::teytey:

sonrada birde şaplak atarım:mymeka:ülen hamile kalıncamı geliniyor hergün sitedesinn:mymeka:
:mymeka::mymeka:bunlarda hala şoktaysan uyan diyeee

bu arada bnen yatmaya gidiyourm kasıklarım ağrıyorrr

inşşallah ben tamamına ererim sizlerde hamile kalır bebeğime kardeş getirirsiniz kızlar...
dua edin bana ve bebeğime çok minik daha tutunmaya çalışıyor....

tebrik ederim morgülcüm
sağlıkla kucağına da almayı nesip etsin allahım
bizimde senin dualrına ihtiyacımız var fıstıkım

neşem fıstıkım hoşgeldin
kızım sen delimisin yaa
daha neyi bekliyorsun test yapmak için anlamadım yaaa
koş kızım koşşşşşş

birsoş canım yaa çok mu ağrıyor kıyamam

fakemmmm nerdesin be gülüm
keyifler nasıl

nuray nerde ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…