Aysonu Kizlari 2008

ablacım bugün test alacam ama yarın ısım yüksek çıkarsa söz yapacam öyle olumu:ecrin_bebek:Şeniz

inşşallah ben tamamına ererim sizlerde hamile kalır bebeğime kardeş getirirsiniz kızlar...
dua edin bana ve bebeğime çok minik daha tutunmaya çalışıyor....

ayy ne çok sevindim yaaaa:)) canım benım seniçok çok tebrik ediyorum....ben okuyunca yazıyı ilk geçenki konuşmamız geldi aklıma ay bu dedim dr gitmişdi söktürücü aldığdı falan filan derken baya olmuş :))))nasıl sevindim nasılll....bak canım inşallah allahın izniyle o bebiş sana tutnacak ve ilk keseyi görecen:)) sonra bebişi:)) ayy ne mutlu yaaa..

neşelim cimbomum s&u mira ay sizlerinde olacak bekliyorum ay canlarım ismini unutuyum varsa çok özür hepinizi bekliyorum:))

midem çok fena ağzıma geliyor o kadar ekşiyorkii çıkartacak gibiyim

drımım yaa artık sen yattma canım benim psikolojin bozulacak kalk bi hava al cama çık balkona çık hatta çarşıya pazara git canım hatta olmadı markete git bi dolan gel...ne yaa bu hasta edecen kendinii...haksızmıyım amaaa :1hug:

bebeklik hoşgeldin canım
birsenim ekmek falan ye canım ya hiç değilse bastırır biraz bide kraker tarzı tüket

hoşbulduk canım am aben sizi hep takip ediyom:)))

bide ne yatması yaww :)) bence bi test alıp yap bizde sende kurtul yaww:))) belki vardır yaaaa kaçıncıgündesin adet tarihin geçtimi??

bende msn neşeye dedim ki
nuray gelsede bi fırça atsın sana
süpersin valla yaaa
ama murata aldıracak yarın ilk idrarda eğer yine ısısı yüksek çıkarsa söz verdi yapıcak ve siz yıkıcaz buraları
nasılsın kuşum keyfin nasıl

bebeklik nuray ım yapmak istiyom ama o tek çizgi beni çok kötü yapacak biliyorum ya:))

bugün 33.gün haziranın 14 de 36.gün adet olmuşum ve ısım 33.gün 36.3 müş bugünde öyle ama murat a dedim inşallah test alırsa sabahta ısım düşmezse yada inşallah yükselirse test yapacam:)) karar verdim yoksa ben pazara kadar bekleyecektim

buarada site çok kötü bugün

canım tebrik ederim bebeğin sana sıkı sıkı tutunur inşşşşşşşşşşşşşşşş:1hug:

ilk hamileliğinmi

evet bitsanem ilk hamileliği
ve yalnış hatırlamıyorsam onunda sorunları vardı
hep umutsuz ve buhtandaydı ama bak
sabrın ve umudun zaferi işte
darısı senin başına bitanesi

nurayım bu arada benim ısım 5 gündür 36.6 ya sabitleyen ısım 2 gündür 36.7 de
ve ben diyorum ki şimdi pazar günü benim adet günüm yaa o gün ucuz testlerden yapsam ısım yine yiksekse tabi çıkar mı kuşum yaa yumurtlamadan sonra ki 14.gün olucam 30 ağustos da iğne yaptırdım yani şimdi sen beni bi aydınklat

fake canım lütfen ya yapma sıkıntı bak hepimiz aynı dertten yanıyoruz kimimizin eşinde kimimizin kendisinde kimimizin her ikisinde kimimizinde hiç bir sorunu yok ama hamiş kalamıyoruz işte bundada vardır hayır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…