Aysonu Kizlari 2008

aslıcım hoşgeldin canım benim
meleğin nasıl bitanem
sana benziyor mu bitanem

nurayım sen bitanesin yaa
ne diyeyim ben sana biliyorum ki

bu arada az önce msn de kuzenimle konuşuyordum
kendisi biras dindardır
bana dedi ki daha dünyaya gelemden ana rahmine düşmeden annesine yasin gibi hayırlı bi süreyi okutan bebek hayırlı bi bebektir hayırlı bi evlattır dedi belki yüreğime su serpmek için dedi ama benim hemen gözlerden yaşlar aktı tabi
her zaman için allhtan geç olsun ama hayırlısı olsun de dedi
bak geç evlendin ama hayırlısı oldun dedi
2 ciddi ilişkim vardı biri esrarkeşdi biri de manisadaydı ve kananayla görümceler cadıydı ya onlar olsaydı dedi
yani içime bi huzur doldu kızlar yaa
hiçbirimizin çok ciddi çözelemeyecek sorunları yok sözüm özellikle fakem ve neşeme geç isteyelim ama hayırlısını isteyelim
ben ilk hamileliğimde hayırlısı dememiştim ve allahım bana şöyle bi ders verdi hamile kalabiliyorsun ama daha zamanı var biras daha sabırla bekle dedi bana bende öyle yapıcam

ablacım kuzenin gerçekten doğru söylemiş
bende hayırlı zamanda hayırlı evlat diyorum ama bu ayın hayırlı zaman olmasını çok istiyorum

galiba benim grip tekrarlıyor kızlar ben yarından itibaren yine oruç tutmamaya başlayacam hadin ben kaçtımmmmmmmmmmmmmmmmmm:))
allah a emanet olun:)

herkes nereye kactı yaaa
aslım hg bebısım nasıl
aslıcım hoşgeldin canım benim
meleğin nasıl bitanem
sana benziyor mu bitanem

nurayım sen bitanesin yaa
ne diyeyim ben sana biliyorum ki
hoşbuldukk şekercimlerimm biz iyiyiz çok şükür bugün topuk kanımız alındı saglık ocagında ama çok kötüydüü bebegim içerde ben dışarda agladımm. bebiş uyuyorken arada ugruyorumm. hepinizi çok öpüyorum. inşlah sizlerde iyisinizdir.

teşekkür ederin canım yaa
kuzenim benden 10 yaş küçük ama beni öyle rahatlattı ki
çok güzel anlattı bana canım yaa
diyorum yaa bi huzur buldum
çok da hırs yapmıyorum artık ben
hayırlı zamanda hayırlı evlat
kesinlikle olay bu

ya canlarım murat testi alamamış alamam dedi yarın getirsem olmazmı dedi
bende kalsın senden bişey isteyende suç dedim teli yüzüne kapadıp
ilk defa bişey istiyorum oda alamadım diyor ya neyse ben kalktığımda alırım tabi ısıma bağlı
idrarımı yapmam gelince test için kullanırım:))))))

evet canım çişişni tutarsın gider alır gelirsin..aayy inşallah düşmezz allahım ne oluırrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile5

inşallah bebeklik inşallah
aslında bende yavaş yavaş heyecan gibi bişey oldu ama bu kötüye işaret:))
heyecan yok yarın uyancam ısımı ölçcem sonrası allah a kalmış artık:))

çizelgen anlamam ama atlaması gerekti galiba 8+5 sin dimi allah allah neyse nuray gelirse halleder o:)))

bende çıkıyorum hepinizi kocamnnnnnnnnnnnn öpüyorum
neşem sabah sakın işeme
hemen eczaneye koş
bekliyor olucaz seni burda
iyi akşamlar güzellerim

ay ya nuray ım aynen
bide bana geçende demezmi senin yumurtalarda iş yok benim spermleri almıyor dedi
bende kızgınlıkla sorun bende değil beyefendi sizde dedim:mymeka:
aynı ananlar gibi konuştun mümkünse biraz benimle konuşma dedim
sinirlendi ama hatasını anlayınca özür diledi
okadar çok kalbimi kırdıki benim ama ne yaparsın hatası tek bu olsun diyorum
şahsen tek buda değilde neyse:tomato:klava:

cnm ben yatmıyorum markete gidiyorum halamla gelen giden oluyor
kadınlarla lak lak yapıyorum .....

ama artık hiç umudum yok çok korkuyorum test yapmaya bile gitmek istemiyorum
bugün çok kasığım ağrıdı aynı adet olacakmısım gibi sancım vardı
çok üzüldüm bide akıntım çok fazla her akıntı gelişinde
adet oldum diye tuvalete gittim......gerçi erken 4 gün var ama korkuyorum artık
piskolojim bozuldu...kim derse takmıyorum düşünmüyorum
nasıl yapıyorsa banada desin....

bende kaçıyorum vallah benimki yine sofra hazır değilmi der offffffffffffffffffff

buradasın yaptınmı tessssssttttttttttttt

canımsınnnn.. tabii ki takarsın. ben sana katılıyorum. üstelik aşılama sonrası takmamak elde mi.. hadi normal yolla denerken yine bi nebze düşünmemeye çalışıyosun ama seni anlıyorum canımcım.

az kaldı bitanem. o ağrılara takma benim 10 gün önce felaket vardı. erken olucam diye yanımda pedlerle geziyodum. ama olmadı. ağrılar ikisinde de olabiliyo canım. akıntı da olabilir.. kanama olmadıktan sonra korkma bitanem. az kaldı. dualarım seninle.:Saruboceq:

canım benim geldim kaçtım seni görmemişim.test yapmadım kısmetse belki yarın

canım ağrılar normaldir micro yatıdın eeeeee bide 2 bebiş var canım anneyi biraz delirtmeye çalışıyorlar sen merak etme allah ın izniyle teste pozitifi göreceksinŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…