Yaaa Kizlarrr Benim Ayaklarimm Hiç Isinmiyoo Yaaa üfff Ne Yapam Ki... Mübarekler Sanki Buza Basiyomm Da öylee Donuyorlar.... Allahimm Yaa
kızlar merhaba bile diyen yok
Yaaa Kizlarrr Benim Ayaklarimm Hiç Isinmiyoo Yaaa üfff Ne Yapam Ki... Mübarekler Sanki Buza Basiyomm Da öylee Donuyorlar.... Allahimm Yaa
kızlar çok karışık bn daha yeni olduğum için anlayamıyorum pek yardımcı olurmusunuz
merhaba mira bn evleneli 2 yıl oldu yaklaşık 2 aydır korunmuyoruz ama bişi yok doktorada gitmedim daha daha erken mi sence
bn ankarada yaşıyorum 20 yaşındayım yeni evliyim sayılır dün farkettim siteyi ve öyle samimi içten geldinizki bu sabah hemen üye oldum
cnm ayakalrını çıkar ayakkabıdan ellerinle ov çünki hamişlerde oluyormuş bu
kıssssssssss benimde ellerim ayaklarım donar yoksa hamişmiyim:roflol::roflol:
hayali ihracattttt benimkiiiiiiiii:dilcikar:
kızlar hepinize merhabalar nasılsınız bakem bugün ben çok iyiyim ama biraz duygusalım yinede ona tuzu biberi zaten bugünün
http://www.turklove.com/ani/Flash/SevgiAsk/annesevgisi019.asp
sen evde değilmisin sok ayaklarını poponun altına ısıtsırnaşık şey
bn ankarada yaşıyorum 20 yaşındayım yeni evliyim sayılır dün farkettim siteyi ve öyle samimi içten geldinizki bu sabah hemen üye oldum
merhaba mira bn evleneli 2 yıl oldu yaklaşık 2 aydır korunmuyoruz ama bişi yok doktorada gitmedim daha daha erken mi sence
AYYY VALLA ÇİZMELERİ ÇIKARAMAM ŞİMDİİİ DONSUNLARRR
AYY Bİ NEŞE VAR BÜGÜN BENDEE HADİ HAYIRLISI... AĞRILARDA HAFİFLEDİİ BEBİŞMDE İYİ(UMARIM)... ARTIKK TEYZELERİ ALLAHIN İZNİYLE 31 OCAKTA Bİ GÖRÜRSEMMM VE İLK VESİKALIK FOTOSUNU ALIRSAMM SİZEDE GÖSTERİRİM BURDANN...
kızlar ordamısınız hu hu ankarada olan varmı içinizde
ayağının altına bişey koy o zaman yerle temsını kes
hem sen nerde çalışıyon bakem
ben seni evdesin sanıyom:mymeka:
Mira Ablacimm Valla Evde Olsam Yapardimm Seni Mi Kiracamm.. Bu Arada Abla Diyomm Yaş Kaç Seninn Ben 22 Yasindayim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?