Aysonu Kizlari 2008

Yaaa Kizlarrr Benim Ayaklarimm Hiç Isinmiyoo Yaaa üfff Ne Yapam Ki... Mübarekler Sanki Buza Basiyomm Da öylee Donuyorlar.... Allahimm Yaa

cnm ayakalrını çıkar ayakkabıdan ellerinle ov çünki hamişlerde oluyormuş bu

kıssssssssss benimde ellerim ayaklarım donar yoksa hamişmiyim:roflol::roflol:

hayali ihracattttt benimkiiiiiiiii:dilcikar:

bn ankarada yaşıyorum 20 yaşındayım yeni evliyim sayılır dün farkettim siteyi ve öyle samimi içten geldinizki bu sabah hemen üye oldum

merhaba mira bn evleneli 2 yıl oldu yaklaşık 2 aydır korunmuyoruz ama bişi yok doktorada gitmedim daha daha erken mi sence

ooooooooooooooooooooooo bekle bakem mira ablan en kıdemlimiz tabi bernada varrrrrrrr bu aradaaaaaaaaaa.............

doktora git cnm bebek isitiyom beklemden önce hormonlarıma bakın de yumurtalıklarıma bakın de kocamın spremlerine bakın de beklerken boşa geçmesin de................şimdi doktora gitsen aaaaaaaaa 6 ay en az bekele der sana ama sen kendinde ve eşinde sorun olmadığını öğren öğle bekle sonra çokkkkkkk beklersin varsa bi maraza baştan halledersinnnnnn:1hug:

bn ankarada yaşıyorum 20 yaşındayım yeni evliyim sayılır dün farkettim siteyi ve öyle samimi içten geldinizki bu sabah hemen üye oldum

heee iyi ettim vallaaaaaaaaa
varsa sorun anlat yoksa oku fikir beyan et
amaniiiiin pekte küccüksün sen yaaaaaaaaaaaaaaa:roflol:

cnm ayakalrını çıkar ayakkabıdan ellerinle ov çünki hamişlerde oluyormuş bu

kıssssssssss benimde ellerim ayaklarım donar yoksa hamişmiyim:roflol::roflol:

hayali ihracattttt benimkiiiiiiiii:dilcikar:

AYYY VALLA ÇİZMELERİ ÇIKARAMAM ŞİMDİİİ DONSUNLARRR
AYY Bİ NEŞE VAR BÜGÜN BENDEE HADİ HAYIRLISI... AĞRILARDA HAFİFLEDİİ BEBİŞMDE İYİ(UMARIM)... ARTIKK TEYZELERİ ALLAHIN İZNİYLE 31 OCAKTA Bİ GÖRÜRSEMMM VE İLK VESİKALIK FOTOSUNU ALIRSAMM SİZEDE GÖSTERİRİM BURDANN...

ayağının altına bişey koy o zaman yerle temsını kes
hem sen nerde çalışıyon bakem
ben seni evdesin sanıyom:mymeka:

ayağının altına bişey koy o zaman yerle temsını kes
hem sen nerde çalışıyon bakem
ben seni evdesin sanıyom:mymeka:

İNŞAAT ŞİRKETİNDE MUHASEBE CANIMM.. AHH KEŞKEDE EVDE OLSAMM NERDE ALLAH İZİN EDERSE EV ALMAYI PLANLIYOZZ ADAM ZORLA ÇALIŞTIRIOO BENİİİ senağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…