hoşgeldin bacııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı o verdiğin link ne haçan ne yollin bizeeeeeeeee
İNŞAAT ŞİRKETİNDE MUHASEBE CANIMM.. AHH KEŞKEDE EVDE OLSAMM NERDE ALLAH İZİN EDERSE EV ALMAYI PLANLIYOZZ ADAM ZORLA ÇALIŞTIRIOO BENİİİ senağlamasenağlamasenağlama
baksana kızım yazıyo orda:mymeka:
10 yaşcık büyük
amme benim ruhum genç he he:dance:
Mira Ablacimm Valla Evde Olsam Yapardimm Seni Mi Kiracamm.. Bu Arada Abla Diyomm Yaş Kaç Seninn Ben 22 Yasindayim..
çalışcan tabiii
adam haklı 22 yaşında çalışmıycanda ne zaman çalışıcan:mymeka:
aferin sevdim kocanı:teselli:
ayşe serkan hoşbulduk canım yaşlarımız birbirine yakın
kızlar bn daha yeni olduğum için ne olur bağışlayın bni hızlı olmayabilirim yani daha yeni çzmeye çalışıyorum siteyii yavaş yavaş
çalışşşşşşşşş ayşeciğim bende çalışıyom 17 yaşımdan beriiiiiiii ev almak için çalıştımmmmmmm evi aldım borç ödemek için çalıştımmmmm hala çalışıyommmm bu seferde bebek doktor parasınaaaaaaaaaa çalış babam çalışşşşşşşşşşş yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızım buhran ayşeeeeeeeee çalışıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr kıııııııııııı nasil takip ediyon sennnnnnnnn:mymeka:
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa benim yazdıkalrımı görmüyormusunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
çıkarım haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayşenurcum bnde memnun oldum.ay canım allah tamamına erdirsin inşallah.çok sevindim.bnde çok istiyorum ama
len dırım amip gb çoğalıyosunuz len:mymeka:takipmi edebiliyom
hem ben 32 yaşında yaşlı bir baaayaaanımklava:
bunağım ben he he
sen kimdin cimbommuydunsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?