Aysonu Kizlari 2008

İNŞAAT ŞİRKETİNDE MUHASEBE CANIMM.. AHH KEŞKEDE EVDE OLSAMM NERDE ALLAH İZİN EDERSE EV ALMAYI PLANLIYOZZ ADAM ZORLA ÇALIŞTIRIOO BENİİİ senağlamasenağlamasenağlama

çalışcan tabiii
adam haklı 22 yaşında çalışmıycanda ne zaman çalışıcan:mymeka:
aferin sevdim kocanı:teselli:

çalışcan tabiii
adam haklı 22 yaşında çalışmıycanda ne zaman çalışıcan:mymeka:
aferin sevdim kocanı:teselli:

HEHEHE YAWWW HERKESS SEİO BENİMM ADAMII AŞKIM BENİM YAA KANATSIZZ MELEĞİMM O BENİM.... HAFTA 1 KEZ ALANYAY GİDER ORDA KALIR DÜN GİTTİ BUGÜNN GELECEK HAYIRLISI İLEE.. ÖZLEDİMM HERİFİ YAWW :dance::dance:

kızlar bn daha yeni olduğum için ne olur bağışlayın bni hızlı olmayabilirim yani daha yeni çzmeye çalışıyorum siteyii yavaş yavaş

çalışşşşşşşşş ayşeciğim bende çalışıyom 17 yaşımdan beriiiiiiii ev almak için çalıştımmmmmmm evi aldım borç ödemek için çalıştımmmmm hala çalışıyommmm bu seferde bebek doktor parasınaaaaaaaaaa çalış babam çalışşşşşşşşşşş yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ayşe serkan hoşbulduk canım yaşlarımız birbirine yakın

EVET CANIM YAKINN.. BU ARADA ADIMM AYSENUR ŞİMDİDEN M.OLDUM. CANIM BİZ 1,5 YILLIK EVLİYİZ HİÇ KORUNMADIK. VEE DAHA YENİ YANİ 4 HAFTALIK HAMİŞİMM HAYIRLISI İLE...ALLAHIN İŞİ İŞTEE TAM AŞILAMA YAPTIRACAGIM ZAMAN HAMİŞ OLDUGUMU ÖĞRENDİMM ACELE ETMEE BEKLE AMA TESTLERİNİZİ YAPTIRIN..:dance:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa benim yazdıkalrımı görmüyormusunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
çıkarım haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ÖMRÜMM ÇALIŞMAKLA GECEKK BENİMM YAWW.. 1 2 SUBATTA ALLAH İZİN EDERSE ARABA ALIOO VARDI SATTI YENİ ALACAK..ONUN BORCUNU ÖDE ALLAH İZİN EDERSE EYLÜL EKİM DOĞUM OLURR BEBEĞİN İHTİYAÇLARI... O BİTE EVE GELİR SIRAA ALL KREDİ ÇEK BORÇ ÖDEE.. (BU ARADA TABİ BEN ÇALIŞIOMM )) BEBİŞTE EVDE YALNIZZ BÜYÜRR ARTIKKK :roflol::roflol:

kızım buhran ayşeeeeeeeee çalışıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr kıııııııııııı nasil takip ediyon sennnnnnnnn:mymeka:

len dırım amip gb çoğalıyosunuz len:mymeka:takipmi edebiliyom
hem ben 32 yaşında yaşlı bir baaayaaanımklava:
bunağım ben he he
sen kimdin cimbommuydunsırnaşık şey

sırnaşık şey
len dırım amip gb çoğalıyosunuz len:mymeka:takipmi edebiliyom
hem ben 32 yaşında yaşlı bir baaayaaanımklava:
bunağım ben he he
sen kimdin cimbommuydunsırnaşık şey

HEEEEEEEEE BEN cimbom sen kimsennnnnnnnn bernamıydınnnnjeyyar

yemeslerrrrrrrrrrrrrrr güsülimmmmmmmmmmmm sen 32 yaşındasın ben 25 ama nedense kendimi senle aynı görüyommmmmm demek sende 25 yaşsın yada ben 32 :roflol:sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…