ÖMRÜMM ÇALIŞMAKLA GECEKK BENİMM YAWW.. 1 2 SUBATTA ALLAH İZİN EDERSE ARABA ALIOO VARDI SATTI YENİ ALACAK..ONUN BORCUNU ÖDE ALLAH İZİN EDERSE EYLÜL EKİM DOĞUM OLURR BEBEĞİN İHTİYAÇLARI... O BİTE EVE GELİR SIRAA ALL KREDİ ÇEK BORÇ ÖDEE.. (BU ARADA TABİ BEN ÇALIŞIOMM )) BEBİŞTE EVDE YALNIZZ BÜYÜRR ARTIKKK :roflol::roflol:
İŞTTTTTTTTTT TEHDİTT YOKKKKKKKKKKK
ayşenurcum bana gelen cevapları nerden takip edeceğim karışıyo hesi
ayşecim nbr nasılsın bugün keyifler nasılllllllllllll
ayşanur kim gıızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:dance:
geri sayfalara git geriyeeeeeeeeeeeeeeeeee
sırnaşık şey
HEEEEEEEEE BEN cimbom sen kimsennnnnnnnn bernamıydınnnnjeyyar
yemeslerrrrrrrrrrrrrrr güsülimmmmmmmmmmmm sen 32 yaşındasın ben 25 ama nedense kendimi senle aynı görüyommmmmm demek sende 25 yaşsın yada ben 32 :roflol:sırnaşık şey
yaparım bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjeyyar
yakarım lennnnnnn bu sayfayıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınaniknanik
esengülcüm merhaba canım hoşgeldin ben neşe tanıştığımıza mennun oldum
kız esra nasılsın bakem az kalmış bebişi görmene allah ın izni ile bebişin sağlıklıdır canım sen zaten ayşe gibi buhran değilsin,ayşe ama kız bugün daha rahatsın inşallah ilerleyen saatlerde yine gerirmezsin
ZÜPERRRR ALLAH BOZMASINN ANNEM ÜŞÜTTÜ HASTALANDII ONA AZCIK ÜZÜLDÜMM YAA CİGERLERİ FENA OLMUŞŞ EVDE YATIYOO.. BAŞKA BİŞEY YOKK.. CANIM SENİN AGRILARDA BİR YAVAŞLAMA OLDUMU ARTIKK FAZLA AGRIM YOKK ÇOK NADİRR SOL KASIK AGRIOO BELİ SIRTIM HAFİF AGRIOO BAŞKA BİRSEY YOKK.. SENİN KASIKTA HAFİF SERTLEŞME OLDUMU BENDE OLDUU HAFİF SERT CANIMM NORMALDİR SANIRIMM
esengülcüm merhaba canım hoşgeldin ben neşe tanıştığımıza mennun oldum
kız esra nasılsın bakem az kalmış bebişi görmene allah ın izni ile bebişin sağlıklıdır canım sen zaten ayşe gibi buhran değilsin,ayşe ama kız bugün daha rahatsın inşallah ilerleyen saatlerde yine gerirmezsin
merhaba kızlar nasılsınınzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
merhaba kızlar nasılsınınzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
KIZZ NAZAR DEĞMESİMM İYİM BUGÜNN.. KENDİ KENDİME DÜŞÜNDÜM
ANAM DEDİMM OTA B.. SEBEB BULUPP YAVRUNU NE ÜZÜYONN İSTEDİİ HAMİLE OLMAYII EE ŞİMDİ HAMİLESİNN DEDİM.. TADINI ÇIKAR DEDİMM .. KENDİMİ TOPARLADIMM ANAM BEBEKTE BENİM GİBİ BUHRANLI OLMASINN DEMİİİ tatlicadiarzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?