Aysonu Kizlari 2008

çalış kızım çalış yaşın genç dahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mymeka:

ayşecim nbr nasılsın bugün keyifler nasılllllllllllll

ZÜPERRRR ALLAH BOZMASINN ANNEM ÜŞÜTTÜ HASTALANDII ONA AZCIK ÜZÜLDÜMM YAA CİGERLERİ FENA OLMUŞŞ EVDE YATIYOO.. BAŞKA BİŞEY YOKK.. CANIM SENİN AGRILARDA BİR YAVAŞLAMA OLDUMU ARTIKK FAZLA AGRIM YOKK ÇOK NADİRR SOL KASIK AGRIOO BELİ SIRTIM HAFİF AGRIOO BAŞKA BİRSEY YOKK.. SENİN KASIKTA HAFİF SERTLEŞME OLDUMU BENDE OLDUU HAFİF SERT CANIMM NORMALDİR SANIRIMM

esengülcüm merhaba canım hoşgeldin ben neşe tanıştığımıza mennun oldum

kız esra nasılsın bakem az kalmış bebişi görmene allah ın izni ile bebişin sağlıklıdır canım sen zaten ayşe gibi buhran değilsin,ayşe ama kız bugün daha rahatsın inşallah ilerleyen saatlerde yine gerirmezsin

bakıyorumda tehtih neyn ediyonuz dırım hanım:dilcikar:
sizi pek bi enerjik neyn görüyom:1shok:
yoksam kocanın macunundanmı yedin sabah işe gelirken:mymeka:

kızlar ben yapamıycam sanırım bana biraz yardım edebilirmisiniz nasıl anlayca cevap geldiğini nasıl takip etcem çokkk karışık

neşe kuşum nasaılsın cnm
ne yaptınız kocişle akşam
akşam keyifler iyimiydi
sordumu sonuçları:uhm:

benim ağrılar çok acı verici değil kendimide fazla dinleyemeiyorum açıkçası bizim işler biraz yoğun.anaca evde oda eşime kıyıp naz yapamıyom .hoppppppppppppp yatağa uyuyom valla bol bol.sedace acayip ökürüyorum oda geceleri uyutmuyo beni korkuyorumda köh köh.herhalde üşüttüm biraz.senağlama

KIZZ NAZAR DEĞMESİMM İYİM BUGÜNN.. KENDİ KENDİME DÜŞÜNDÜM
ANAM DEDİMM OTA B.. SEBEB BULUPP YAVRUNU NE ÜZÜYONN İSTEDİİ HAMİLE OLMAYII EE ŞİMDİ HAMİLESİNN DEDİM.. TADINI ÇIKAR DEDİMM .. KENDİMİ TOPARLADIMM ANAM BEBEKTE BENİM GİBİ BUHRANLI OLMASINN DEMİİİ tatlicadiarzu

ulen onları senmi dedin:mymeka:şaşkaloz ben dedim sanakafamçokkarıştıkafanın etini yedim len girsin beynine diye:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…