Aysonu Kizlari 2008

KENDİNE DİKKAT ET C VİTAMİNİ AL BOL BOL CANIM.. AGRILAR AYNII CANIMM BENİMDE.. HADİ KIZZ HAYIRLISI İLE SEN GÖRR SONRADA BEN GÖREMM BİZİMM AFACANLARII

bakıyorumda tehtih neyn ediyonuz dırım hanım:dilcikar:
sizi pek bi enerjik neyn görüyom:1shok:
yoksam kocanın macunundanmı yedin sabah işe gelirken:mymeka:

yokkkkkkkkkkkkkkkkk lekeler geldiyaaaaaaaaa enerji geldiiiiiiiiii
ne yapayın anacığım başlayacağım veledine daha doğmadan gelemden burnumdan geitiriyoooooooooooooooo

hayatımı yasayım azcıkkkkkkkkkkk takılmayın birdahi adette girerim buhrana gelemezse yine gelrise tınnnnnnnnnnnnnnnnnnn tınnnnnn yaniiiiiiiiii

kısssssssssss kocam keçiboynuzu pekmezi yiyor tatdı güselmiş dedi
tabi arısütü polen birde sarımsak turşusu almışşşşşşşşşşş yiyor yemeklerde
aman adam şişecekkkkkkk ben zayifalyacam sonrada adam beni eve kapayacak dayanamaz o öle beni güsel göremyeeeeeeeeee herkes bakacak diyecek pisko olacakkkkk heheeeeee:roflol:

canım bir tatlı kaşığı bala karabiber ek yut
üzerinede ılık su yada süt
adaçayı sakın içme hamişlere yasak
ıhlamur iç 2 kupayı geçmesin
lokman hekimliğimde var benimsengözlerimebaksanabhe he

yok güzelsin diye eve kapamaz o seni
enerjisini harcamak için kapar:asigim:yandın sen len adam duvaramı tırmancak sana tırmancak:roflol:

sağol cnm benim hemen uygulıycam ben böyle tarifleri severek içerim bacım benimyerimseniben

neşe kuşum nasaılsın cnm
ne yaptınız kocişle akşam
akşam keyifler iyimiydi
sordumu sonuçları:uhm:

sordu anlattım ama kesin değil şimdi düşük gibi gözüküyor ama asıl cevabı doktor verecek dedim zaten 1tane canlı sperm olsa bile çocuğumuz olur zaten sende fazlası var dert tasa edeceğimiz bişey yok diyelim normal yolda olmadı aşılama var tüp var olur dedim.olmazsada boşver hayatımızı yaşarız kendi adımıza ev alırız arba alırız bide yazlık o zaman deymesinler keyfimize dedim.bana sıkı sıkı sarılda ben sana tedavilere gittiğinde test yaptığında boşver diyip geçiştiriyordum ama anladım ki öylesi kötüymüş beni o kadar çok rahatlatınki çocuk varsın olmasın benim dünyalar iyisi güzeli karım bana yeter dedi:1hug:

ya ben aşkımı çoooooooooooooook mseviyorum onsuz hayat hiç düşünemiyorum yaŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…