Aysonu Kizlari 2008

bn geçen ay 31 inde regl oldum gerçi daha var ama bu ayın ondördünde tehlikeli bişiyler oldu hamile olabilirmiyim hı ne dersiniz

ya bak işte ne güzel
oh iyi sevindim cnm sizin adınızaŞeniz

ayşe serkan hayatım bana biraz bahsedebilirmisin bak sen ne güzel hamilesin canım benim biraz bilgilendirirsen sevinirim

esengülcüm tehlikeli derken açman lazım anlamamız için:roflol:muhtemel bu ay 29-30 unda regl olsan eğer tabi 28 günde bir oluyosan hele bide 3-4 gün geçerse oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hamişsin diyebiliriz.inşallah cnm allah önlüne göre verir:dance:

oooooooooooo ayşe hn ne o takmıyon bizi bak kuserim ama ilç dedim verdimi dr.müsaitsen banada yazarmısınız cicim kuzum(meeeeeeemeeeeeeeee)

yeni yaşam yani normalde günlerim hiç şaşmaz bazan bi iki gün geçer eğer 28 gün sürerse bişiyler olabilir diyosun sende varmı bebek

yok güzelsin diye eve kapamaz o seni
enerjisini harcamak için kapar:asigim:yandın sen len adam duvaramı tırmancak sana tırmancak:roflol:

valla ben enerjimi artık nereye saklarım bilemiyom sporamı ev işinemi işyerinemi kocayamı bende yiyeyim keçi boynuzundan hehehee:roflol:

kısımmmmmmmmmmmmmm duvra ne tırmanacakkkkkkkk bana tırmanacak boşunamı o kadar yiyecekkkk:içelim:

bu aradaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok tesüfffffffffffffffff ederimmmmmmmmm:dilcikar:

ne demek 30 yaş arıyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:mymeka::mymeka:

ayşenurcum bekliyorum canım

CANIM DÜZENLİ Mİ ADET OLUONN.. 28GÜNE 1 YANİ.. EGER EŞİNDE DE SENDE SORUN YOKSA OLUR... BENİM EŞİMDE SPERM AZLIGI VE VARİKOSEL VARDII.. GEÇEN HAFTA AŞILAMA YAPTIRACAKTIR 700,00 YTL ANLAŞMIŞTKK ADET GELMEDİ 2 GÜN GEÇTİ TEST YAPTIK HAMİŞİM DARI BASINA CANIM..

İLİŞKİYE GİRDİKTEN SONRA KALÇANIN ALTINA BİR YASTIK KOYY BACAKLARINI YUKARI DUVARA FALAN UZATT 30 DKK BEKLE 1 YADA 2 SAAT DUŞA GİRME CANIM..HAA BİDE BENİM EŞİM KEÇİBOYNUZU KÜRÜ İÇİODU VE KEÇİ BOYNUZU PEKMEZİ SABAH AKŞAM AÇ KARNINA İÇERDİ CANIMM

kızım o rejimi nerene yapıcan sen yaaa
yiycen keçi boynuzunu hemidesırnaşık şey
30 yaş üstü olgun,dolgun bayaaanlar arıyommmm.sende bu özellikler varda yaşın tutmuyooooooşakkıdı

evet mira ya çok sevindim vallah böyle olmasına dün keçiboynuzu suyunuda içirdim sabahta içti bakalım şimdi bunla devam edcez dk ne diyecek herşeyin hayırlısı bana kocam yeter bu dünyada çocuğum olursada bizden kalan tek varlık olacak.

KIZLAAAAAAAAAAAAR BEN KAÇIYOM MEVLÜT VAR KOMŞUNUN BICI BICI YAPIP HAZIRLANMAM LAZIM BELKİŞ AKŞAM UĞRARIM HEPİNİZİ ÖPTÜM CANLARIM
KENDİNİZE CİCİ BAKIN.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…