cnm olmadım ama leke geldi kahve rengi sökülmedim o ayrııııııııııııı
sordu anlattım ama kesin değil şimdi düşük gibi gözüküyor ama asıl cevabı doktor verecek dedim zaten 1tane canlı sperm olsa bile çocuğumuz olur zaten sende fazlası var dert tasa edeceğimiz bişey yok diyelim normal yolda olmadı aşılama var tüp var olur dedim.olmazsada boşver hayatımızı yaşarız kendi adımıza ev alırız arba alırız bide yazlık o zaman deymesinler keyfimize dedim.bana sıkı sıkı sarılda ben sana tedavilere gittiğinde test yaptığında boşver diyip geçiştiriyordum ama anladım ki öylesi kötüymüş beni o kadar çok rahatlatınki çocuk varsın olmasın benim dünyalar iyisi güzeli karım bana yeter dedi:1hug:
ya ben aşkımı çoooooooooooooook mseviyorum onsuz hayat hiç düşünemiyorum yaŞeniz
cnm olmadım ama leke geldi kahve rengi sökülmedim o ayrııııııııııııı
bn geçen ay 31 inde regl oldum gerçi daha var ama bu ayın ondördünde tehlikeli bişiyler oldu hamile olabilirmiyim hı ne dersiniz
yok güzelsin diye eve kapamaz o seni
enerjisini harcamak için kapar:asigim:yandın sen len adam duvaramı tırmancak sana tırmancak:roflol:
yeni yaşam yani normalde günlerim hiç şaşmaz bazan bi iki gün geçer eğer 28 gün sürerse bişiyler olabilir diyosun sende varmı bebek
ayşenurcum bekliyorum canım
valla ben enerjimi artık nereye saklarım bilemiyom sporamı ev işinemi işyerinemi kocayamı bende yiyeyim keçi boynuzundan hehehee:roflol:
kısımmmmmmmmmmmmmm duvra ne tırmanacakkkkkkkk bana tırmanacak boşunamı o kadar yiyecekkkk:içelim:
bu aradaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok tesüfffffffffffffffff ederimmmmmmmmm:dilcikar:
ne demek 30 yaş arıyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:mymeka::mymeka:
test yaptınmı peki kaç gün geçti düzensizmi oluyodun
oooooooooooo ayşe hn ne o takmıyon bizi bak kuserim ama ilç dedim verdimi dr.müsaitsen banada yazarmısınız cicim kuzum(meeeeeeemeeeeeeeee)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?