Aysonu Kizlari 2008

kızlar burda mısınız miram çıkmış canım benim ya çok iyi anlıyorum snei ben de kafayı yiyorum ne yapacağımı bilmiyorum

ben de burdayım ama keyifsizim
murat 1 den beri yok
amcası ve dayısının sigara kokusunu ve memleket geyiklerini dinliyorum saatlerdir
üstelik bi de pc için 150 dolar istediler
offfffffff ya offfffffffffffffffff

bunalım takılıyoruz gene ne yapacağız dırımcım hava bozdu gene işte yokkk

CNM BENİM yaaaaaaaaaaaaaaa üzülüyorum siz böle diyince elimdende bişey gelmiyorrrrrrrr valla bizde bu doktor peşinde doşturmalrdan para nasıl geliyosa öle gidiyo valla ben çok masraflıyım bu adama her ay aşı parası veriyo 100 ytl
sürekli doktorlara ilaçlara para ben kaprisliyim beğenmezsem doktoru birdaha gitmem hadiiiiii yeni doktor bulur ....

şimdi desen diyetisyene gidecem para spor kursu para

aldığımı kendime harcıyommmmmmmm

ben de burdayım ama keyifsizim
murat 1 den beri yok
amcası ve dayısının sigara kokusunu ve memleket geyiklerini dinliyorum saatlerdir
üstelik bi de pc için 150 dolar istediler
offfffffff ya offfffffffffffffffff

YAAAAAA konuşmalarda katılıp soramadım bombomcuğum neden sana tlf açıp dilek hn.pc masrafı bu kadar tutuyor yapalımmı demediler heee ??

tabi ki bizim işler de kötü kaç gündür siftah yok
kardeşimde yoğun msn de konuşamıyor benle
of ya çok sıkıldım
duman altı oldu burasııııııııııııı

yok dırımım henüz yapmadılar yapalımmı bu kadar tutuyor dediler
bende murat olmadığı için cvp veremedim
net bir şey yok ortada
başka servise sorucam da işte
şimdi ki yer tanıdık olduğundan gecici pc vermişti idarelik
kendiminkini geri alınca onlarınkini vericem ve ben acıkta kalıcam buna da üzülüyorum aman yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dırımkızı resimdeki kimmm çokkk şekerrr yüzündekilerde ne....:)

bebe resmi mail gelmişti bende buraya koydum
amac birtane hayırlısından ve sağlıklısından ona benzer bişey yapmak :1rolleyes:

yüzündekiler makarna cnm:roflol:

sen buralarda yensin sayfamızda görmedim seni hoşgeldin:1hug:

dırımcım ben hep çalıştım ama şimdi elim kolum bağlı hiçbir şey yapamıyorum artık iş bile arayamıyorum buna çok canım sıkılıyor

sen buralarda yensin sayfamızda görmedim seni hoşgeldin:1hug:[/QUOTE]

evt daha çok yeniyim kk keşfetmeye çalışıyorum yeni arkadaşlıklar kurmaya çalışıyorum sayenizde ve buraya üye olduğum için aranızda olmaktan mutluyum. a.s.

dırımcım ben hep çalıştım ama şimdi elim kolum bağlı hiçbir şey yapamıyorum artık iş bile arayamıyorum buna çok canım sıkılıyor

YA cnm diyecek söz bulamıyorum ne diyeyim yaaaaaa çok zor dükkan senin kazancın olsa çok iyi ama kazanç olmayınca

offff çocukda geliyo gerçi küçüğüm bereketi ile geliyo emin ona ama

sıkma canının canım bak bebeğin sana masrafsiz geldi ya ben daha gelemden dünya para döktüm 3 ayda 2 milyar nasıl çıktı cebimizden bilmiyom halada gidiyor cnm yaaaa

üzülme rabbim acar kapılarını sana

kızlar bugün çok sohbetinize katılamadım.artıkın da kaçıyom ben yeni birgün yeni umutlar ve haberlerle güne merhaba demek için yarın sabah siz sevgili kardeşlerimi aynı adreste bekliyor olacağım.öpüyorum sizleri hayırlı akşamlar.iyiki varsınız be yev:1hug::enbuyukkk:

bombom kız başka geliriniz var mı ya da yardım eden biri

yok maalesef güzelim varımız yoğumuz bu mağaza işte
aslında her yerde işler kötü
yazın güzeldi maşallah
yazlık kumaş aldık makastar arıyoruz işte kesim başlıyacak yazlık için
siftah yok işte kaç gündür cepden yiyoruz bizim masrafımız çok az da
muratın amcası var yanı nefret ediyorum ondan evlere şenlik

sen buralarda yensin sayfamızda görmedim seni hoşgeldin:1hug:

evt daha çok yeniyim kk keşfetmeye çalışıyorum yeni arkadaşlıklar kurmaya çalışıyorum sayenizde ve buraya üye olduğum için aranızda olmaktan mutluyum. a.s.[/QUOTE]

EEEEEEEE anlat bakem bebekmi istiyon?varmı ?
kaç senelik evlisin?nerede oturuyon?çalışıyonmu?derdin varmı?

saol kuzucum haklısın tabi biz birazda alışık değiliz bu kadar sıkıntıya belki ondan ağır geliyor çevremizde kardşlerimizin ailelerimizin durumu iyi ama kimse de ya bu çocuklar ne yapıyor piyasa bu kadar kötü demiyor ona da çok üzülüyorum.insanın en yakını karısı veya kocasıymış bunu anlıyorsun

ortak iş kötü kıssssss bombom keşke sen eski yerinde çalışsaydın bi yerde eşler çalışmamalı allah korusun birinin işi iyi olur birinin bozulur denge olur ama ikinizde aynı yerde işte vahimm...

burası ist.anne baba nereye kadar destek olcak ki benim ailemin bana destek olmaya hiç durumu yok kaynana olmaz zatiiiii prensibi değil

kendi tırnağamızla kaşınıyoz işteeeeee

bence de oyle canim ama kimileri kaynanasinin cok iyi oldugunu iddia edior :roflol:
ornek:dirimmmmlülülülülülü

evet öle valla ağzı var dili yok ben bu konuda çok şanslıyım canım hiç tanımadığım biri ile evlendim aileside iyi kendide heheeee:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…