Aysonu Kizlari 2008

anam yaaa herkeste mi var bu maddi problemler
yıllarıdr tedavi için döktüğüm paraları saymazsak sadece iş yerim bir de altımızda kel kötü bir arabamız var
yok mu burda paraya para demeyen

peki dırım şimdi kayınvaliden evinde ileride daha yaşlanınca yanlız kalamayınca ne olacak gelmeyecek mi yanına destek istemeyecek mi sana tabi bu bir sebeb sadece herşeyin karşılığı olmaz ama ben düşünüyorum ya şimdi benim ihtiyacım var ilgiye herşey maddiyat ta değil kimsede tık yok ileride onlar isteyecek o zaman ben ne yapacağım veya sen ne yapacaksın o yüzden aile dediğin ihtiyacı olana yardım etmektir bence

yok canım amcası ortak değil sadece yanımızda işte
şöförlüğü var onun için yani
bi de bunlar hep zamanında eskiden yani amcaları babası falan hep beraber çalışmışlar kendi işlerinde eskiden marketleri falan varmış kahvehane falan işte bunlar elden gidince amcanın gıcık olanı piyangodan bize çıkmış anlayacağın
benim de kayınvalidemlerin durumu kötü kayınpederimin emeklisi falan yok berbatlar yani annemin durumu iyi çok şükür de işte anneden de istemek olmuyor canım benim o ya bizi o evlendirdi zaten

EEEEEEEE anlat bakem bebekmi istiyon?varmı ?
kaç senelik evlisin?nerede oturuyon?çalışıyonmu?derdin varmı?[/QUOTE]

a.s 5 yıllık evliyim istda kartalda oturuyorum müzik öğrtmeniyim ve 8 haftalık hamileyim.Allah a çok şükür hiçbir derdim yok.tabi arada duygusallıklar yaşamıyor degilim.

tamam dirim annadik senin kaynana iyiiiiiiiiiii:mymeka:
illa kiskandiracan milletiiiiiiiiiiiiiiii:mymeka:

ahhhhhhhhh cnm benim yaaaaa kimse dört dörtlük değil bende kaynamamla ters düşmüşütürm ama seninkiyle asla kıyaslayamam onun yanında kadın melek
ama kendi kazandı nuraycığım seninki gibi olsa ne olurdu
senin yaptığının belki daha betrini yaprdım ben ........neyseeeeee yaa herkessssss allahından buluyoooooo

ablacım sen var ya birtanesin öyle yok ilk sizi sonra bana allah hepimize sırasıyla versin balkim ilk önce sen hamiş kalacan ve hayırlı dileklerin için allah razı etsin işnde dahada başarılı olasın biri gider daha iyi gelir.

kızlar ben mevlüte gittim ya kaynanamın alt katında oturan kadın ikinci bebeğini doğurmuş mevlüt okutuyor orda o kadar kötü oldumki bide hoca hep içinde anne geçen ilahiler okudu gözlerim doldu ağlamamak için kendimi zor tuttum.allah ım inşallah bize böyle mevlütler okutmak nasip etsin canlarım ya....

katılıyorum cnm maneviyan destek hep oldu ama 65 yaşında kadın kafası artık götürmüyo alkolik kocayla uğraşmış 4 erkek evlat yetiştirmiş pırlanta gibi
evde nakıs delik işi iş yaparak bugünlere getirmiş 1 elmayı 4 bölerdim diyor..

birde 2 evladına bişey verememiş baba ölünce işte 2 ev kalmış bunlara sonrada b.köydeki ev işte orada oturuyo kadın 2 oğluda kendi imaknı ile ev sahibi olmuş bizde öle ...o yüzden bizde hakkının hakkı hakkıda yanii...

aynı evde oturuken bana iyi davrandı bişey olsun son nefesine kadar bakarım
ama sen mevzunda haklısın cnm

allah ım inşallah bize böyle mevlütler okutmak nasip etsin canlarım ya....[/QUOTE]
inşllah arkadaşım allah bizlerede mevlütler okutmak nasip etsin.

nasıl hiç tanımadığın biriyle evlendin kız dırım yoksa düğün gününe kadar görmedin mi adamı :tatlıcadıarzu:

cnm kocamla 2 hafta çıktık halam aracı oldu bize 6 ay içinde evlendik tanışma söz nişan nikah düğün herşey 6 ay sürdü o yüzden öle dedim cicimmmmm

anladım nuraycım o zaman sen benden 1 gün öncesin benim 8.günüm ısım 36.3 canım normal seyirde olduğunu ve kampa girmek gerektiğini düşünüyorum

uf kızlar ya bir sıkıntı ki içimde sormayın ya başıma ağrılar girdi şöyle bir bağıra bağıra ağlamak geliyor içimden.rahatlıyamadım iş yereimde başım çatlıcak y aa.

asliiii hoş geldin aramıza
tebrikler bitanem allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnm
darısı başımıza çok şanslısın cnm
en azından çok uğraşmamışsın

dirim sen hamis olabilirsin canim yaa hem isin dusmedi hem de sokulmedin
ben umutluyum senden halayerimseniben

bilmiyomki cnm askam testimde negatif çıktı yine elime bulaştırdım :roflol:

siinir oluyom bu teste ......ama nurayım göğüsler acıyo sivilce çıktı
ısım yüksek evet cildim yağlı efenime söleyim umutusuzum yanii

ayyy birde bu gece rüyama o hani bana ablamı kıskanıyorsun diyen arakdaşımın ablasını görüdm rüyamda karnı büyümüş mavi bir elbise giymiş ve saçları uzundu cnm yan duruyor uzaktan ona bakıyordum hayran hayran belki bende bigün öle olur diye senağlamabak duygusallaştım

nuray leke meke gelmiyo pembe pembe bişler geldi gerisi yok çamaşır bile batmamış eşime dün dedim bebek yok mide bulanıyo baş dönüyo hehee

allah ım inşallah bize böyle mevlütler okutmak nasip etsin canlarım ya....
inşllah arkadaşım allah bizlerede mevlütler okutmak nasip etsin.[/QUOTE]

cnm inş....allah sana bebeğine sağlık verisn çok güsel herşey iyi duygusalım demişsin gel kaprisini yap bize cnm çekeriz bak bizim buhran ayşemiz var habire karartıyo gönlünü tabi bebeğinde klava:

cinekoloğumuz mira hakkından geliyo valla onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…