ortak iş kötü kıssssss bombom keşke sen eski yerinde çalışsaydın bi yerde eşler çalışmamalı allah korusun birinin işi iyi olur birinin bozulur denge olur ama ikinizde aynı yerde işte vahimm...
burası ist.anne baba nereye kadar destek olcak ki benim ailemin bana destek olmaya hiç durumu yok kaynana olmaz zatiiiii prensibi değil
kendi tırnağamızla kaşınıyoz işteeeeee
dirim sen hamis olabilirsin canim yaa hem isin dusmedi hem de sokulmedin
ben umutluyum senden halayerimseniben
tamam dirim annadik senin kaynana iyiiiiiiiiiii:mymeka:
illa kiskandiracan milletiiiiiiiiiiiiiiii:mymeka:
esmacım işte vakti zamanı var biliyomusun
allahım hep dua ediyorum sizler için
önce onlar kalsın sonra ben diyorum
dırım,cimbom,berna,esma,neşe,nuray,bibek,kedicik,sultan ve ismini sayamadığım diğer kızlarr:çok üzgünüm:
peki dırım şimdi kayınvaliden evinde ileride daha yaşlanınca yanlız kalamayınca ne olacak gelmeyecek mi yanına destek istemeyecek mi sana tabi bu bir sebeb sadece herşeyin karşılığı olmaz ama ben düşünüyorum ya şimdi benim ihtiyacım var ilgiye herşey maddiyat ta değil kimsede tık yok ileride onlar isteyecek o zaman ben ne yapacağım veya sen ne yapacaksın o yüzden aile dediğin ihtiyacı olana yardım etmektir bence
nasıl hiç tanımadığın biriyle evlendin kız dırım yoksa düğün gününe kadar görmedin mi adamı :tatlıcadıarzu:
dirim sen hamis olabilirsin canim yaa hem isin dusmedi hem de sokulmedin
ben umutluyum senden halayerimseniben
inşllah arkadaşım allah bizlerede mevlütler okutmak nasip etsin.[/QUOTE]allah ım inşallah bize böyle mevlütler okutmak nasip etsin canlarım ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?