asliiii hoş geldin aramıza
tebrikler bitanem allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnm
darısı başımıza çok şanslısın cnm
en azından çok uğraşmamışsın
kızlarrrrrrrrrrrr soll kasıgımm çokk ağrıyoooo normal mii şimdi olduu bıçak batması gibi
helal olsun kız dırım sana maşşallah 6 ayda halletmişsiniz kız ben sözlendim evlenecem dyene kadar tam 2.5 yıl geçti
inşllah arkadaşım allah bizlerede mevlütler okutmak nasip etsin.
normal hayatımmmmmmmm normal kolaydeğil bebiş var içinde bunun büyle olucanı ben biliyodum kendi adıma .eminim sende biliyosundur cnm benim.hadi ama yine sıkmışsın canını arkidiş uzan yat dinlen nedem ben sana olurmu bir yardımım söyle kurbanolim ben sana:1hug:
kızlarrrrrrrrrrrr soll kasıgımm çokk ağrıyoooo normal mii şimdi olduu bıçak batması gibi
benimde oldu şekercim ama dayanılmaz kadar değil yani
cnm inş....allah sana bebeğine sağlık verisn çok güsel herşey iyi duygusalım demişsin gel kaprisini yap bize cnm çekeriz bak bizim buhran ayşemiz var habire karartıyo gönlünü tabi bebeğindeklava:
cinekoloğumuz mira hakkından geliyo valla onun
ANAA KURTARICIM GELMİŞŞ... YAA SENİNDEE KASIKLARINA DOKUNUNCA HAFİF BİR SERTLEŞME VARMI.. HAA BİDEE TUVALETE ÇIKAMIYORUM FAZLA ZORLADIĞIMDADA BEBEGE BİRSEY OLU DİYE KORKUOM YAA... SABAH AKŞAM KURU KAYISI YİYOMM.. a.s.a.s.a.s.
beni kimse duymuyormuuusenağlamasenağlama
cnm benim ya yerim ben seni korkma bende de var afedersin tuvalete zor çıkıyom ıkına ıkına korkuyorum vallahi.bende sertleşme yokta sancı çok var birde öksürük.sen içini ferah tutbol bol su iç ayaklarını sıcak tut çetik giy ayağına :teselli:
beni kimse duymuyormuuusenağlamasenağlama
bu gün beni çok yıprattı kendimi mutsuz ve yapayanlız hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?