Aysonu Kizlari 2008

asliiii hoş geldin aramıza
tebrikler bitanem allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnm
darısı başımıza çok şanslısın cnm
en azından çok uğraşmamışsın

tşkler aslında pek kolay oldugunu söyleyemem ama yinede allahıma çok şükür kendiliğinden oldu. başımdan olaylar geçmedi degil. allah en kısa zamanda anne olmayı isteyenlerin dileklerini gerçekleştirsin inşllah.

kızlarrrrrrrrrrrr soll kasıgımm çokk ağrıyoooo normal mii şimdi olduu bıçak batması gibi

normal hayatımmmmmmmm normal kolaydeğil bebiş var içinde bunun büyle olucanı ben biliyodum kendi adıma .eminim sende biliyosundur cnm benim.hadi ama yine sıkmışsın canını arkidiş uzan yat dinlen nedem ben sana olurmu bir yardımım söyle kurbanolim ben sana:1hug:

inşllah arkadaşım allah bizlerede mevlütler okutmak nasip etsin.

cnm inş....allah sana bebeğine sağlık verisn çok güsel herşey iyi duygusalım demişsin gel kaprisini yap bize cnm çekeriz bak bizim buhran ayşemiz var habire karartıyo gönlünü tabi bebeğinde klava:

cinekoloğumuz mira hakkından geliyo valla onun[/QUOTE]

çok tşk ederim kapris yapsam çekermisiniz bilmiyorum kaçmayın yoksa sizde en yakın arkadaşım kaçtı valla :a015:
gerçi ben çokta iç karartmam sanırım ama.yerimseniben

ANAA KURTARICIM GELMİŞŞ... YAA SENİNDEE KASIKLARINA DOKUNUNCA HAFİF BİR SERTLEŞME VARMI.. HAA BİDEE TUVALETE ÇIKAMIYORUM FAZLA ZORLADIĞIMDADA BEBEGE BİRSEY OLU DİYE KORKUOM YAA... SABAH AKŞAM KURU KAYISI YİYOMM.. a.s.a.s.a.s.

çok tşk ederim kapris yapsam çekermisiniz bilmiyorum kaçmayın yoksa sizde en yakın arkadaşım kaçtı valla :a015:
gerçi ben çokta iç karartmam sanırım ama.yerimseniben[/QUOTE]

yap cnm biz kaçmayız burada herşey serbestttttttttttttttttttttttt

cnm benim ya yerim ben seni korkma bende de var afedersin tuvalete zor çıkıyom ıkına ıkına korkuyorum vallahi.bende sertleşme yokta sancı çok var birde öksürük.sen içini ferah tutbol bol su iç ayaklarını sıcak tut çetik giy ayağına :teselli:

iyi akşamlar dırımkızı çok tşkler ilgili ve alakanızdan dolayı.saglıcakla kalınız.

SAĞOLL CANIMMMM AYAKLARA ÖNEM VERİYOM CANIMM.. SUDA İÇİOMM EŞİMM DAHA 2 GÜN ÖNCEEE SICAK TUTSUN AYAGIMI DİYEEE YENİİ SPOR BOT ALDIII HEHHEH GETTİİ PARALARRR

AMAAAAA DEGERR BEBEĞİMİZ İÇİN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…