esma hanım bakın hiç yalnız degilsiniz burda bizler varız sizin için neler yapabiliriz söyleyin elimizden geleni yapalım.
esmacım ne oldu cnm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
esmacım hepimiz benzeri duygular yaşadık ve yaşıyoruz ama zamanla hepsi geçiyor hepimiz için güzel günler yakında.üzüntüleri bir kenara bırakıp önümüze bakmalıyız. hadi kendini toparla akşam kocana iyi görün
ayşecik sana özel msj attım okursun artık.hadi ben kaçıyom herkese baş baş
canım ya atamıyorum birtürlü üzerimden.dr önce hamile olabilirsin dedi.muayene etti.hamilelik var sanırım dedi.sonra kantesti yaptırdı yok dedi.yani düşündükçe kafayı yicem başıma ağrılar girdi.
senağlama
canim ne desem bilmem uzuldum yani uzulme diyemem cok bos geliyor bana bu laf uzuleceksin elbet ama sakin bunu abartma insan kafasina taktimi psikolojisi cok cddi etkileniyor elinden bisi gelmiyorsa gamsiz olmak lazim biryerden sonra
ben de dirima katiliyorum elinden gelen tek birsey var su anda asilama denenebilir sorununuz yokmus elbet bebegin olacaktir canim benim:teselli:
mira kız şeker nasılsın senden sonra benimde moralim bozuldu ne olacak kız bizim sonumuz
ayse serkan
benim mesajlarimi okumuyorsun ama ben yine de yazayimm
el ve ayak usumesi demir eksikligine isaret bende de cok oluor yillardir
hele hamilelikte kesinlikle demir takviyesi alinmasi gerekiyor gebeligin seyri acisindan cok onemli bir kan testi yaptrsan ve takviye almaya baslasan iyi olurr bildigim kadaryla almiorsun:uhm:
canım y akocam da çok ümitlenmişti.dr önce olabilir dedi hemen aradım sesi falan değişti mutlu olduğunu hissettim.sonra tekrar aradığımda sadece beni teselli etmeye çalıştı ama ben anladım sesinden üzüldüğünü.
ya niyeki ne dedim ben size***********************************************************
ayşe hanım siz ne kadarlık hamilesiniz..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?