Aysonu Kizlari 2008

esma hanım bakın hiç yalnız degilsiniz burda bizler varız sizin için neler yapabiliriz söyleyin elimizden geleni yapalım.

teşekkür ederim bu gün hamiş olmadığımı öğrendim.kendimi okadar kötü hissediyorum ki.belki önceki yazdıklarımı okumuşsunuzdur.,senağlamasenağlamasenağlama

esmacım hepimiz benzeri duygular yaşadık ve yaşıyoruz ama zamanla hepsi geçiyor hepimiz için güzel günler yakında.üzüntüleri bir kenara bırakıp önümüze bakmalıyız. hadi kendini toparla akşam kocana iyi görün

esmacım ne oldu cnm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım ya atamıyorum birtürlü üzerimden.dr önce hamile olabilirsin dedi.muayene etti.hamilelik var sanırım dedi.sonra kantesti yaptırdı yok dedi.yani düşündükçe kafayı yicem başıma ağrılar girdi.
senağlama

canım y akocam da çok ümitlenmişti.dr önce olabilir dedi hemen aradım sesi falan değişti mutlu olduğunu hissettim.sonra tekrar aradığımda sadece beni teselli etmeye çalıştı ama ben anladım sesinden üzüldüğünü.

esma hanımcım gerçek artık kendinizi üzmeyin daha önceki yazıları okudum biliyorum sizin için zor ama inanın kendinizi rahat bırakırsanız herşey inanın daha güzel olacaktır.hem sorununuzda yokmuş niye o tatlı canınızı sıkıyorsunuzki zamana bırakın siz böyle düşündükçe olacagı varsa bile olmayacak rahat olun. :1hug:

ah cnm yaaaaaaaaaaa
bilirim o duyguyu cnm
ne olur bırakma kendini güçlü ol biraz
biliyorum çok zor ama ne yaparsın cnm
bu bizim alın yazımız ve eminim biryerinde bebek yazıyooooooo

canım benim çok saol.evet üzülmicem ağlamıcam dedim.kendimi sıktıkca baş ağrısı yaptı şimdi.moralmen sıfırım yani.ama evet bende aşılamayı düşünmeye başladım.

SLMM OKUDUMM EVET KANSIZLIK VAR BENDE SANIRIM FAKAT DR 2 ŞUBATTA GELDİ HAP FELAN VERMEDİİİ... BENDE BEKLİOMM SABAH AKŞAM PEKMEZZ BALLI SÜTT İÇİOMMM .... (((((((((8

VARMII TAVSİYE EDECEGİN BİRŞEYYY YİYECEK İÇEÇEKK EN AZINDA 2 ŞUBATA KADAR ONLARI KULLANAM

mutlaka çok üzülmüştür.ben beklerken her ay kocam bendne çok üzülüyordu ben üzülünce daha da kötü oluyordu. o yüzden sen iyi ol ki kocanda iyi olsun.sen de kendini topla ki tekrar şansın yinelensin.stres en büyük düşman şekercim benim. şöyle süslen kendini iyi hisset.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…