Aysonu Kizlari 2008

kızlar kayınvalidemler yemeğe gelicek bana
eve gidiyom şimdi
haden yarın görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

pekmez ve kuru üzüm ye
ama süt yoğurt yersen arasını 1-2 saat tut
nötrler birbirini

HIMMM TAMAM BUNLARII YAPAYIM BEN DR GİDENE KADAR.. TŞK CANIMMM :1hug:

ya şu devir olayına çok moralim bozuldu benimmmm bizimde işler çok durgun ona diyorum ne olacak sonumuz diye

ah cnm buğün müşt. geldi
dedim kapatıcam kadın çok üzüldü niye dedi
dedim piyasa kötü
o dr zaten doğru biz maaş alıp oturuyoruz hiç etkilenmiyoruz
maaşlı bir iş olcek artık

SLMM ASLİİİ CANIM EN SON KAN DEGERİM 18 OCAKTA 721,50 YANİ NE KADARLIK OLDUU BİLMİOMM CANIMM 2 ŞUBATTA GİDECEMM BEBEĞİMİ GÖRMEYE VE KALBİNİN SESİNİ DUYMAYA TABİİ ALLAHIN İZNİYLEEE

hayırlı olsun. ayşe canım son sat tarihiniz neyse ona göre hemen bir hesaplattırsaydınız. :1rolleyes: bu arada dr gidecegimiz zamanlar hiç geçmiyor söyleyeyim.

hadin kızlar kaçtım ben
dırım sen yarın giremeycenmi gızzzz
cimbomun yanında iken msn yapalım

hayırlı olsun. ayşe canım son sat tarihiniz neyse ona göre hemen bir hesaplattırsaydınız. :1rolleyes: bu arada dr gidecegimiz zamanlar hiç geçmiyor söyleyeyim.

VALLA SORMA CANIMM YAAA SANKİİ BİR ÖMÜRRR GİBİİ SEN HAMİŞSİN SANIRIMM NE KADARLIK SENİN Kİİ.. 17 ARALIK SON SAT CANIM AMA DR GEÇ DÖLLENME OLABİLİR DEDİİ YADA SENN ERKENDEN FARK EDİPP TEST YAPTINN DEDİİ ÇÜNKÜ ADETİM 2 GÜN GEÇTİİ BEN TEST YAPTIM DAAAA :roflol::roflol:

hiç ilaç kullanmadım yalnız 9 ay oldu deneyeli ondan önce yasmin kullanmıştım daha önce de yaptırdım ama negatif dediler şimdi buna bi cevap vermeyince sizlere danışayım dedim çok teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar. Şeniz

bende hamişim benim 8 hafta 3 günlük bugün teyzesi :) erkenden bakman normal inan ben bir gün geçsin hatta geçmesin yine de bakıyordum belki hemen hamile kalmış olabilirim diye. ama adet gecikmesinden bir hafta 10 gün sonra bebişi kese olarak görmüştük diye hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…