Aysonu Kizlari 2008

VALLA bilmiorum krispim su dogum olsun da daa iyi olacam eminim yaaa

olur olur zaten ne kaldıki şunun şurasında 1 ay bile kalmadı alacaksın bebişini kucağına bütün zorlukları unutacaksın aklına bile gelmeyecek
sezeryan gününü verseler daha bi heyecanlanacaksın o zaman doğumun yaklaştığını daha iyi anlayacaksın hakkında herşey güzel olur inşallah canım a.s

kız nuniş taaa öncelerden bişey okumuştum burda değil ama başka yerde
kabonat testi diye bişey varmış hiç biliyomusun gebelik varmı yokmu diye öğrenmek için kimisi doğru olduğunu söyledi kimisi yanlış banada saçma geldi
idrarını küçük bi kaba koyuyorsun içine 1 çay kaşığı karbonatı atıyorsun eğer idrar köpürürse hamilesin eğer köpürmezse dibine çökerse hamile değilsin
bunu hiç duydunuzmu merak ettim bana biraz saçma geldide

sacmalık tabi canım yaa
gebelik forumda cok kişi denedi kiminde köpürdü kiminde kopurmedi
boş işler yani salla

evet saçmalık
işin en komik tarafı ise arkadaş kocasınada yaptırmış kocasınınkide köpürmüş
haaay haaay hiç gülecem yoktu arkadaş demştiki ne yani şimdi benim kocişdemi hamile
he he he:roflol::roflol::roflol:

ayyy markete gittim öldüm yaaa bu merdiven beni tüketiyor
iki parça şey aldım dünya para offf son 15 ytl vardı on yetmedi bir recel biraz kaşar bir tuvalet kağıdı 11,5 ytl tuttu yaaaa
kendimi tırmık aldım sırt kaşımak için varya hani ohhh bol boll kaşınacağım artıkın kolum ağrıyordu yawww

fekoooo napıyon bacım nasılsın
ne zaman gidiyodun sen doktora prolaktinine bakacaklardı demi inşallah herşey yolundadır kuşum

sen o kaşıntıyı bana geçirdin zilli iki gündür bende kaşınıyom yaaakaydirigubbakcemile

sen o kaşıntıyı bana geçirdin zilli iki gündür bende kaşınıyom yaaakaydirigubbakcemile

oooooooooo ben hep kaşıncam benimki gibi olmaz merak etme ama ne güsle kaşınıyor ya
yaralar kanamasa iyi olacak ama .....olmuyor işte üleyn annem gelecek ben daha çayı yeni koydum .....nevresimi çıkardım onun yenisini takacam çamaşır makinada bitti iptekileri alıp yenüsünü asam

fake leynnnn okudun okudun ka.çtınn

evet güzel kaşınıyo ya ben yeni bi atlet aldım zıbın şeklinde o mu kaşındırıyo acep yeni ya belki ondan yıkasaydım keşke
çünkü sadece sırtım ve karnım kaşınıyo yani atletin olduğu bölgeler

kızlar nerdesiniz evi topla çamaşır birazda geçmişe baktım derken anca gelebildim napıyonuz hu hu

fake ve ilknur var
fake neden bunalım yapıyon bacımmm bende annemle evi topladım az
şimdi oturuyorum kodasdan sanrıım doğalgaz ter döndü içeride gaz kokusu var şaşırıdm
eşim gelsin o da koku alırsa igdaşı arayacam uyku havası yatacam şimdi

ya ihmal etme koku varsa ara arızayı
:1no2:

ayy dırım sırtına tırmık mı aldın ilahi:roflol:nerden aklına geldi nirden buldun ayrıca
oh gonforlu gonforlu gasunursun artıkımmm hehe
benim babamın da vardı ondan bak simdi hatırladımbenneyaptımki

heeeee aldım cnm ne yapam kolum ağrıyordu kaşımaktan süperrrr olduu birmilyoncular varya oradan aldım ama aytunç döfecekkkkkk beniii hahaa

annnem banaaaaa hamsüü pilavı yapacakkkkk hahaaaa

sizede afiyet olsun kuşum bakalım neler yapacak kaynanan

anaaa kocişim geldi kızlar çiğ köfte sipariş vermiştim ona getirmiş canım benim yaaaa
allah kocişlerimizi başımızdan eksik etmesin tam bi çiğ köfte delisiyim haftada bi kere mutlaka yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…