anaaa kocişim geldi kızlar çiğ köfte sipariş vermiştim ona getirmiş canım benim yaaaa
allah kocişlerimizi başımızdan eksik etmesin tam bi çiğ köfte delisiyim haftada bi kere mutlaka yiyorum
selam kızlar kardeşimin evindeyim şöle bi bakiim dedim inşallah iyisinizdir
canım benim tekrar tekrar teşekkür ederimtşkler krispimm valla yazıları okudum geriye döndüm anca gelebildim.
neşemmmmmmmm çooook sevindimm hayatımmm yarın hemen arayacagım seniii.
darısı tüm bekleyen güzel arkadaşlarımın başına.
usus aramıza hoşgeldin canım.
arkadaşlar sizleri çok özlüyorumm gündüzleri eksikliginiz o kadar çok belli oluyorki sizlerle burda sohbet etmek yazıları takip etmek insana o kadar güzel ve rahatlatıcı geliyorki iyiki varsınız.
krispicim sen nasılsın kızımız nasıl iyidir inşllah.
diger şekerlerim inşllah herkescikler iyidir.
canım benim ya inan o kadar güzel yazmışınıki gözlerim doldusenağlamaarkadaşım haberini aldığımda tlf açtığın pastane mi hastanemi muhabbetimizden sonra
anladığımda gerçeği çığlık atamadım olduğum yerde aramızdaki gönül bağını
ifade edemezdim ....etsem bile anlayamazlardı çünki sanal alemde tanışıpda
kırkı yıllık dost gibi olan çok azdır....
ismi gibi neşeli yüreği gibi güsel arkadaşım
sen bu bebeği o kadar hakettinki...o kadar bekledinki
söyleyeceğim kelimelerin hepsi kifayetsiz kalıyor
herkesin hikayesi farklı herkes farklı yollarda
ama sabrın azmin beklemen cesaretin
kendinden büyük özgüvenin .......işte hediyen:ecrin_bebek:
rabbim ilk öğrendiğin günki heycan mutluluğu sana hep nasip etsin
bebeğinle hep böyle günler geçir ...
rabbim hiç bozmasın ...en güzel hamileliği yaşa ..rabbim darlık ve sıkıntı yüzü göstermesin ...............bebeğine ilk merhaba benden
HOŞGELDİN BEBEK :)))
canım yeni aldığın şeyleri bundan sonra sakın ne olursa olsun giyinmeevet güzel kaşınıyo ya ben yeni bi atlet aldım zıbın şeklinde o mu kaşındırıyo acep yeni ya belki ondan yıkasaydım keşke
çünkü sadece sırtım ve karnım kaşınıyo yani atletin olduğu bölgeler
canım benim vallah i bak sakın içini sıkma bak sana burda okadar çok dua eden varkicanım haftaya cuma gidicem allhın izniyle
offffffffffff offfffffffffffff bugün canım çok sıkılıyo hiçbişe yapmak istemiyorummmmmmmmm
bunalım takılıyorum yine
ya şeyden dolayı hani bir gidip göreyim de herşey garantiye binsin ondan sonra yaparım diye düşünüyordum Şenizkız neşe niye hamiş takvimin yok senin bakayım
bekledigin gün geldi kusum yapsana takvimini
selam canım gerçekten iyi yapmışın vallah bide zaten çok yorulmuşun dinlen vallah yaselam kızlar kardeşimin evindeyim şöle bi bakiim dedim inşallah iyisinizdir
oooo hamsili pilavlar çiğ köfteler afiyet şeker olsun kızlarrrrrrr
aaa kedicik ayni benim gibi olmus yaa.idrar yolu enfeksiyonu bende de hic belirti vermemisti.erken doguma sebep olabilir diye okumustum dogruymus demek.neyseki zamaninda mudahale etmissiniz.cok cok gecmis olsun.beni de alttan muayene etmislerdi su geliomu diye ped filan koydurmuslardi
ama benimki daha 17haftalikti oyle bise olsa kesin gidecekti yani bebis
Allaha emanetiz valla her an hersey olabiliyobenneyaptımki
üvey babamın kızı da erkn dogum yaptı 37+3 asla normal dogum yapamaz diyodu ozel doktor ama normal yapmıs gece 4.30da.oglu oldu.annem basında duruyor..
sıra bende insallah:Saruboceq:
bu arada benim de kasılmalar artmaya basladı artık
en azından 36olsam o zaman dogarsa da dogsun bişe olmaz
bu arada dırım şiştim evet yemeyi abarttım pilav patates kızartma filan da yedim
eve geldim olctum 2 saat sonra 156 cıktısenağlama hadi normal o kadar yemeye ama sabah olctugumde 169du:1shok:bu nasıl iş anlamadım duscegine cıkmıs
kac gundur cok iyiydi dun berbat ettim herseyi
haftaya persembe cuma filan dr gidecem degerler duzelmezse kesin insülin verirlersenağlama
kız ben bunu daha önce okumuştum ama tekrar okudum ve çokgüldümbeğendinizmi kızlar ay öldüm gülmekten aaa
canımmmmmmmmmmm benimmmmmmmm çok çok çok geçmiş olsun:teselli:günaydın kızlar.
sizi de çok merakta bıraktım. ama çok zor günler atlattım. birden kasılmalarım başladı. sonra ben korktum, doktora gidelim dedim. iyiki de gitmişiz, nerdeyse açılma olacakmış. allahtan olmadı. ama o günü hiç unutamam heralde. hastanelerden nefret ediyorum. nst ye bağlandım sancılar 5dk. bir geliyodu hemde bayağı şiddetli. vajinal muayeneyle açıklık varmı diye bakıldı suyum gelmişmi diye bakıldı. sonra tokoloz tedavisine başladılar. önce dil altından bişey verdiler saatte bir. sürekli de serum. sonra hapa geçtik. bi yandan da doğum başlarsa diye bebeğin ciğerlerinin gelişmesi için 2 doz bi iğne yaptılar.
bir hafta hastanede kaldım. sürekli serum aldım. sıvı almak kasılmaları azaltıyomuş. hala günde 3-4 litre su içmeye çalışıyorum yanımda sürekli bi sürahi benneyaptımki
idrar yolu enfeksiyonu neden olmuş bu kasılmalara. ama hiç belirti vermedi ne yanma ne bişey. idrar kültüründe çıktı bi tek. normal idrar testinde de çıkmadı. bir de bunun için 10 gün damar yoluyla bir ilaç aldım. kollarım delik deşik oldu.
şimdi geçmiş son kültür sonucum temiz çıktı. ama galiba o kadar antibiyotikten sonra şimdi de yine vajinit oldum.
kızlar öyle korktum ki. anlatamam size. orda hastanede haftası ve durumu benim gibi olan bi hasta vardı. ama onun sancıları hafiflemiyo süresi de uzamıyodu hiç. sonra doğum yaptı. ikizlerin biri hemen ölmüş, diğeride bi kaç gün yaşadı. çok kötü şeyler gördüm. insanın psikolojisi bozuluyo hastanede. rabbim kimseyi düşürmesin.
şimdi de evde sürekli yatıyorum.sadece tuvalaete ve yemek yemek için kalkıyorum. biraz fazla ayakta durunca, uzun süre oturunca kasılma oluyo.
çok şükür 27 haftalık olduk, çarşamba günü 28 olucaz. şu 30 u bi tamamlasam kızlar, sonra da allahn izniyle 36.
evimi çok özledim. bugünlük evdeyiz, ama interneti kayınvalidemlere bağlatıcaz belki. bağlatırsak size yazarım yine. sizi de çok özledim.
bana ve bebişime dua edin kızlar. hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağıma alırım inşallah.
birsencim sana msnden yazdım telefon numaramı, msni açtığında sana gelicek.
kedicik cnm yaaa evet sana msj yazdım içime doğmuş bu halin bu gece daha gördüm rüyamada
doğum haberini aldım ya ....offff cnm ya çok geçmiş olsun çokkkkk
benimde kızlar boğazım hafifden yanıyor hemen ıhlamur kaynatacağız yatarım aytunç deli oluyor incecik şeylerle dolaşıyormuşum...hasta olurmusum bağırıp durdu bana valla....bugün tatiş sonra ıhlamur içecem limonlu portakal suyu içecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?