neşe kuş naber cnm evet boğazım fenaa korkuyomda
ususs gel bacım azcık muhabbet edek
merhaba kıslar nasılsınız?
umarım herkes iyidir.
küçükkedicik çok çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm.ama neyseki sen ve bebeğin iyisiniz.
neşecim belirtiler için sağol ama sanırım ben bu ayda hamiş olamayacağım.yumurtlamadan sonra semsert olan ,daha dün gecye kadar beni ağrıdan uyutmayan göğüslerim sabah kalktığımda yumuşamış gibilerdi.(gerçi iki gündür evde olmam sebebiyle sütyen takmamam da buna bi sebep olabilir ama:)) neyse.
işte gene moralim bozuldu(bu ay bu göğüsler ve devam eden bel ağrılarım beni baya bi ümitlendirmişti.kısmet daha zamanı var demekki (
yokkkkkkkk aynen devam
sıkılıyorummmmmmmmmmmmmm
sıkılıyorummmmmmmmmmmmmmmm
göğüs işine takılma derim hiç belli olmuyor cnm
sen yumurtlama takipi yaptırdınmı cnm hiç
evet canım bu ay tahmin ettiğim yumurtlama günümde prof.tan randevu almıştım.muayene de tahminen 1-2 saat önce yumurtan çatlamış dedi.dün ilişki olumuşmuydu diye sordu.ben de evet dedimyumurta çatladıktan sonra ne kadar süre içinde ilişki olmalı diye sordum.oda bana bu ay hamile kalırsan dünkü ilişkiden kalırsın bundan sonraki çalışmalar tamamen sosoyal amaçlı dedi çok güldüm doktara yaw komik bi adamdı.hatta eğer tutmuşsa muhtemelen bi oğlun olcak bile dedi.
yani anlayacağınn birsencim herşey tamamdı yumurta çatlamış,ilişki tamam .hatta psikolojik olbailir ama ondan sonraki gün benim sol tarafta(yumurtlama da ordaydı)batmalarım bile başladı.o günden sonra 7.gündede inanaılmaz bir bel ağrısı oldu.tabi bende çok umutlandım.doktorun da gazına geldim anlayacağına.s
sanırım haftasonu miskinliği herkes bi yerlere kayboldu.
hoşgeldn usus benim ismimi de biliyonmu bari e peki senin adın neee gıııııııııı birde nerden katılıyon aramıza yurt içi yurt dışı memleket nire bacım:1hug:
ben belirtiye inanmıyorum cnm ama uzun zaman olmuş seninde bekleyeli cnm nerede doktorun kim kendisi yani
haklısın aslında bu belirti aramalar kafayı yedirtecek insana ben başkent üniversitesinde bi prof.a gitmeye başladım.dediğin gibi baya bi oldu bekliyorum.ama artık önümüzdeki ay ilaç tedavisi deniyeceğim sonrada olmazsa aşılamaya geçeceğiz.
canım bu idrar yolu enf cok sinsi bişe kiminde yanma agrı filn oluo suphelenıosun ama bizde bişe olmadı işte
o yuzden anlamanın tek yolu sık sık tit yaptırmak hastanede
evet kusum sekerim normale dondu cok sukur
ama kocamınki benden yuksek cıkıo yaaa
ee o kadar dikkatsiz yerse olacagı buuuuuuuu
saol canım insalah darısı hepimizin basınaaaaaaa
bence de hicrosa benzio
ama o babasına benzio didi o ne derse odur:CüvCüv:
canım belirtilere kanma benim de gogusler şişer sonra inerdi
ama o ay hic şişmedi yumusacıktıkaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun ins en kısa zamanda tedaviye gerek kalmadan olursüprizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?