Aysonu Kizlari 2008

merhaba kıslar nasılsınız?
umarım herkes iyidir.
küçükkedicik çok çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm.ama neyseki sen ve bebeğin iyisiniz.
neşecim belirtiler için sağol ama sanırım ben bu ayda hamiş olamayacağım.yumurtlamadan sonra semsert olan ,daha dün gecye kadar beni ağrıdan uyutmayan göğüslerim sabah kalktığımda yumuşamış gibilerdi.(gerçi iki gündür evde olmam sebebiyle sütyen takmamam da buna bi sebep olabilir ama:)) neyse.
işte gene moralim bozuldu(bu ay bu göğüsler ve devam eden bel ağrılarım beni baya bi ümitlendirmişti.kısmet daha zamanı var demekki(

göğüs işine takılma derim hiç belli olmuyor cnm
sen yumurtlama takipi yaptırdınmı cnm hiç

göğüs işine takılma derim hiç belli olmuyor cnm
sen yumurtlama takipi yaptırdınmı cnm hiç

evet canım bu ay tahmin ettiğim yumurtlama günümde prof.tan randevu almıştım.muayene de tahminen 1-2 saat önce yumurtan çatlamış dedi.dün ilişki olumuşmuydu diye sordu.ben de evet dedim yumurta çatladıktan sonra ne kadar süre içinde ilişki olmalı diye sordum.oda bana bu ay hamile kalırsan dünkü ilişkiden kalırsın bundan sonraki çalışmalar tamamen sosoyal amaçlı dedi çok güldüm doktara yaw komik bi adamdı.hatta eğer tutmuşsa muhtemelen bi oğlun olcak bile dedi.
yani anlayacağınn birsencim herşey tamamdı yumurta çatlamış,ilişki tamam .hatta psikolojik olbailir ama ondan sonraki gün benim sol tarafta(yumurtlama da ordaydı)batmalarım bile başladı.o günden sonra 7.gündede inanaılmaz bir bel ağrısı oldu.tabi bende çok umutlandım.doktorun da gazına geldim anlayacağına.s

ben belirtiye inanmıyorum cnm ama uzun zaman olmuş seninde bekleyeli cnm nerede doktorun kim kendisi yani

hoşgeldn usus benim ismimi de biliyonmu bari e peki senin adın neee gıııııııııı birde nerden katılıyon aramıza yurt içi yurt dışı memleket nire bacım:1hug:

hoşbulduk canım.bilmezmiyim hiç.hicrandı değilmi.yanlız bi isim daha vardı onu unuttumm:uhm:
bu arada bebişin aynı sana benziyo ismiyle birlikte analı babalı büyüsün inşallah

ben belirtiye inanmıyorum cnm ama uzun zaman olmuş seninde bekleyeli cnm nerede doktorun kim kendisi yani

haklısın aslında bu belirti aramalar kafayı yedirtecek insana ben başkent üniversitesinde bi prof.a gitmeye başladım.dediğin gibi baya bi oldu bekliyorum.ama artık önümüzdeki ay ilaç tedavisi deniyeceğim sonrada olmazsa aşılamaya geçeceğiz.

hakkında hayırlısı cnm çok zor beklemek tedavi olmak ama doğru doktorsa hiç sorun yok demek cnm

kuşum erkekler böle allahtan bizimkinde öle bişey yok oda senin gibi tatlıcada hem ama adamda tık yok ben sevmediğim halde çıkar bence
bu arada tittemi çıkıyor o idrar şeysiii bu kaşntı ile istemişti doktor vavvv birsürü şey yaptırmış zaten cekap gibi oldumm...

offf ğortakal suyu midemi kaynattı yaaa ..aytunç habire dayıyor bişeyy şimdide ıhlamur

ben geldimmm kimselerrr. ususcumm sanırım beni bilmiyorsunn:))
dırımcımm,nuraycımm,fakecimm,krispicimm nerdesinizz gelinnn eşim yokk pc bana kaldıı azıcık sohbet edelim gelinn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…