fatoş adaşım nasılsın neler yapıyosun valla ben bildiğin gibi aynı tas aynı hamam bi değişiklik yok yani
bu ayda bişey yok anasını satim yvaş yavaş tırmanıyorum ayları
mefayocumm hoşgeldinn canımm.
oooo bakıyorum toplanmışsınızz yaşasın ama benim minik kuş uyanık birazdan uyur inşllah.
bu arada unutmuşumm canım kusura bakma kedicik canım çok geçmiş olsun güzelim.
oooooooooo cemattt burada ben nezle oldum kuşlarrr kafam bi fena yawww
hoşbulduk aslıcım minik kuşunu yerim senin çok şeker eşimede fotosunu gösterdim sevdik ikimiz birdennn allah size bağışlasın canım benim için öpüverrrrrrrrrrrrrrrr
selam kızlar bugün kimler var bakalım burda ben işim başımdan aşmış bir şekilde ev işi kızım la uğraşıyorum her her yanım ağrıyor valla yemek yicez şimdi büyük kızım sofrayı hazırlıyor benden pişirmesi onlardan kurması kaçtım valla
selam kızlar bugün kimler var bakalım burda ben işim başımdan aşmış bir şekilde ev işi kızım la uğraşıyorum her her yanım ağrıyor valla yemek yicez şimdi büyük kızım sofrayı hazırlıyor benden pişirmesi onlardan kurması kaçtım valla
kızlarrrrrrrrrrrrrrr iyi akşamlar iki saat kadar önce biirsen aradı sesi önce kötü gibi geldi meğer nezle olmuş çok korttum kalbim hızlı hızlı çarptı ama allahtan çok iyiyimiş
bide ne duyayım neşem hamişmiş çok sevindimmmm allahım ne kadar büyük ya rabbim çok sevindim neşem allah yüzünü güldürdü inş. sorunsuz bi hamileik dönemi geçirip hayırlısıyla kavuşuşursun bebişine
edicikde baya bi badireler atlatmış çok geçmiş olsun sibelcim aman dikkat et kendine en ufak şeylerden etkileniyoruzzz
birsen aradığuında arkadaşlarla yemekteydik ben baya bi efkarlıydım birazcık kafayı çektim azıcık canım hahahahahahah ama iyi geldi zaman geçtikçe benim umudum azalıyo bu hafta hep bebrk işine yordum kafayı dönem dönem böye geliyolar bana bu hafta kaç kere sayfayı açtım ama hemen çoktım szi üzmek istemedim içim çok acıyodu ama birsenin haberiyle yeniden umutlandım darısı bize inş. fake bomboma bernaya tüm isteyenlere
ülen okuduk ama yorum yazmadık beğenenler sana teşekkür ediyolar görmüyomusun bacım gezdin gezdin geldinnnn ohhhselam kızlar ben geldim valla çok yoruldum bee
1.5 da çıktk evden 7.5 da geldk biraz alış veriş yaptık kızıma pon ponlu papuç aldım dayanamadım kendimede aldım evde giymek için ohhh yumuşacık çok sıcak tutuyo valla
bayıldım
eeee siz neler yaptınız yahu sabahki yazıyı okumadınız bacılar neşe okudu da siz okumadınızmı hiç yorumda yazmamışsınız üleyynnnnn
geçmiş olsun canım sendeki şansa bak hey allahımmm ya neyse allah daha beterini göstermesinnnn
ohhhhhhhhhh afiyet olsun kuşum hamsiyi de pek severim hemde çok faydalı bol bol ye bu ara bebişlere de sanada çok faydalı olurrr bişi olmaz bebişlerede sen çekiceksin azıcık olsun be kucağına alınca unutrsun tatlımmmmevlana ne demiş bacım ne olursan ol gel demiş
ne olursa olsun gel bacım yaaa bizi üzmezsin sen burada olunca biz mutlu oluyoz
bakl buhran fake bile geliyor buhranlı buhrablıı
ülen okuduk ama yorum yazmadık beğenenler sana teşekkür ediyolar görmüyomusun bacım gezdin gezdin geldinnnn ohhh
güle güle giyy patiğinii
kuşum naber sana geleme niyetindeyiz perşembe günü ama benim popo doğrulmazsa
hayatta gelemeyiz ya...çok üzülüyorum ..inş.iyi olurum
kuşum ufak şeyler bunlar gelir geçer herkes grip bende alerji olduğu için hemen kapardım
iyi bile dayandım yaniii
kociş besliyor beni dün hamsü pilavı yedim bugün hamsi buğlama yiyecem ilaçları alırım yatarım terlerim düzelirim ...benim kaderim bu ama bebeklerimin olmaz inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?