ya kızlr herkes burdayken şimdi ben ben 5 haftalık hamileymişim
ama sadece kese gördük ve 5 aralıkta bebeği görebilirmişik ancak ama doktor bana sakın korma dış gebelik değil ve boş gebelikte değil dedi acaba nasıl anladı değerimdenmi ben anlamadım ya
buarada herkese merhabalar canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm
aaaaaaaaaaaaa ağlama cnm yaaaa öle demek istemedim ben çatlardım yaa o yüzden öle dedim .....nasıl dayandın sen bizi takip ettin
selam kızlar
dırım cim canım benim uzun zamandır yoktum siteye bi girdim şok oldum çok güzel bi süpriz oldu benim için altaki takvimi görmek.tebrik ederim güzelim anlat bakalım detaylarıyla nasıl oldu
ela cım canım hoşgelmişin bir tanem ya arayı bayağı açmıştık ama gelmen çok iyi oldu:))
cnm seni korkutmak istemem ama ben 5 haftalıkken kese içinde bişey gördüm ve ışık gibi yanıp sönen bişey vardı ....
ama doktor korkma dediyse korkma cnm vardır bi bildiği ...lütfen kasma kendini biliyorsun 8 haftada net oluyor herşey
H O Ş G E L D İ N canım benim yaa nasılsın neler yapıyorsun keyifler nasıl neden bukadar ayrı kaldın bizlerden bakiim sennnŞeniz
ya kızlr herkes burdayken şimdi ben ben 5 haftalık hamileymişim
ama sadece kese gördük ve 5 aralıkta bebeği görebilirmişik ancak ama doktor bana sakın korma dış gebelik değil ve boş gebelikte değil dedi acaba nasıl anladı değerimdenmi ben anlamadım ya
buarada herkese merhabalar canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm
usus kızdınmı arkadaşım yaaa hiç sesin çıkmıyorrr ben çatlardım demek istedim kötü mayette demedim yawww
hoşbulduk canım .nasılsın ?öncelikle allah analı babalı büyütsün
görüşememiştik doğumdan sonra.
kızın nasıl canım yaramazlık yapıyormu ? hamileyken çok çektirmişti sana
yok kusum bise gelmedi yaa
sadece bugun biri eklemis melek diye baslio sen o musun
:roflol::roflol:
bende iyiyim canımhoşbulduk canım .baya bi arayı açmıştım.çalışmadığım için yaz boyunca buralarda değildim zaten.
sen nasılsın canım .işyeriniz duruyormu .sendede takvim görüyorum .
maşşallah görüşmeyeli baya sürprizler olmuş burda
yok kız kaydirigubbakcemile3 beklermiyim el sallamasını,murat direk pipisini görcen diyordu:roflol:canım hadi gözün aydın bebişinin kesesini görmüşünüz ya dr ondan öle demiş 5.haftada nev görmeyi umuyordun canım bebişinin sana el sallamasınımı :roflol: bidahakine inşallah kalp atışını görücen
evet canım dk da dedi ama 10 güne kadar garanti bebeğini görecez sen sakın merak etme dedisaol kusum valla korktum yaw
surda 2 hafta kaldi premature sinirini gecmeye
olacak is mi bu simdi dogurup kuvez diye rezil ve de rusva olacaktik
aman ha uyanik olun hamisler her an hersey oluyo bakin hicbisey yoktu gece 11de basladi birden agrilar..
degerin gusel ya ondan damistir tatlim
baska doktora mi gittin sen simcik onu anlamadim
evet 5 haftalik olmasi normal zaten 20 21.gun mu ne tam 1 hafta gecikmeli hamile kaldin kusum gec yumurtlama var
laf cikartma uleynnnnn:mymeka:
kesede isik gormusmus:dilcikar:
kizin aklina onu sokma simcik bende de hicbisey yoktu 5 haftalikkenkaydirigubbakcemile
eneeee bizi eglence etmissss genduneeeeeee
kusum cok gecmis olsun ne diyeyimki sana sasiriyorum valla
hergun ayri bisey cikiyo Allah yardimcin olsun canim benim insallah onemli bise yoktur
neşelim geçen duydum hamiş olduğunu yazı ayzdım sana umarım okumuşsundur burda...gene tebrik ederim...korkma drlar anlarlar kesenın yapısından falan..sen içini hep rahat tut....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?