Aysonu Kizlari 2008

cnm seni korkutmak istemem ama ben 5 haftalıkken kese içinde bişey gördüm ve ışık gibi yanıp sönen bişey vardı ....
ama doktor korkma dediyse korkma cnm vardır bi bildiği ...lütfen kasma kendini biliyorsun 8 haftada net oluyor herşey

aaaaaaaaaaaaa ağlama cnm yaaaa öle demek istemedim ben çatlardım yaa o yüzden öle dedim .....nasıl dayandın sen bizi takip ettin

he he he valla çok eğlenceliydi.hafta sonları filan biriktirip biriktirip okuyodum.:dance: beklenecek bişey varsada günlük takip ediyodum akşamları.şakkıdı
e dayanamadı zati sonunda geldim bendehihoyyyt

usus kızdınmı arkadaşım yaaa hiç sesin çıkmıyorrr ben çatlardım demek istedim kötü mayette demedim yawww

selam kızlar
dırım cim canım benim uzun zamandır yoktum siteye bi girdim şok oldum çok güzel bi süpriz oldu benim için altaki takvimi görmek.tebrik ederim güzelim anlat bakalım detaylarıyla nasıl oldu

H O Ş G E L D İ N canım benim yaa nasılsın neler yapıyorsun keyifler nasıl neden bukadar ayrı kaldın bizlerden bakiim sennnŞeniz

ela cım canım hoşgelmişin bir tanem ya arayı bayağı açmıştık ama gelmen çok iyi oldu:))

hoşbulduk canım .baya bi arayı açmıştım.çalışmadığım için yaz boyunca buralarda değildim zaten.
sen nasılsın canım .işyeriniz duruyormu .sendede takvim görüyorum .
maşşallah görüşmeyeli baya sürprizler olmuş burda

yok canım ya kasmıyorum kendimiŞeniz allah ım bana ne taktir ettiyse o zaten temmuz annelerinde çoğu kişi 6 haftalık görmüşler bebişlerini bakalım 5 aralık ne olacak:dance:

selam kızlarr...

drımım ben iyiym canım eski hallerimden pek bişi kalmadı daha daha iyiym ama şimdide karnım çıkdıyaa bu sefer iş yaparken soluk soluya kalıyorum:))) ama bunada şükür gözüm dünyayı görüyor artık:))) tabi artık biraz bende hata eskisi gibi olayım diyorum ama yavaş iş yapmak lazım sanırım şipşak olmuyor:))))) neyse bunada alışırım yollu yarıladım dei kızlar ne güzel yaa diğer yarısıda geçse bebeğimle evime gelsem varya o günleri hayal ediyoru şimdiden....

dr kontrollerim vardı üçlümüde oldum ayrıntılı ultrornda oldu herşey yollunda...benımkısı yüzde 70 yüzde 80 dr kız dedi o şekilde duruyor geçen ayrıntılıdada göstermedi...amanın benım kız pek namuslu olacak...:)))gösermezse kız derler ya doğru galiba ama erkekde olabilir ben herşeye hazırlıklıyım sağlıklı olsunda..

allahım herkeze versin bebiş...çok dua ediyorum kızlar...

H O Ş G E L D İ N canım benim yaa nasılsın neler yapıyorsun keyifler nasıl neden bukadar ayrı kaldın bizlerden bakiim sennnŞeniz

hoşbulduk canım .nasılsın ?öncelikle allah analı babalı büyütsün
görüşememiştik doğumdan sonra.
kızın nasıl canım yaramazlık yapıyormu ? hamileyken çok çektirmişti sana

kız nuniş nasıl eklemedim yaaa ekledim
üleyynnnn yanlışmı ekledim ben bende diyom bu kız hiç açmıyo msn sini
sen benimkini biliyonmu biliyosan bana msaj gönder bakem

canım hadi gözün aydın bebişinin kesesini görmüşünüz ya dr ondan öle demiş 5.haftada nev görmeyi umuyordun canım bebişinin sana el sallamasınımı :roflol: bidahakine inşallah kalp atışını görücen

neşelim geçen duydum hamiş olduğunu yazı ayzdım sana umarım okumuşsundur burda...gene tebrik ederim...korkma drlar anlarlar kesenın yapısından falan..sen içini hep rahat tut....

drımı :))))))))))))))))))) senın bebeklerde kesin el feneri var size sinyal vermişlerr:))))))))))))))

çok güldüm illahı drımım:))

kızlar sizler nasılsınızzzz.???

nuriş senın doğum ne zaman allah kısmet ederse bellimi :)) ay ne güzel sonuna geldin allahım sağlıcakla evinize gelirsiniz ne güzel yaaa.

hoşbulduk canım .nasılsın ?öncelikle allah analı babalı büyütsün
görüşememiştik doğumdan sonra.
kızın nasıl canım yaramazlık yapıyormu ? hamileyken çok çektirmişti sana

saol canım darısı hepinizin başına inşallah benim kız pek huysuz malesef uykusuzluk yorgunluk migrenimi hortlattı dün akşam migren krizinden acile kaldırdı kociş beni feciydim yanii bu sabahta tedbir olarak tomografi çekildi sonuç daha çıkmadı bakalım hayırlısı inşallah bişey yoktur migrendendir sadece inşallah

bende iyiyim canım
evet dükkan duruyor ama inşallah böyle devam etmezde biraz para kazanır ya
evet canım ya saol ben daha çok yeniyim,allah ım inşallah tamamını gösterir canım ya
sana nur topu gibi 1 tane evlat nasip eder güzel yarabbim
yok kız kaydirigubbakcemile3 beklermiyim el sallamasını,murat direk pipisini görcen diyordu:roflol:
ya hani kese var demişti bide bişeyde oluşmuş dedi ama onu unuttum ya siz bilirsiniz:)))
evet canım dk da dedi ama 10 güne kadar garanti bebeğini görecez sen sakın merak etme dedi
neşelim geçen duydum hamiş olduğunu yazı ayzdım sana umarım okumuşsundur burda...gene tebrik ederim...korkma drlar anlarlar kesenın yapısından falan..sen içini hep rahat tut....

canım görmüştüm msj ını cvpta yazmıştım tekrardan çok teşekkür ederim:1hug:
saol bir tanem ya vallah içim rahatladı

ya bide benim kasığım sert değil
ve normal hayatımda gibiyim sadece idrara biraz sık çıkıyorum o kadar buda normal dimi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…