Aysonu Kizlari 2008

yok canım ya kasmıyorum kendimiŞeniz allah ım bana ne taktir ettiyse o zaten temmuz annelerinde çoğu kişi 6 haftalık görmüşler bebişlerini bakalım 5 aralık ne olacak:dance:
5 aralık bend eo zaman gidecem cnm belkim cinsiyetlerini öğrenirim

kuşum benimde kusmlarım çokçokkkkkkkkk azaldı arada çıkarıyorum ama olsun o kadar
ben hala iş yapmıyorum doğurana kadar yapmayacam arqaştırdığım kadari ile ikiz anneleri bol bol dinlenmeli sende kendini yorma cnm bak kedicik hasta oldu dikkat et

krispi o melek benide eklemiş kızz kim bu manyak ben mert dedi bana melek diye birini aradığını söyledi aaaaaaaaaaaaa sanada olmuşşşşşbizi tanıyan biri

nuriş yaa nasıl sancın vardı anlatsana 2 gün önce ayrıntılı ulroson olduyum günde benım hafif arada çok feci ayrı giriyıordu allahdan hastanedeydim dr yanınada girdim dr yazık üzüldü herşeyim i,yi gidiyordu oda acaba gaz sancısımı dedi ben hayatımda ilk defa hamile kaldım bilmiyorumki dr bana yoruldunmu bugün eve gidince 1 iki gün dinlen dedi ama nerde dinlenmek gece eşimi acile götürdüm böbrek taşı dşürüyormuş...neyse o benden önce doğuracak:))))) dünde kayın validem geldi ama kendiliğinden geçtti ağrı..bi sorun yok şuanlık..

ağrı nasıl oluyor bizide bilgilendirirsen sevinirim....benımkı kesin gaz ağrısıydı işde bunları anlayabilmek çok önemli ben artık sancı olunca gitmem gaz sancısı diye nnasıl ayırt edecem....kafam karışık bu konuda..

ülen bebek ,hiçran,nurişşşş ben 5 haftalıktım işte gittim doktora ilk kontrolümde
bak iki kese dedi kesinin içindede iktane kan pırtısı gibi bişey bile kalp gibi atıyordu leynnnnnnnn HÖYTTTTTTTTTTTT YALANMI diyecem o zamann benim veletler 5 haftalık değildi ....yada rabbim çok sıktın kendini al sana bebekler dedi o andamı gösterdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım çok geçmiş olsun
korkma bence kötü bişey yok
nuray ında dediği gibi ecrin seni çok yordu ondandır

hadi ya süper o zaman haberleşiriz hatta sen saat kaçat gideceksen bende randevumu o saate alayım

ya birsen ben şimdi muayene oldum ya 80ytl verdim
5 aralıkta tekrar 80 ytl ödeyecekmişim bu kontrole geçmiyecekmiydi ya
g.o.paşa özelde çok kazıkmış ya

bu arada nuray ım ya kusura bakma evet ben doktorumu değiştirdim
bu daha aydınlatıcı ve rahatlatıcı bir doktordu:)))

krispi o melek benide eklemiş kızz kim bu manyak ben mert dedi bana melek diye birini aradığını söyledi aaaaaaaaaaaaa sanada olmuşşşşşbizi tanıyan biri

itiraff ediyorummmm melekte benim aylinde benim misafür de benimmm:1ninca:
kabus gibi çöktümm üstünüzeeekötükedihüso

şaka şaka valla ben değülüm.nuraycım karıştırdın galiba aylin kim valla bilmiyorum.:1no2:

neşelim herşey normal ilerleyen günlerde biraz daha sıklaşacak tuvalet ihtiyacın....sonra nuriş gibi sabahları çişe kalkacaz:))))))) ben zaten sabah bi 4 de gidiyorum bide saat çalınca gidiyoruj:))))))herşey normal yani sen içini ferah tut kafan karıştığında bizlere sor benım nurişe sorduğum gibi meselaa:) ağı hakkında bilgi istiyom nuriiiiiiiişşş:)))

drımım yormuyorum kendimi öylee normal bi temizlik yapıyor dipli bir temizlik olmuyor kenardan:))) nasıl olsa doğuma yakın kadın alacam eve gene temizlesin ne yapam....allahdan eşim iyi bişi demiyor...işde böyle idare ediyorum..yapma boşver yat sneın ikiz daha tutunması değişikdir....ama drımım allah koruyor yaaa ben geçenlerde kablpoya ayağım takıldı ay nasıl zıpladım biş olmadı korktumda allah büyük ya koruyorr....

nuriş senın kız erken gelecek desenee:))) kilosu nasıl oldu..

birsencim bhcg i ne zaman yaptırmıştın değerin kaç çıkmıştı .

ışık yandı söndü dedin ya ona güldüm canım benim hihihihihihi evet bişey oluyor kesenin içinde 4 haftalıkken girmişdim bende kese boş gibi değildi sanki dr bana bebek daha küçük demişdi demek boş değildiki bebek demişdi..anlıyorlar dr lar yaaaa...

nuriş tamam sertlik olacak arada bir sancı olacak bende sanırım pek sertlik yokdu dediği gibi dr gaz sancısı...ana ama çok fena arada giriyordu demek gaz sıkışdı benım bebiş gazlarımla oynuyordu belki:)))) umarım senın kızda sabrederde 2 haftadaha sonra çıkar...bende normal yapamam nuriş geçen elevizyonda doğum dr diyorki normal doğumherzaman risklidir ama herşeyin normalini istiyoruz biz diyoır..ben bunu anlamadım aslındaa....yok yaa yapamam bende ama zaman ne gösterir bilemem büyükde konuşmayayım ne olur ne olmaz...

kontrol günü eskiden 15 gündü şimdi 10 gün yapmışlar mleseff iyide 5 aralıkta senin 10 günü geçmiyorki neden veresin bidaha kızzz paraaa verme bacım vermeee

saol bir tanem ya vallah içim dahada rahatladı inşallah 5 aralıkta bebişide görcez
herşey dahada süper olacak inşallah:dance:

ya aslında bende hep epidural sezeryan isterim ama benim sadis kocam normal olacak bende yanında olacam diyor yakaydirigubbakcemile3
kız senin ikizler micro ile oldu ya belki ondan erken göstermişlerdir kendilerini
5 aralıkta bakacaz ve görecez artık neyin ne olduğunuhihoyyyt
kız beni çok güldürdün allah iyiliğini versin emi:lepi:

hehehe inşallah canım herşey normal olsunda ben 2 saatte bir çişe kalkmaya razıyım dermişim:roflol:
tamam canım ben her zaman sizin kafanızı şişirecem hehehe

9 kişiyik be heyyyy maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh diğerleride gelse bayram yerine döncek burası benim kızda ablasının yatağında mık mık edip bana bakıyor bende bir taraftan tepsideki yemeğimi yiyom bi taraftan okuyup yazıyommm bide ilaç verildi ya tomografide kolum ağrıyor biraz ben arada okuyayım fazla yazamıcam bugün galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…