5 aralık bend eo zaman gidecem cnm belkim cinsiyetlerini öğrenirimyok canım ya kasmıyorum kendimiŞeniz allah ım bana ne taktir ettiyse o zaten temmuz annelerinde çoğu kişi 6 haftalık görmüşler bebişlerini bakalım 5 aralık ne olacak:dance:
selam kızlarr...
drımım ben iyiym canım eski hallerimden pek bişi kalmadı daha daha iyiym ama şimdide karnım çıkdıyaa bu sefer iş yaparken soluk soluya kalıyorum:))) ama bunada şükür gözüm dünyayı görüyor artık:))) tabi artık biraz bende hata eskisi gibi olayım diyorum ama yavaş iş yapmak lazım sanırım şipşak olmuyor:))))) neyse bunada alışırım yollu yarıladım dei kızlar ne güzel yaa diğer yarısıda geçse bebeğimle evime gelsem varya o günleri hayal ediyoru şimdiden....
dr kontrollerim vardı üçlümüde oldum ayrıntılı ultrornda oldu herşey yollunda...benımkısı yüzde 70 yüzde 80 dr kız dedi o şekilde duruyor geçen ayrıntılıdada göstermedi...amanın benım kız pek namuslu olacak...:)))gösermezse kız derler ya doğru galiba ama erkekde olabilir ben herşeye hazırlıklıyım sağlıklı olsunda..
allahım herkeze versin bebiş...çok dua ediyorum kızlar...
canım çok geçmiş olsunsaol canım darısı hepinizin başına inşallah benim kız pek huysuz malesef uykusuzluk yorgunluk migrenimi hortlattı dün akşam migren krizinden acile kaldırdı kociş beni feciydim yanii bu sabahta tedbir olarak tomografi çekildi sonuç daha çıkmadı bakalım hayırlısı inşallah bişey yoktur migrendendir sadece inşallah
kız neşe illa bişeyi kuruntu edecenya hemen buldun tebrikederim
sen boşver dr ne dediyse ooo rabbim takla attığı günleri ultrasonda görmeyi nesip etsin sana o zaman rahatlarsınnnnnnnnnnnn
yok kız ondan değil ,işte merak ya
inşallah canım allah ım en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatır:1hug:
dilekcim başınsağolsun canım benimmmmmmmm
aaaaaaa dilek ablanın dedesimi vefat etmiş başı saolsun o zaman bende bugün hiç aramayayım
biraz zaman geçsin o zaman ararım
ölüm gerçekten acı heleki canından çok sevdiğin biriyse:çok üzgünüm:
5 aralık bend eo zaman gidecem cnm belkim cinsiyetlerini öğrenirim
kuşum benimde kusmlarım çokçokkkkkkkkk azaldı arada çıkarıyorum ama olsun o kadar
ben hala iş yapmıyorum doğurana kadar yapmayacam arqaştırdığım kadari ile ikiz anneleri bol bol dinlenmeli sende kendini yorma cnm bak kedicik hasta oldu dikkat et
krispi o melek benide eklemiş kızz kim bu manyak ben mert dedi bana melek diye birini aradığını söyledi aaaaaaaaaaaaa sanada olmuşşşşşbizi tanıyan biri
ülen bebek ,hiçran,nurişşşş ben 5 haftalıktım işte gittim doktora ilk kontrolümde
bak iki kese dedi kesinin içindede iktane kan pırtısı gibi bişey bile kalp gibi atıyordu leynnnnnnnn HÖYTTTTTTTTTTTT YALANMI diyecem o zamann benim veletler 5 haftalık değildi ....yada rabbim çok sıktın kendini al sana bebekler dedi o andamı gösterdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ülen bebek ,hiçran,nurişşşş ben 5 haftalıktım işte gittim doktora ilk kontrolümde
bak iki kese dedi kesinin içindede iktane kan pırtısı gibi bişey bile kalp gibi atıyordu leynnnnnnnn HÖYTTTTTTTTTTTT YALANMI diyecem o zamann benim veletler 5 haftalık değildi ....yada rabbim çok sıktın kendini al sana bebekler dedi o andamı gösterdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
birsencim bhcg i ne zaman yaptırmıştın değerin kaç çıkmıştı .
canım çok geçmiş olsun
korkma bence kötü bişey yok
nuray ında dediği gibi ecrin seni çok yordu ondandır
hadi ya süper o zaman haberleşiriz hatta sen saat kaçat gideceksen bende randevumu o saate alayım
ya birsen ben şimdi muayene oldum ya 80ytl verdim
5 aralıkta tekrar 80 ytl ödeyecekmişim bu kontrole geçmiyecekmiydi ya
g.o.paşa özelde çok kazıkmış ya
bu arada nuray ım ya kusura bakma evet ben doktorumu değiştirdim
bu daha aydınlatıcı ve rahatlatıcı bir doktordu:)))
saol bir tanem ya vallah içim dahada rahatladı inşallah 5 aralıkta bebişide görcezkız fekooo senin msn de yok bende nideeeeeeeeeeenn
neşecim yolk kesesi olusmus demekki simdiden gorunce de kesin bebek var dedi sanırım
hersey yolunda cok sukur rahat ol sen:)
kıss bebeklik uvey kardeşim normal dogum yaptı makata kadar yırtılma olmus 8dikişi var kanaması cok ayın 23unde dogum yaptı daha kalkamıo annem bakıo aglıomus acısından..
dun de burda bir arkadasın okudum hikayesini dogurmamıs fırtlatmıs gibi anlatmıs:) sans meselesi yaw .ama ben tabiki sezeryan istiyorumhihoyyyt doktor da heeeç ısrar etmedi normal yapın diyee.epidural e de tamam ben kendim oneriyorum zaten dedihihoyyyt
kız senin ikizler micro ile oldu ya belki ondan erken göstermişlerdir kendileriniülen bebek ,hiçran,nurişşşş ben 5 haftalıktım işte gittim doktora ilk kontrolümde
kız beni çok güldürdün allah iyiliğini versin emi:lepi:itiraff ediyorummmm melekte benim aylinde benim misafür de benimmm:1ninca:
kabus gibi çöktümm üstünüzeeekötükedihüso
şaka şaka valla ben değülüm.nuraycım karıştırdın galiba aylin kim valla bilmiyorum.
neşelim herşey normal ilerleyen günlerde biraz daha sıklaşacak tuvalet ihtiyacın....sonra nuriş gibi sabahları çişe kalkacaz:))))))) ben zaten sabah bi 4 de gidiyorum bide saat çalınca gidiyoruj:))))))herşey normal yani sen içini ferah tut kafan karıştığında bizlere sor benım nurişe sorduğum gibi meselaa:) ağı hakkında bilgi istiyom nuriiiiiiiişşş:)))
drımım yormuyorum kendimi öylee normal bi temizlik yapıyor dipli bir temizlik olmuyor kenardan:))) nasıl olsa doğuma yakın kadın alacam eve gene temizlesin ne yapam....allahdan eşim iyi bişi demiyor...işde böyle idare ediyorum..yapma boşver yat sneın ikiz daha tutunması değişikdir....ama drımım allah koruyor yaaa ben geçenlerde kablpoya ayağım takıldı ay nasıl zıpladım biş olmadı korktumda allah büyük ya koruyorr....
nuriş senın kız erken gelecek desenee:))) kilosu nasıl oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?