kız dırım seninkiler tup bebe direkt rahme kondu
1hafta seyahat etmedilernaniknanik
ondan değişik olabilir yani
yoksa 5.haftada kimse bişe gormuo yani
6haftalıkken cıkıo bebiş meydana
kızlar ya yolk kesesi ne
yaaaaaaaaaaaa
evet cnm malesef çok pahalı biryer yapacak bişey yok ve kontrolü 10 gün yapmışlar oda çok nanay ben hiç kontrol diye para vermemezlik yapamadım allahtan 30 ytl veriyorum..canım çok geçmiş olsun
korkma bence kötü bişey yok
nuray ında dediği gibi ecrin seni çok yordu ondandır
hadi ya süper o zaman haberleşiriz hatta sen saat kaçat gideceksen bende randevumu o saate alayım
ya birsen ben şimdi muayene oldum ya 80ytl verdim
5 aralıkta tekrar 80 ytl ödeyecekmişim bu kontrole geçmiyecekmiydi ya
g.o.paşa özelde çok kazıkmış ya
bu arada nuray ım ya kusura bakma evet ben doktorumu değiştirdim
bu daha aydınlatıcı ve rahatlatıcı bir doktordu:)))
itiraff ediyorummmm melekte benim aylinde benim misafür de benimmm:1ninca:
kabus gibi çöktümm üstünüzeeekötükedihüso
şaka şaka valla ben değülüm.nuraycım karıştırdın galiba aylin kim valla bilmiyorum.:1no2:
ya aslında gittiğimde derim ben o zaman yakontrol günü eskiden 15 gündü şimdi 10 gün yapmışlar mleseff iyide 5 aralıkta senin 10 günü geçmiyorki neden veresin bidaha kızzz paraaa verme bacım vermeee
9 kişiyik be heyyyy maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh diğerleride gelse bayram yerine döncek burası benim kızda ablasının yatağında mık mık edip bana bakıyor bende bir taraftan tepsideki yemeğimi yiyom bi taraftan okuyup yazıyommm bide ilaç verildi ya tomografide kolum ağrıyor biraz ben arada okuyayım fazla yazamıcam bugün galiba
senı arkadas lıstesıne ekledım kabul et sonra bana mesj at kusum adresını
yalancı garu senıgamyoncuiremsu
uleyn yanıp soner gıbı yazmısın ya ondan didik yaww
bosver bebeklik yaa normal dogumda gercekten cok risk var yok kordon dolandı yok kordonla berbaer kanala girdi yok omuz takıldı yok yırtılma oldu bebek yoruldu kalbi zayıfladı
bosver sezeryan olsun temiz olsun
Kızlar sayafamıza nazar boncuğu ekleye bilsek bazı arkadaşlar var biizi takip eden maşşalah size hiç kopmadınız diyor
bu aarada bu berna nerede yaa ne oldu e2 düştümü ne yaptı yaaaaa
üleyn habersiz koyanları protesto ediyorum
esen cnm okuldamısın nasulsun hojjj geldinn
kız valla dün de aklıma geldi
ben cennetteyim yawlülülülülülü
evden hastaneye 4.5 ytl taksi parası verdimkaydirigubbakcemile3
hastanede 9ytl nst icin 7ytl kan testi icin verdim
muayene parası almadılar
sadece işte ilacı alırken 10ytl fark verdim muayene parası olarak yeni kanun gereeenaniknanik
ya aslında gittiğimde derim ben o zaman ya
şaşırdım ben dk un yanındaki hostes kız dedi bana bunu
neyse ben tekarar gittiğimde vezneye danışırımCADIARZU
evet ya süper oldu burası inşallah hep böyle olur ya
buarada afiyet olsun ben sadece meyve yedim daha yeni yeni karnım acıkıyor acep ne yesem ya:uhm:
evet cnm malesef çok pahalı biryer yapacak bişey yok ve kontrolü 10 gün yapmışlar oda çok nanay ben hiç kontrol diye para vermemezlik yapamadım allahtan 30 ytl veriyorum..
ben saat 12,30 da gidecem bacımmm
usus kız senmisin melek gerçekten
BU MELEK KİMSE HEPİMİZİ EKLEMİŞ BENİDE EKLEMİŞ BENDE DEDİM SEN KİMSİN BEN MERT BİLMEM KİM DEDİ....SEN BİRSENMİSİN DEDİ....CVP VERMEDİM NEREDEN TANIYORSUN DEDİM BİR DOST DEDİ BENDE BENİM TANIMADIĞIM DOSTUM YOK DEDİM ....BANA KİM OLDUĞUNU AÇIKLA DEDİM ...MELEK DİYE BİRİNİ ARIYORMUŞ TANIYORMUSUN DEDİ HAYIR DEDİM ENGELLEDİM ATTIM
kızlar dün bahsettiğim arkadaşımın kanaması başlamış
çok sinir oldum nasıl arkadaş anlamıyorum kendisini ya
bu onun ikinci düşüğü dedimki arkadaşım bu işi araştır biraz dinci kendisi
bana ne dedi biliyormusunuz allah onu bana yazmamış istemediği şeyi vermez dedi
ya nasıl sinir oldum birdahkine asla konuşmayacam bi hevesle hamileyim diye araıyorsun bunca zaman bekliyorsun hüsran olunca ağzımı böle kapatıyor
iki düşük ,iyi değil demek istedim...tabiki olan herşey allahtan sadece vesile olan şeyler ama allahtan diyipde bir iki üç beş düşükmü yapacak..bir çocuğu var ama ikibuçuk yaşında kendisi günde 2 paket sigra içer yani....illa vücutta bişey oluyodur...nasıl sinir oldum ben çok safımmm herşeyi olduğu gibi anlatırım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?