Aysonu Kizlari 2008

kız dırım seninkiler tup bebe direkt rahme kondu
1hafta seyahat etmedilernaniknanik
ondan değişik olabilir yani
yoksa 5.haftada kimse bişe gormuo yani
6haftalıkken cıkıo bebiş meydana

öle deee leynnnnnnnnnn o zaman sanki ben yalan yanlış konuşmuş gibi oluyorum:mymeka:

evet cnm malesef çok pahalı biryer yapacak bişey yok ve kontrolü 10 gün yapmışlar oda çok nanay ben hiç kontrol diye para vermemezlik yapamadım allahtan 30 ytl veriyorum..
ben saat 12,30 da gidecem bacımmm

usus kız senmisin melek gerçekten

BU MELEK KİMSE HEPİMİZİ EKLEMİŞ BENİDE EKLEMİŞ BENDE DEDİM SEN KİMSİN BEN MERT BİLMEM KİM DEDİ....SEN BİRSENMİSİN DEDİ....CVP VERMEDİM NEREDEN TANIYORSUN DEDİM BİR DOST DEDİ BENDE BENİM TANIMADIĞIM DOSTUM YOK DEDİM ....BANA KİM OLDUĞUNU AÇIKLA DEDİM ...MELEK DİYE BİRİNİ ARIYORMUŞ TANIYORMUSUN DEDİ HAYIR DEDİM ENGELLEDİM ATTIM

Kızlar sayafamıza nazar boncuğu ekleye bilsek bazı arkadaşlar var biizi takip eden maşşalah size hiç kopmadınız diyor

bu aarada bu berna nerede yaa ne oldu e2 düştümü ne yaptı yaaaaa
üleyn habersiz koyanları protesto ediyorum

esen cnm okuldamısın nasulsun hojjj geldinn

kontrol günü eskiden 15 gündü şimdi 10 gün yapmışlar mleseff iyide 5 aralıkta senin 10 günü geçmiyorki neden veresin bidaha kızzz paraaa verme bacım vermeee
ya aslında gittiğimde derim ben o zaman ya
şaşırdım ben dk un yanındaki hostes kız dedi bana bunu
neyse ben tekarar gittiğimde vezneye danışırımCADIARZU

evet ya süper oldu burası inşallah hep böyle olur ya
buarada afiyet olsun ben sadece meyve yedim daha yeni yeni karnım acıkıyor acep ne yesem ya:uhm:

tmm leynnnnnnnnnn ne bağrıyonnn ben sana fatoşun adresini yollayam

AYNEN YAWW BENDE MERAK ETTİM ŞU BERNA GACISINI NERDE BU KIZ İNŞALLAH DÜŞMÜŞTÜR DEĞERLERDE BAŞLAR TÜP BEBEĞEa.s.

VALLA BURSA medıcalparkda doğum 250 ytl buradan doğurmak için medıcalparka gitsem en fazla tüm lüx şeyleri katarsak 750 ytl patlar düşün
naniknanikkaydirigubbakcemile2

ULEN SAAT 2:30 DAHA NE YİCEM DİYEMİ DÜŞÜNÜYOSUN BEN 1,5 LT SU İÇTİM HASTANEDE BİRDE İLAÇ VERDİLER MİDEM BULANDIĞI İÇİNDE AYRI BİR İLAÇ KATTILAR SERUMUN İÇİNE MİDEM BULANIYOR AMA ZORLUYOM KENDİMİ KIZA SÜT VERCEM DİYE BİDE ŞİMDİ 1 SAAT SONRA SÜTÜMÜ SAĞIP ATICAM MALESEF SABAHTA SAĞIP ATMAK ZORUNDA KALDIM BEBİŞİME SÜT OLSUN DİYE PARÇALIYOM KENDÜMÜÜ OYÜZDEN İYİ YEMEN LAZIMKİ BEBİŞ GELİŞSİN klava:

neşe kızzz ne ilaç verdi dr sana folik asit ilacı ve demir verdimi folbiol falan kız bende var 2 paket kadar vereyim sana yaw geldiğinde unutmaa emi bacım 3 aya kadar kullanıcan çünkiii sonrasında vitamin veriyorr

kızlar dün bahsettiğim arkadaşımın kanaması başlamış
çok sinir oldum nasıl arkadaş anlamıyorum kendisini ya

bu onun ikinci düşüğü dedimki arkadaşım bu işi araştır biraz dinci kendisi
bana ne dedi biliyormusunuz allah onu bana yazmamış istemediği şeyi vermez dedi

ya nasıl sinir oldum birdahkine asla konuşmayacam bi hevesle hamileyim diye araıyorsun bunca zaman bekliyorsun hüsran olunca ağzımı böle kapatıyor

iki düşük ,iyi değil demek istedim...tabiki olan herşey allahtan sadece vesile olan şeyler ama allahtan diyipde bir iki üç beş düşükmü yapacak..bir çocuğu var ama ikibuçuk yaşında kendisi günde 2 paket sigra içer yani....illa vücutta bişey oluyodur...nasıl sinir oldum ben çok safımmm herşeyi olduğu gibi anlatırım ...

yaw 2 paket folbiol 1 paket progestan hap 4 tane clexane iğne megadyn vitamin var yarım paket hamileliğin 7.aylarından sonra yemek için magnezyum hapı yarım paket calsium yarım paketten fazla netçem bunları vereyim lazım olana daaaaaaaaaaaa

canım ya galiba birisibizmle dalga geçiyor neyse çıkar bunun kokusu yakında:1ninca: Çok üzgünüm çoook

geçmiş olsun yaaaa üzüldüm ama 2 paket sigara içiyor demişsin e düşüğe neden olabilir yaniii tabiiki herşey allahtan ama önce eşeği sağlam kazığa bağlayıp allaha havale etmek lazım değilmi bence onda da kan pıhtılaşması vardır ben hamişlik öncesi kanım alınırken zift gibi çıkıyordu kanım ama şimdi kıpkırmızı dün akşam alınırkende baktım mis gibi kan beeeeeeeeeeeee:roflol:

kızlar benim kaynanam çorba ıstımış getirmiş şimdi tatlıda koymuş yanına ayyyyyyyyyy nazar deymesin çok iyi bakıyor banaaa gitme dedim ama kabul etmiyor birazda sen gel bana diyor ben dedim 3 sene yasadım senle doğurana kadar hiçi gel bende kal dedim sende hiç sesi çıkmıyor
annemde kıskanıyor hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…