geçmiş olsun yaaaa üzüldüm ama 2 paket sigara içiyor demişsin e düşüğe neden olabilir yaniii tabiiki herşey allahtan ama önce eşeği sağlam kazığa bağlayıp allaha havale etmek lazım değilmi bence onda da kan pıhtılaşması vardır ben hamişlik öncesi kanım alınırken zift gibi çıkıyordu kanım ama şimdi kıpkırmızı dün akşam alınırkende baktım mis gibi kan beeeeeeeeeeeee:roflol:
üleynnn bi on dakka müsade dedik maşşallah yani
nuniş ekledim seni canım ama birsenin daha önca verdiği adresle aynı değel nası oluyor yani adresmi değiştin bacım
canım ya galiba birisibizmle dalga geçiyor neyse çıkar bunun kokusu yakında:1ninca: Çok üzgünüm çoook
canım şimdi gidip yiyecem zaten bayağı bir karnım açıktıULEN SAAT 2:30 DAHA NE YİCEM DİYEMİ DÜŞÜNÜYOSUN BEN 1,5 LT SU İÇTİM HASTANEDE BİRDE İLAÇ VERDİLER MİDEM BULANDIĞI İÇİNDE AYRI BİR İLAÇ KATTILAR SERUMUN İÇİNE MİDEM BULANIYOR AMA ZORLUYOM KENDİMİ KIZA SÜT VERCEM DİYE BİDE ŞİMDİ 1 SAAT SONRA SÜTÜMÜ SAĞIP ATICAM MALESEF SABAHTA SAĞIP ATMAK ZORUNDA KALDIM BEBİŞİME SÜT OLSUN DİYE PARÇALIYOM KENDÜMÜÜ OYÜZDEN İYİ YEMEN LAZIMKİ BEBİŞ GELİŞSİNklava:
canım tamam bakarız ya bende 1 pakat vardı zatenneşe kızzz ne ilaç verdi dr sana folik asit ilacı ve demir verdimi folbiol falan kız bende var 2 paket kadar vereyim sana yaw geldiğinde unutmaa emi bacım 3 aya kadar kullanıcan çünkiii sonrasında vitamin veriyorr
aman boşver canım ya kendini düşünmeyeni sen hiç düşünme sen zaten uyarmışın ama o ilgili değilmişkızlar dün bahsettiğim arkadaşımın kanaması başlamış
çok sinir oldum nasıl arkadaş anlamıyorum kendisini ya
bu onun ikinci düşüğü dedimki arkadaşım bu işi araştır biraz dinci kendisi
bana ne dedi biliyormusunuz allah onu bana yazmamış istemediği şeyi vermez dedi
ya nasıl sinir oldum birdahkine asla konuşmayacam bi hevesle hamileyim diye araıyorsun bunca zaman bekliyorsun hüsran olunca ağzımı böle kapatıyor
iki düşük ,iyi değil demek istedim...tabiki olan herşey allahtan sadece vesile olan şeyler ama allahtan diyipde bir iki üç beş düşükmü yapacak..bir çocuğu var ama ikibuçuk yaşında kendisi günde 2 paket sigra içer yani....illa vücutta bişey oluyodur...nasıl sinir oldum ben çok safımmm herşeyi olduğu gibi anlatırım ...
yaw 2 paket folbiol 1 paket progestan hap 4 tane clexane iğne megadyn vitamin var yarım paket hamileliğin 7.aylarından sonra yemek için magnezyum hapı yarım paket calsium yarım paketten fazla netçem bunları vereyim lazım olana daaaaaaaaaaaa
yok birsencim ya valla ben degilim.:sm_confused:
biri size şaka yapıyo olabülürmüüüfisfisfis
feko sen aldınmı adresi nerdesin yaaaa
yok canım ben sonra birsenden alır seni eklerim tamamııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?