Aysonu Kizlari 2008

üleynnn bi on dakka müsade dedik maşşallah yani
nuniş ekledim seni canım ama birsenin daha önca verdiği adresle aynı değel nası oluyor yani adresmi değiştin bacım

kuşum o allatan diyor ...kendime çok sinir oluyorummm ben hiç gizli kapaklı alangirli olamıyorummmmmm:jeyyar:

kızlar yatakları yapmaya gerek kalmadı akşam oldu zaten en azından mutfağı yapmam lazım bide kızartma yapacam
offff üleyyynnn offf siz beni ne hale çevirdiniz

canım şimdi gidip yiyecem zaten bayağı bir karnım açıktı
ama süt içtim ve meyve yemiştim onlar tıkadı beni galiba
neşe kızzz ne ilaç verdi dr sana folik asit ilacı ve demir verdimi folbiol falan kız bende var 2 paket kadar vereyim sana yaw geldiğinde unutmaa emi bacım 3 aya kadar kullanıcan çünkiii sonrasında vitamin veriyorr
canım tamam bakarız ya bende 1 pakat vardı zaten
dk şimdilik sadece folbiol içecen dedi günde bir tane
aman boşver canım ya kendini düşünmeyeni sen hiç düşünme sen zaten uyarmışın ama o ilgili değilmiş
1 kızı varmış allah onu ona bağışlasın

canım dk bana ne yazacak bilmiyorum ama bende daha çok ihtiyacı olan varsa onlara ver bacım
vallah sen varya ilaç dağıtım şirketine benzedinkaydirigubbakcemile3
gerçekten allah razı olsun senden ya:1hug:

yok birsencim ya valla ben degilim.:sm_confused:
biri size şaka yapıyo olabülürmüüüfisfisfis

ayyy cnm burada kızlar demese ortaya çıkmayacak demek bizi buradan tanıyan biri ama adreslerimize nasıl ulaşmış ....kim üleynnn bu sapukkkkkkkkkkklava:

kime ki,me dadanmış bu sapık valla bana kimse melek diye bişey yazmadı sanırım birsen neşe nunişe dadandı hııı bi sapığınız eksikti oda olduhe he he

yok birsencim ya valla ben degilim.:sm_confused:
biri size şaka yapıyo olabülürmüüüfisfisfis

usus canım sakın senden şüphelendiğimizi aklının ucundan bile getirme
sakın ha hayatta aklıma bile gelmez:1hug: Şeniz a.s.
galiba toplu mail den bulan birisi canım ya
neyse kendi çapında eğleniyor iştegamyoncuiremsu

yavaş yavaş herkes kaçmaya başladı.bende bi yandan ödevimi hazırlamayı sürdürüyorum.ama maalesef daha giriş bölümünü bile bitiremedimm:)))
o yüzdenn ususda kaçarrr
herkes kendine iyi baksınn hanimlar öptümmm hepinizii çok çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…