Aysonu Kizlari 2008

kızlar bende bi süre çıkam gelecem en azından mutfağı yapam beeee
kaçın bakalım kaçaklarrrrrrrrrrrrrrr

hava cok sıcak bugun yanıorum yaaaaaa:1shok: cıkarmak istiyorum ne varsa ama üşütürüm kesin boyle sıcak sıcak oturacas baska care yok

burası çok soğuk ya petekleri neredeyse sonuna kadar açtım ben
donuyorum ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ya herkes gitti ya neredeyse
berne hanımdanda haber yok inşallah hayırlı heberlerle gelir canım ya:CüvCüv:

evet hava çok sağuk ama banada ateş basıyor kızlar yaa valla kocamla kavga ediyoruz aytunç kalkıp kalkıp sırtın açık diyor bende ayaklarımı açıkta birakıyorum ve battaniye ile yatıyorum oda yorganlaa

doğru diyor canım ya bare ayağında çorap olsunda öyle çıkar dışarı ayacıklarını
vallah ben donuyorum halen ellerim ısınmadı vallah
cok oturdum ben yıne uzanayım karnım acıdı:çok üzgünüm:
optum hepinizi yine gelirim ben

tamam canım sen yat dinlen zaten seninki seni zorluyor
allah kolaylık versin ve inşallah 38.haftaya kadar dayanır canım sen içini ferah tut:CüvCüv: :ecrin_bebek: :1hug: Şeniz a.s.

valla cnm ateş basıyo ne çorabıııı hayattaaaaaa giymem bi tarafım soğuk alacakki bende rahat uyuyayım gece kombiyi kapatıyorum o gidiyor açıyor gece en son kalkarsa o galipp

başlar sendede ileryen zamanda ateş basması bende şimdi başladı sık idrara çıkma düşün

ya aslında senin dediğinde doğru ya ama ada ne yapsın karısı ve ve bebişlerini düşünüyor işte:1hug:

gerçektenmi bende 1 haftadır var neredeyse ama tabi aşırı sık değil önceden mesela 4 kere gidiyorsam şimdi 8 kere falan gibi:1rolleyes:

valla ben saymadım o kadar ama bu ara 20 dk.yarımsaat ara ile gidiyommm

uyyyiiii kimsecikler yok valla ben anca mutfağı yaptım salonu yaptım kızı yedirdim uyuttum anca geldim şimdide karnum acıktı ne yesem deyom

neşe kıııız testini adetinin kaçıncı gününde yaptın bacım şartmı bir ay beklemek

ben ilk testimi yumurta çatladıktan 14 gün sonra yapmıştım 335 çıktı ötekisinide 25 kasımda yaptım yani ilk testen 6 gün sonra oda 3867 çıkmıştı:)))

sende işleri bitirmişin bende daha mutfağa girecem ama altıya yakın gider yaparım bişeyler:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…