yavaş yavaş herkes kaçmaya başladı.bende bi yandan ödevimi hazırlamayı sürdürüyorum.ama maalesef daha giriş bölümünü bile bitiremedimm:)))
o yüzdenn ususda kaçarrr
herkes kendine iyi baksınn hanimlar öptümmm hepinizii çok çok
kaçın bakalım kaçaklarrrrrrrrrrrrrrrkızlar bende bi süre çıkam gelecem en azından mutfağı yapam beeee
hava cok sıcak bugun yanıorum yaaaaaa:1shok: cıkarmak istiyorum ne varsa ama üşütürüm kesin boyle sıcak sıcak oturacas baska care yok
cok oturdum ben yıne uzanayım karnım acıdı:çok üzgünüm:
optum hepinizi yine gelirim ben
doğru diyor canım ya bare ayağında çorap olsunda öyle çıkar dışarı ayacıklarınıevet hava çok sağuk ama banada ateş basıyor kızlar yaa valla kocamla kavga ediyoruz aytunç kalkıp kalkıp sırtın açık diyor bende ayaklarımı açıkta birakıyorum ve battaniye ile yatıyorum oda yorganlaa
cok oturdum ben yıne uzanayım karnım acıdı:çok üzgünüm:
optum hepinizi yine gelirim ben
doğru diyor canım ya bare ayağında çorap olsunda öyle çıkar dışarı ayacıklarını
vallah ben donuyorum halen ellerim ısınmadı vallah
tamam canım sen yat dinlen zaten seninki seni zorluyor
allah kolaylık versin ve inşallah 38.haftaya kadar dayanır canım sen içini ferah tut:CüvCüv::ecrin_bebek: :1hug: Şeniz a.s.
valla cnm ateş basıyo ne çorabıııı hayattaaaaaa giymem bi tarafım soğuk alacakki bende rahat uyuyayım gece kombiyi kapatıyorum o gidiyor açıyor gece en son kalkarsa o galipp
başlar sendede ileryen zamanda ateş basması bende şimdi başladı sık idrara çıkma düşün
ya aslında senin dediğinde doğru ya ama ada ne yapsın karısı ve ve bebişlerini düşünüyor işte:1hug:
gerçektenmi bende 1 haftadır var neredeyse ama tabi aşırı sık değil önceden mesela 4 kere gidiyorsam şimdi 8 kere falan gibi:1rolleyes:
neşe kıııız testini adetinin kaçıncı gününde yaptın bacım şartmı bir ay beklemek
kızlar ben yatacam başım hafif hafif ağrıyor çorba yapacam düdüklüde kaynanam yapamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?