ben ilk testimi yumurta çatladıktan 14 gün sonra yapmıştım 335 çıktı ötekisinide 25 kasımda yaptım yani ilk testen 6 gün sonra oda 3867 çıkmıştı:)))
sende işleri bitirmişin bende daha mutfağa girecem ama altıya yakın gider yaparım bişeyler:)))
tamam len adetimin 34.günüydü canım benim
şimdi 34 den 14 düş benim yumurtlama adetimin 20.günü olmuş onu dimek istedim ben
yani geç döllenme:)))
yaptım anam yaptım onuda tam adet ünümde yani 34.gün yaptım öğleden sonra çift çizgi çıktı
silikti ama beliydi ben burdayım diyordu:)))
ben g.o.paşa yıldıztabyadayım canım sen nerede oturuyorsun ki
ya testi yaptığımda annemdeydim ilk anneme söyledim nasıl ağladım sorma bide çok titredim:)) heyecandan:)
ayyy canım yaaa heyecanlanmazmı insan bide kaç sene üstüne allahım herkese nasip etsin
canım ben beyoğlu cihangirde oturuyom
aslında biz çok uzak sayılmayız yakın gibiyiz inşallah yakın zamandaseninle görüşürüz canım:1hug:
iyi akşamlar kızlar nabersiniz yine döktürmüşsünüz bugün geçmişe bakam dedim sıkıldım hemen daldım
he he he ben dedim iyi yapmışsın canım yoksa bize ulaşamayacaktın:roflol::roflol::roflol:
evet aynen öyle kız sen akşam kaçta yattın:dance:
hoşgelmişin canım:1hug:iyi akşamlar kızlar nabersiniz yine döktürmüşsünüz bugün geçmişe bakam dedim sıkıldım hemen daldım
canım benim ya her zaman gelirim ben allah ım sağlık saat versindeay inşallah canım yaaa nekadar sürüyor onuda bilmeyom buraları pek bilmem ben
inan seni gibi iyi yürekli biriyle arkadaşlık etmeyi çok isterim herzaman gelebilirsin kapım sonuna kadar açık sadece gezmek için değil ihtiyacın olduğu her konuda
a.s a.s
neşeli sen bidaha dr gittin mi canım
her zamanki gibi 3 de yattım
ama bir süre uyuyamadım belkide 4 bulmuştura.s
hoşgelmişin canım:1hug:
canım benim ya her zaman gelirim ben allah ım sağlık saat versinde
ben sana öğretirim:1hug: buraları canımsın
ben dün gittim canım 5 haftalıkmış sadece keseyi gördük aralık 5dede bebişi görmemiz gerekiyormuş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?