Aysonu Kizlari 2008

kız neşe ben neanlarım yumurtanın ne zaman çatladığını adetinin kaçıncı günüydü
ben anlamam yumurtadan çatlamadan

tamam len adetimin 34.günüydü canım benim
şimdi 34 den 14 düş benim yumurtlama adetimin 20.günü olmuş onu dimek istedim ben
yani geç döllenme:)))

yaptım anam yaptım onuda tam adet ünümde yani 34.gün yaptım öğleden sonra çift çizgi çıktı
silikti ama beliydi ben burdayım diyordu:)))

ben g.o.paşa yıldıztabyadayım canım sen nerede oturuyorsun ki

ya testi yaptığımda annemdeydim ilk anneme söyledim nasıl ağladım sorma bide çok titredim:)) heyecandan:)

ben g.o.paşa yıldıztabyadayım canım sen nerede oturuyorsun ki

ya testi yaptığımda annemdeydim ilk anneme söyledim nasıl ağladım sorma bide çok titredim:)) heyecandan:)

ayyy canım yaaa heyecanlanmazmı insan bide kaç sene üstüne allahım herkese nasip etsin
canım ben beyoğlu cihangirde oturuyom

vala bugün buraya uğramayan hiç boşuna geçmişi okumaya kalkmasın boşuna vakit harcar
sanırım ilknur okumaya çalışıyo

iyi akşamlar kızlar nabersiniz yine döktürmüşsünüz bugün geçmişe bakam dedim sıkıldım hemen daldım

aslında biz çok uzak sayılmayız yakın gibiyiz inşallah yakın zamandaseninle görüşürüz canım:1hug:

ay inşallah canım yaaa nekadar sürüyor onuda bilmeyom buraları pek bilmem ben
inan seni gibi iyi yürekli biriyle arkadaşlık etmeyi çok isterim herzaman gelebilirsin kapım sonuna kadar açık sadece gezmek için değil ihtiyacın olduğu her konuda
a.s a.s a.s a.s a.s a.s

fakede gelmiş hoş geldin canım sen nasılsın ya bide kızlar buaracimbomdan haber alan varmı nezamandır görmüyom

iyi akşamlar kızlar nabersiniz yine döktürmüşsünüz bugün geçmişe bakam dedim sıkıldım hemen daldım
hoşgelmişin canım:1hug:
canım benim ya her zaman gelirim ben allah ım sağlık saat versinde
ben sana öğretirim :1hug: buraları canımsın
neşeli sen bidaha dr gittin mi canım

ben dün gittim canım 5 haftalıkmış sadece keseyi gördük aralık 5dede bebişi görmemiz gerekiyormuş:))

hıım hadi hayırlısı canım ya:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…