Aysonu Kizlari 2008

dirim ya nezamandır görüşemedik neler yapıyon iyimisin geçen seni berkay sordu hani bi abla vardı o nerde diye

kızlar ben kaçacam kusura bakmayın saat 6 oluyor ben hiç bişey yapmadım
herkese iyiakşamlar canlar
kendinize çok iyi bakın
öpüldünüz

neşe bide senin msn isteyecem am korkuyom söylemeye birsen bu sefer boğacak beni arda kaldı canım yaaa
tabi vermek istersen canım

selam kızlr fazla vaktim yok.. annemler bizde..

benim tüp bebek ertelendi..
geçen gün söylemiştim ya çatlamış olabilir diye
o gün çatlamış yumurtalar
dün ultrasonda göremedi dr.

doz bana fazla gelmiş .. doktor öyle dedi..
üzüldüm tabi .. bi sürü iğne ilaç boşuna..

dirim ya nezamandır görüşemedik neler yapıyon iyimisin geçen seni berkay sordu hani bi abla vardı o nerde diye

yerim senin o oğluşunu eskiden ben msn çok giriyordum ama şimdi bi açtımmı biri yazıyor öteki yazıyor cvp vermeyince trip atıyolar açmıyorum o yüzdennn cnm yaa

o abla hamiş dee sen onaa

hayırlısı olsun canımya iyide dr bunu niye düşünmemiş

ay canım nasip değilmiş demekki bu ay
tüp bebek işi biraz sabır gerektiriyo ama insa dayasnamıyo

inşallah bir dahaki ay olur canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboce

yerim senin o oğluşunu eskiden ben msn çok giriyordum ama şimdi bi açtımmı biri yazıyor öteki yazıyor cvp vermeyince trip atıyolar açmıyorum o yüzdennn cnm yaa

o abla hamiş dee sen onaa
inşallalah hemen iyileşirsin geçmiş olsun tamam söylerim canıma.s

ilknurcum ben de anlamadım yaa
yaşınıza göre uyguladık dedi.. ama vucut fazla cvp verdi dedi..
hep korktuğum başıma geliyo benim..
yazmıştım buraya geçen .. çok ağrım olmuştu

ilknurcum ben de anlamadım yaa
yaşınıza göre uyguladık dedi.. ama vucut fazla cvp verdi dedi..
hep korktuğum başıma geliyo benim..
yazmıştım buraya geçen .. çok ağrım olmuştu

neyse bunda da vardır bir hayır canım sen canını sıkma :teselli:

inanmıyorum yaaaaaaaaaaa:1shok:inanmıyorummmm yaa başka bişey demiyorum
demek istemedim sana ama e2 yüksek çıktığında doktorun dozunu neden ayarlamadı yaa
cahilmi yaa koskaca prof bu adam yaaa benim öteki salak fazla ilaç vermemkden ödem yaptı vücudum ..............
yaa çok kızdım bernoşum çokkk doktorun salaklığından senin kilon boyun ölçülmedimi
yumurtlama problemin olmadığı bilinmiyormuydu yaaakötükedihüso

morleini bozmak istemiyorum ama çok kızdım çok üzüldüm olmaz yapılmaz bu yaklava:
diyecek çok şeyim var ama ne seni üzmek nede kendi sinirimi hatsafhaya çıkarmak istemiyroum....

çoküzgünüm cnm :teselli:

bernoş senlede bi buluşup tanışamadık yani berkaya geçen söyledim nezaman diye soruyo benim tel sende varsa bi ara seninkini kaybettim

kızlar benim çıkmam lazım ..
merak edersiniz die geldim.. izin almıştım bi de ..
pazartesine kadar evdeyim yine de..

ama çok cnm sıkıldı yaa..
öpüyorum hepinizi

neyse kendine hakim ol bende çok sinir oldum ama bunlar nasıl dr olmuş ya

anlayamamışlar yuhh bu cümleyede birkere 3 gün sonra verilen tepkiyi görmedilermi bu yumurtaları benim yumoşlarım pkolu olduğundan geç cvp verir diye düşündü doktorum ama baktı fazla cvp verdi hemen dozu birden aşağa çekti 225 dozdan 150 doza düşütk ve baskılıyıcı yaptık cnm
ayyyyyyyyyyy kendime yapılmış gibi hissettim bernacığım yaaa ben olsam dosyaları kafasına geçirirdim onun profluğu isimde demek ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kuduruyorum sinirimden ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…