Aysonu Kizlari 2008

birsencim ne desem boş lal oldum zatenn..
ama yüzlerini görmeliydin nasıl söyleyeceklerini bilemediler..
inan şu an kendmi çok kötü hissediyorum..

ama bana şöyle dedii.. ilaç fazla geldi o yüzden kestik kesince de rahim duvarı inceldi..
aslında yaparız transfer ama tutmaz hakkınız da gider dedi.. ama yumurta yok ki .. kendi aralrında hiç kalmamış falan dediler. ya aptal oldum.. ilaçlarını biz karşılayacağız dediler..
bi de uzun protokol ya benim.. bu adetimi olacam.. onun 21. günü başlıycam.. bi sonraki siklusta başlıycak 2 ay var yani daha..
ben sabırsızlandıkça uzaklaşıyo anlatamam ne hissettiğimi..

canlarım kafam hiç yerinde değil .. öüyorum sizi kendinize ii bakın

canım düşürdüler dozu düşürmesine..
ama başlangıçta fazla yaptılar ..
baskılayıcıyı 21. günden itibaren hergün yaptım zaten..
kızmasına kızardım ama dedim bi sonrakine yine yüzyüze bakıcaz..
olumsuz bişey olmasın.. gerilmeyeleim.. aman ne biliim yaa

cnm cvp vermek zorunda değilsin ben duygularımı yazdım bu yoldan geçen ve senden daha fazla sorunlu biri olarakdan sunu demeliyimki yumurtan zaten çatlamış ne kalmış ellerindede yapabilirz diyor .....kendi hataları olmasa onlar o ilaçları hayatta karşılmaz

ben tek bişey diyorum kuşum kendi hataları ...senin rahiminde sorun var bir
yumurtlama problemin yok bu iki dozunu azdan başlatıp yukarı çekebilirdi risk almazdı
böle seni bekletti ....çünki e2 ytüksek yapsaydı hayatına mal olabilcek durumlar olurdu
neyse cnm olan olmuş.ben böle olduysam sen nasılsın tahmin edebiliyorum.
ve diyecek tekşey birdahaki ayı bekleyecez

tamam arkadaşlar relaks relaks lütfen tamam bende üzüldüm ama elimizden bişey gemiyoki ya keşke gelse deyardım etsek

ay bernoşum son msj sanki sana ter çıkışım gibi oldu sakın yanlış anlama sana değil heee nedense çok sinirlendim kuşum yaaa sakın sana karşı değilll onlara butepkii

ben uyuduğumda geliyorsunuz lak lakk yapıyorsunuz sonra sbah oku oku bitmiyor
askı memnuyu izliyoruz haha
aksamda duba gibi yedim iştahım yerine geldi yawwwwwww yoruluyorum yerken

merhaba kızlar. hepinizi çok özledim. evde dinlenme modundayım hala. oğluşum için herşey. şu 36.haftayı bi doldursam. şu anda 28 olduk 8 haftamız kaldı.

şimdilik iyiyim ama çok fazla ayakta durunca ağrılarım oluyo. dışarı çıkamıyorum. evde bile fazla dolanamıyorum.

dua edin kızlar oğluşum zamanında gelsin. hepinizi öpüyorum. kendinize bebişlerinize iyi bakın. :1hug:a.s.

cnm benim çok sayfamızda erken doğum riskli hamişler oldu aman nuraycığımda aynı dertten muzdari kaldı neyseki ilaç aldı bekleyecek 38 haftasını

bende çok korkuyorum o yüzden minnoşlarımın cinsiyetleri belli olsun hemen ilk etap için alıncaklarını alacam ...sonrada yatacam evimde gerçi ben hep yatıyorum çok gezince kasıklarım ağrıyor sizleri gördükce daha fazla tırsıyorum rabbim sizi korusun cnm inş.zamanında gelir bebeğin seni üzmez cnm ....dinlen bol bol tlf var artık bi msj kadar uzaksın bize cnm öptüm iyi aksamlar

selam kızlar nasılsınız benim modum düştüü hiç halim yok bee uykum var ama kız bırakmıyor
göğüslerim ağrıyor ve şiştiler
geçen aya göre bugün adet olmam gerek ama ondan önceki aya göre 2 gün sonra olmam gerek ondan da önceki aya göre 1 hafta sonra olmam lazım
bu belirsizlik öldürecek beni haaaaa

hangi ay göz önüne alınacak anlamadım
ama ısım 36,4 de takıldı son 5 gündür ısı36,4 de ondan önce ısım 36,0 35,9 36,1 gibi değişirdi
36,4 de gebelik için düşük bir ısı
adet belirtiside var karnım ağrıyo belim ağrıyo
ama benim göğüsler hiç adet zaman larım da şişmezdi offff kafam allak pullak

günaydın kızlaaaaaaaaaaar. nasılsınız canlarım. benimde işlerim çok fazla bugünlerde hep dışarıdaydım. bir tek bugün burdayım tabi telefon gelmezse. neşem canım benim sana nasıl sevindim bilemezsin yaaaa. Allahım devamına erdirsin inşallah canım yaaa. sağ salim kucağına almayı nasip etsin. birsenim miden geçti herhalde artık rahat yemek yediğine göre çok şükür. nurişimie ne oldu ne ilacı ne beklemesi yaaa. onun 1 ayı kalmadımı. krispiciğim inşallah Allahım gönlüne göe versin. belirtiler bana hiç gelmiyor. canım

aaaaaaaaaa okulamı başlayacan cnm kuzuna kim bakacak
bişey yok merak ettim kuşum arayıpda rahatısz etmek istemedim
okula gittim başlama yazım yazıldı ama 2.dneme kadar raporlarla idare edecegiz.
Evet birsencim onuda tanıyorum.:roflol:denizliden di sanırsam değilmi?
hoş geldin ela gözlüm.umarım artık çok çok çok iyisindira.s.
ama beni tanımıyorsun beni hiç söylemedin senağlama
elagözlümm hoşgeldin canımm.nasılsın inşllah iyisindir tatlım.

küçükkedicik tekrar geçmiş olsn kendine çok dikkat et dualarımız seninle canım.
NURAYIM sanada çok geçmiş olsun canımcım.
bütün güzel arkadaşlarım hepinize hayırlı cumalar güzel günler ve güzel hafta sonları diliyorum. a.s. Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…