kızlar benim çıkmam lazım ..
merak edersiniz die geldim.. izin almıştım bi de ..
pazartesine kadar evdeyim yine de..
ama çok cnm sıkıldı yaa..
öpüyorum hepinizi
inanmıyorum yaaaaaaaaaaa:1shok:inanmıyorummmm yaa başka bişey demiyorum
demek istemedim sana ama e2 yüksek çıktığında doktorun dozunu neden ayarlamadı yaa
cahilmi yaa koskaca prof bu adam yaaa benim öteki salak fazla ilaç vermemkden ödem yaptı vücudum ..............
yaa çok kızdım bernoşum çokkk doktorun salaklığından senin kilon boyun ölçülmedimi
yumurtlama problemin olmadığı bilinmiyormuydu yaaakötükedihüso
morleini bozmak istemiyorum ama çok kızdım çok üzüldüm olmaz yapılmaz bu yaklava:
diyecek çok şeyim var ama ne seni üzmek nede kendi sinirimi hatsafhaya çıkarmak istemiyroum....
çoküzgünüm cnm :teselli:
birsencim ne desem boşlal oldum zatenn..
ama yüzlerini görmeliydin nasıl söyleyeceklerini bilemediler..
inan şu an kendmi çok kötü hissediyorum..
ama bana şöyle dedii.. ilaç fazla geldi o yüzden kestik kesince de rahim duvarı inceldi..
aslında yaparız transfer ama tutmaz hakkınız da gider dedi.. ama yumurta yok ki .. kendi aralrında hiç kalmamış falan dediler. ya aptal oldum.. ilaçlarını biz karşılayacağız dediler..
bi de uzun protokol ya benim.. bu adetimi olacam.. onun 21. günü başlıycam.. bi sonraki siklusta başlıycak 2 ay var yani daha..
ben sabırsızlandıkça uzaklaşıyo anlatamam ne hissettiğimi..
canlarım kafam hiç yerinde değil .. öüyorum sizi kendinize ii bakın
Birsen,ilknur iyi aksamlar arkadaslar, Birsencim basinin agrisi hep devam mi ediyo senin ya?
Birsen,ilknur iyi aksamlar arkadaslar, Birsencim basinin agrisi hep devam mi ediyo senin ya?
merhaba kızlar. hepinizi çok özledim. evde dinlenme modundayım hala. oğluşum için herşey. şu 36.haftayı bi doldursam. şu anda 28 olduk 8 haftamız kaldı.
şimdilik iyiyim ama çok fazla ayakta durunca ağrılarım oluyo. dışarı çıkamıyorum. evde bile fazla dolanamıyorum.
dua edin kızlar oğluşum zamanında gelsin. hepinizi öpüyorum. kendinize bebişlerinize iyi bakın. :1hug:a.s.
okula gittim başlama yazım yazıldı ama 2.dneme kadar raporlarla idare edecegiz.aaaaaaaaaa okulamı başlayacan cnm kuzuna kim bakacak
bişey yok merak ettim kuşum arayıpda rahatısz etmek istemedim
ama beni tanımıyorsun beni hiç söylemedin senağlamaEvet birsencim onuda tanıyorum.:roflol:denizliden di sanırsam değilmi?
hoş geldin ela gözlüm.umarım artık çok çok çok iyisindira.s.
elagözlümm hoşgeldin canımm.nasılsın inşllah iyisindir tatlım.hoşbulduk canım .baya bi arayı açmıştım.çalışmadığım için yaz boyunca buralarda değildim zaten.
sen nasılsın canım .işyeriniz duruyormu .sendede takvim görüyorum .
maşşallah görüşmeyeli baya sürprizler olmuş burda
merhaba kızlar. hepinizi çok özledim. evde dinlenme modundayım hala. oğluşum için herşey. şu 36.haftayı bi doldursam. şu anda 28 olduk 8 haftamız kaldı.
şimdilik iyiyim ama çok fazla ayakta durunca ağrılarım oluyo. dışarı çıkamıyorum. evde bile fazla dolanamıyorum.
dua edin kızlar oğluşum zamanında gelsin. hepinizi öpüyorum. kendinize bebişlerinize iyi bakın. :1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?