Aysonu Kizlari 2008

GÜNAYDIN arkadaşlarrr kahvaltı ettim kız uyuyorr busabah mahmurluğu da hala üzerimde uyumak istiyorum gene yaww kız akşam geç yattı gene malum uykumu alamadım gene dün giremedim fırsat olmadı akşam üstü neler konuştunuz bakiim birr ha bu arada tomografim temiz çıkmışş

hay bu doktorlara neden kontrol etmedeilerki seni yawww tam klava: bunlar valla ogff be keşke kendin doğal yollardan yapsaydın bebiş çalışmalarını onuda yapmadınmı peki canım ya bir ihtimal tutardı ya mutlaka bu kadar yumoşlarr

cnm kusmalarım bitti cnm artık yemek yiyorumm allaha şükür iyiye gidiyorum yani saltanat dönemindeyim anlayacağınn

kızlarrrrrrrrrrrrrrr günadın nasılsınızzzzzzzzzz geçmişi okuyam ddedim çok yazmışsınz vazgeçtim herkes iyidir umarım bi yaramazlık yoktur inş. birsen nuray iyi sinizz demi birinizin doğumu çok yakın birinizde ikizlere hamiş bide bernayı merak etmiştim şimdi gördüm yazısını bu ne ya niye dikkat etmiyolar vücuduna bi sürü ilaç yüklüyolar sonrada iptalllll hey allahım yaaa bible bile de yapılmazki böyle kontrollü yapıyolar güya insanın morali sıfıra iniyo zaten ilaçlardan hassalaşıyo insann

neşemmmmmmmmmmm hamişlik nasıl gidiyı arkadaşımmmmmmmmmm rüya gibi yaa

bu arada bugün günüm var arkadaşlarla buluşcaz bi dahakine sıra bende bana gelcekler şimdiden düşünüyorum ne hazırlasam diyeeeeee

cnm bende kahvaltı yaptım kayınvalidem bugün gidecek
annem bebeğimin birine almış yorgan kayınvalidem birtane daha al dedi ben vereyim parasını dedi...annem başlamış hazırlığa ....ciniyetleri belli olsun uyku setini alacaklar
bende daha iyiyim .....bu arada inş. akşama doğru ağrımaz başım
sende yorulma iş yapma sadece kızınla ilgilen cnm tomografinin iyi oolmasına çok sevindim cnm

oooo ben diyodummm gelemezdin geldinnnnnnnnnn
cnm iyiyiz nurişimiz sanclandı az kalsın nettin başında doğracaktıı
neyseki ilaç verdi doktoru erteledii

hiçroş gitmiş yawwwww dimek gün sırası sende heeee fatoşşş ohh altınmı paramı kızz

sultan abinlerin sonucu ne oldu cnm ?

cnm kusmalarım bitti cnm artık yemek yiyorumm allaha şükür iyiye gidiyorum yani saltanat dönemindeyim anlayacağınn

çok sevindim canım yaaa. çok şükür. bende bu ayda olmazsa gelecek ay aşılama yaptıracam kısmetse. ama nasıl olacak bilmiyorum. biraz araştıracam bakalım. tüp bebek merkezlerimi iyi yoksa normal özel doktormu onu araştıracam. ulaşta diyorki canım 3 4 tane koyduralım garanti olsun. ikiz olsun ikisi birlikte büyür. :))

hiçroş gitmiş yawwwww dimek gün sırası sende heeee fatoşşş ohh altınmı paramı kızz

canım 9 haftalık oldu çok şükür. şimdide senden beter midesinden şikayet edip duruyor. dedim beni deli etmesin. öncede arayıp durmadan midem niye bulanmıyor diyordu. şimdide çok bulanıyor diyip duruyor. sende bi karar ver dedim.

cnm aşılmamı yoksa mikromu cnm aşılama aşılamada yumurta geliştiriyolar bir yada iki yumurtan oluyor onu çatlatıyolar eşin sprem veriyor sonra gün aşırı ilişki veriyolar cnm
onda yumurta almıyolar ama mikroda dediğin olur cnm

oooo ben diyodummm gelemezdin geldinnnnnnnnnn
cnm iyiyiz nurişimiz sanclandı az kalsın nettin başında doğracaktıı
neyseki ilaç verdi doktoru erteledii

ya sorma birsencim benim hayat çok hareketli bu aralar gelen giden çok oluyo allah eksik etmesin sonra temizlik işi sonra evrak işleri bide biliyosun eşimin ailesiyle ilgili bi durum var hafta bi günü mtlaka oraya ayırıyoz bi türlü fırsat b ulamıyorum girmeye bide bu aralar canım bebek işine de sıkılıyo hani sen o gün aradın ya eşim diyoki istanbula gidersek çaylarını içmeye gidelim diyooooo şaşırdım bende pek tanımadığı insanlara sokulmaz ama nasıl olduysa şaşırttı beni

anaaaaaaaaaa nuray sancılandımı gerçektenmi ama daha var onun doğumuna tühhh ya sabırsız çıktı kızı

evet canım sıra bende paralı gün birsencim ama kaç senedir toplanıyoruz artık çok samimiyiz herşey konuşuluyo stres atıyoruz iyi geliyo

canım takip değil. ama diğer dediğin gibide değil. kafam iyice karıştı. dün sordum birine dediki normal takip oluyor sonra enjektörle kasıktan yumurtaya sperm enjekte ediyorlar dedi. ama anlamadım gitti. valla gözümde korkmaya başladı.

cnm öle deme çok zor biliyorsun allah kolaylık versin inş.bulantıları geçer çok zor bişey yaa .....bunu çeken bilir çünki insan kendi sıkıntısını unutup bebeklerime bişey olacakmı diyor ...ne zor günlerdi yaaa...ALLAH SABIR VERSİN....
benim hala midem ekşiyr sabah peynir yiyiorum hep midem ekşiyor peynirsiz kahvaltı yapamıyorum bende şaşırıdm

evet cnm sancılandı doktora gitti ilaç altdı şimdi bekliyolar cnm ama doğaracaktı as kalsın en son kk dayken doğum yapacak kuşum yaaa

cnm istanbula gelirsenşz tabiki beklerizzzzz kapım sonuna kadar açık kuşum
ne demek çaya yatıya gel evimiz küçük ama sizi rahat ettiririz cnm
zaten buralara gelipde gidersen konuşmam senleeeeeeeeeee belki yiğenlerin olmamış olur ama karnımda görürsün hehe kocamn oldu göbişim kıyafet giyfdiğimde çekecem size eşim dalga geçiyor gülünce karnım sallanıyormuşşş
evet canım sıra bende paralı gün birsencim ama kaç senedir toplanıyoruz artık çok samimiyiz herşey konuşuluyo stres atıyoruz iyi geliyo
ohhhh süper cnm yaaa eskiden bizde yapardık ama şimdilerde imkansız bizim için kuruş hesabı yapıyoruz ......bu işlerde para çok lazım istanbul gibi bir yerde hele paran varsa adamsın
bunu hiç duymadım cnm yumurta toplanır dışarda enjekte olur kasıkdan çok zor cnm CADIARZU

canım ben ona midesi bulandığı için kızmıyorum.. öncede sürekli midem niye bulanmıyor diyip duruyordu. bide kendini çok sıkıyor. sürekli kanama oluyr. sıkma diyorum sıkarsan herşey daha kötü olur. haklı tabiki ama bende onun için korkuyorum

fake leyn konuş artık sesüzzz takılmaaa

krispide gece uyumadı şimdi fosur fosur uyuyorrr kesin minnoşuda öle tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…