Aysonu Kizlari 2008

yok yok anladım cnm senin ne amaçla söylediğini ama oda zor bulduya olsa i türlü olmasa i türlü durumu yaşıyor kızzz

ikizmi bu arada ?bide kanaması için tedavi görmüyormu ?

ama rahat olmak çok zor cnm ya bak ben gebelik alerjisi oldum neler yaşadım
her hasta olduğumda bebeklerimi görmek istiyorum korkuyorum ama doktorların elindeyim , yinede korkuyor insan valla kocam diyor seni ultrasona bağlı hastaneye yatırcam orada devamlı izle efham yapmazsın diyor ...

fatoş sultan dün gelseydiniz kızlar burası bi kalabaydı aman allahım ela gözlüm geldi herkse buradaydı yaa

canım kanama için doktora gitti rahimde bi yerde açıklıkmı ne olmuş bebeğin tutunduğu yerde bi yerde ama sorun olmaz demiş doktor. onların imkansız demişti doktor canım ondan çok korkuyor. oda haklı canım yaaa. hiç kolay değil. bende olsam sanırım aynı yapardım. canım sen çok çektin ama sende çok haklısın korkmakta.

fatoş sultan dün gelseydiniz kızlar burası bi kalabaydı aman allahım ela gözlüm geldi herkse buradaydı yaa

dün sabah 8de müşteriye çıktım. akşam 5ti geldiğimde sonrada telefonlar susmadı canım.birazdanda çıkacam akşam dönmem sanırım direk eve giderim. bizim işler bayağı yoğun bugünlerde canım. ama keşke sürekli burda olabilsem yaaa

allah korusun cnm çok haklı ben bir damla leke görmedim hala şüphe ile kalkıyorum tuvaletten düşün.....ikizmi cnm bebekler

merhaba kızlarrrrrrrrrrrr
sultan hoşgeldinnnnn canım bende hiç duymadım kasıktan enjekte ettiklerini
yanlış anlatmış sana bence

bende ilk defa duydum canım. tuhaf geldi ama ne bilim. bakalım canım yaa yaşayıp görecez. ama o kadar çok korkuyorumki anlatamam. bide bu ara sürekli yeni evlenenler hep hamile sinirlerim alt üst. hiç iyi değilim yani. dua edin canım yaaa.

allah korusun cnm çok haklı ben bir damla leke görmedim hala şüphe ile kalkıyorum tuvaletten düşün.....ikizmi cnm bebekler

canım yok tek. onlarda gen bozukluğu vardı canım. bugüne kadar defalarca tüp bebek micro ama sonuç alamamışlardı çok şükür şimdi. onun içinde çok korkuyoru sürekli kendini sıktığı içinde sanırım böyle oluyor

fatoşşşşşşşşşşşşşş nasılsın canımmmmmmmmmmmmmmm ösledim seni
hiç denk gelmiyoruz

bende özledim fakem evet denk gelmiyoruz ben şimdi çıkmak zorundayım canım hazırlandım süslendim püslendim çıkıyoruz şimdi anca varırım kendine iyi bak tedavi işinide merak ediyorum senin neyse müsait zamanda konuşuruz akşama görüşürüz olmazsa

cnm kendini üzme lütfen biliyorsun sters en büyük belaa
onlarda haklı yaa çok zor yaaa allah herkesin yardımcısı olsunn

hadi ya kaçırdık desene bende antalyaya gelirseniz beklerim kuşum ama bebelerinle gelirsinizartıkın amannnn ne güzel olurrrr

inş. kuşum ama düşünemiyorum kendimi 2 çocukla antalya yollarında hahaaa
ayy süper mecera olur kocam ucakla ben otobüsle hahaa
kızzz kafayı yersin biizmle vacur vucurrr

göbişim çatlmaışdı durmuştu şimdi yeniden kaşınıyor ve sanırım göğüs altıma kadar çatlayacam hahaa
doktor krem verdi bizim herif çok pahalı diye ufacık ufacık sıkıp sürüyor hahaa pintiiiiiiiiiii heriff

ahaa geldim kızlar günaydın herkese
birsen çabuk öt bakem ne oluyuo anlamadım ben sen bi ayrıntılı anlat bakim

kız bişeycik olduğu yokkk sultanı tanıyonmu sen onla konuşuyoruz onun abiside mikro yaptırdı hamiş yengesi şuan onun konuşmasını yapıyoruz bide adaşın burada günleri varmış ...pasta böğrek yapacaklarmış yiyiyp yiyip şişeceklermiş
sonra fatoşşş spora gidip gram gram vereceklerini hesaplayacak :roflol::roflol:

kız onu demeyom beee
neyse leynn sabah sabah aklımı allak pullak ettin haaaa helal olsun sana
daha ayılmadım bilemirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…