canım ben ona midesi bulandığı için kızmıyorum.. öncede sürekli midem niye bulanmıyor diyip duruyordu. bide kendini çok sıkıyor. sürekli kanama oluyr. sıkma diyorum sıkarsan herşey daha kötü olur. haklı tabiki ama bende onun için korkuyorum
yok yok anladım cnm senin ne amaçla söylediğini ama oda zor bulduya olsa i türlü olmasa i türlü durumu yaşıyor kızzz
ikizmi bu arada ?bide kanaması için tedavi görmüyormu ?
ama rahat olmak çok zor cnm ya bak ben gebelik alerjisi oldum neler yaşadım
her hasta olduğumda bebeklerimi görmek istiyorum korkuyorum ama doktorların elindeyim , yinede korkuyor insan valla kocam diyor seni ultrasona bağlı hastaneye yatırcam orada devamlı izle efham yapmazsın diyor ...
fatoş sultan dün gelseydiniz kızlar burası bi kalabaydı aman allahım ela gözlüm geldi herkse buradaydı yaa
canım kanama için doktora gitti rahimde bi yerde açıklıkmı ne olmuş bebeğin tutunduğu yerde bi yerde ama sorun olmaz demiş doktor. onların imkansız demişti doktor canım ondan çok korkuyor. oda haklı canım yaaa. hiç kolay değil. bende olsam sanırım aynı yapardım. canım sen çok çektin ama sende çok haklısın korkmakta.
merhaba kızlarrrrrrrrrrrr
sultan hoşgeldinnnnn canım bende hiç duymadım kasıktan enjekte ettiklerini
yanlış anlatmış sana bence
allah korusun cnm çok haklı ben bir damla leke görmedim hala şüphe ile kalkıyorum tuvaletten düşün.....ikizmi cnm bebekler
fatoş sultan dün gelseydiniz kızlar burası bi kalabaydı aman allahım ela gözlüm geldi herkse buradaydı yaa
fatoşşşşşşşşşşşşşş nasılsın canımmmmmmmmmmmmmmm ösledim seni
hiç denk gelmiyoruz
canım yok tek. onlarda gen bozukluğu vardı canım. bugüne kadar defalarca tüp bebek micro ama sonuç alamamışlardı çok şükür şimdi. onun içinde çok korkuyoru sürekli kendini sıktığı içinde sanırım böyle oluyor
hadi ya kaçırdık desene bende antalyaya gelirseniz beklerim kuşum ama bebelerinle gelirsinizartıkın amannnn ne güzel olurrrr
ahaa geldim kızlar günaydın herkese
birsen çabuk öt bakem ne oluyuo anlamadım ben sen bi ayrıntılı anlat bakim
kız bişeycik olduğu yokkk sultanı tanıyonmu sen onla konuşuyoruz onun abiside mikro yaptırdı hamiş yengesi şuan onun konuşmasını yapıyoruz bide adaşın burada günleri varmış ...pasta böğrek yapacaklarmış yiyiyp yiyip şişeceklermiş
sonra fatoşşş spora gidip gram gram vereceklerini hesaplayacak :roflol::roflol:
kız onu demeyom beee
neyse leynn sabah sabah aklımı allak pullak ettin haaaa helal olsun sana
daha ayılmadım bilemirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?