ben kan verdim geldim prolaktine bakıcaz inş düşmüştür
bide iki tane yumurta vardı 22 ,23 mm 20, günüm yine çatlamamışlar ulen varya sinir oluyom şu çatlamayan yumurtalara inş prolaktinim düşmüştür dua edin neolurrrrrrrrrrrr
ben kan verdim geldim prolaktine bakıcaz inş düşmüştür
bide iki tane yumurta vardı 22 ,23 mm 20, günüm yine çatlamamışlar ulen varya sinir oluyom şu çatlamayan yumurtalara inş prolaktinim düşmüştür dua edin neolurrrrrrrrrrrr
üleynnn ne istiyon sen yaaaaaaaa:mymeka:mirmirmirmirmırmır konuşuyon sen yaaaaaa
al bi tokat dahaa:mymeka::mymeka:
kizlar uvey kardesimle konustum cok kotuymus yaa agliyorum devamli dio
devlet hastanesinde dogum yapti o.. annemler yalvardilar para teklif ettiler yapmadi adiler sezeryani yaa
kendi doktoru dogum bittikten sonra gelmis sans iste..ertesi gun nobetciymis o
mahvoldu kadın yaa makata kadar dikiş ne demekwc yapamıorum diyo icim karardı vallah..anam beni de zezercik icin uygun bulmazlarsa normal mi yapıcim ben ..nolicim ben:tomato:
dırımm o karabasan cok fenaaa unvdeyken sık sık oluodu bana yaa
delirecektim artık bir ara abartmıstı
stresli oldugun zaman oluomus ben de cok sıkıntıdaydım o ara belki ondan oldu
ben gidiyorum hastaneye
ya ben nereden alsam sanmıyorum uyku setini versinler e-belis diye bir yer var baksana oradaki sallanır beşiklere kuşum yaw ben 6 ayda gidip bakıp beğenecem kocam zamanı gelince gitsin alsın gelsin ben gidemem birdahayazık tabi yoldan mı topluos onları:roflol:
habire cepten yenio onlar rezervdenşutarafagitti
canım bizim oda takımına uyku seti de dahildi
istedigin modeli seciosun onu da ekliolar oyle aldık yani
park yatagın icine uyku seti almadım cunku 7-8ay yatacak sonra oyun alanı olarak kullanacagız onu
kumas almıstım ayıcıklı.annem ondan nevresim yan yastıgı ve yorgan dikti.
daha sonra da kullanabiliriz ama..park yatak icin olanlar ufacık oluo sonradan kullanmaya uygun deil.
hoş,zaten yorgan örtülmez herhalde kucucuk bebege kaybolur ıcındeşutarafagitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?