Aysonu Kizlari 2008

inş. aşkım düşmüştür inş......... cnmmm

ayyy canım evet yaaaa senin için bugün önemli canım benim inşalah hayırlı haberlerle gelirsin inşallah seninde yüzün güler artık rabbim yardımcın olsun:Saruboceq::Saruboceq:

gilkdimmmm bacımm mayıs analarındayım aman yaw tezgah dolu bulaşık makinada yıkadı yerleştirip pisleri atmak lazım

kızlar bu sabah kocam namaza kaltığında bende kalıyırorum kayınvalidemle eşimden önce tuvaleti kapıyorum....neyse ben tuvalete girdim sonra yattım eşim gittimi bilmiyorumtam uykuya dalıyordum
karabasan geldi üzerime kayınvalidem gibi geldi yanağıma yapıştı öpmeye başladı sonra ben baktım karanlık üzerime çökmüş harekt dahi edemedim hemen besmele çektmim felak nas okudum sürekli besmele çektim sonra uykuya daldım ...birkere yeni gelinken gelmişti şimdi ilkkez oldu ama rabbim güç verdi dua okudum o zaman okuyamadım bile

anaaa deme kızz yaaa skk skk heryerde aynı işte bende olmam ssk da ve tekde olsaydı normal doğurmayacaktım yeter bu kadar sıkıntı çektiğim dedim şimdii istesemde olmaz
allah sabır versin ona yaaa sen sezeryan dee yaaaaa allah allah doğurmuyom de haha
cnm dediğim şu mevzu ilkkez oldu neyse geçti valla

ben gidiyorum hastaneye

güle güle cnm yaaaa hayırlı haberle gell cnm

ya ben nereden alsam sanmıyorum uyku setini versinler e-belis diye bir yer var baksana oradaki sallanır beşiklere kuşum yaw ben 6 ayda gidip bakıp beğenecem kocam zamanı gelince gitsin alsın gelsin ben gidemem birdaha

yaaa kusma işi bitti yaaa yemek yeme olayı başladı karnum acıkıyor bak şimdi acıktıı yine halbuki çokda erken etmedik kahvaltı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…