Aysonu Kizlari 2008

9.kutuya geçtikkkkkkkkkkkk yuppiiiiiiiii:hooray:hihoyyyt:

yerim senin kutunu yawwwww:CüvCüv::CüvCüv:

ikiz annelerine bakıyorum nurişim 36 hafta ve geçince alıyolar eğer rabbim banada bölesini nasip ederse mayısın ilk haftası nisan sonu bebeklerimi alacağım sağlıcakla gelsinlerde
bugün canım sıkkın kalktım sgece 1 de mide yanması ile kalktım gaviskon içtim fayda etmedi eşim süt getirdi ....sonra uyudum ama bu sabah kendimi hamile gibi hissetmedim ya çok üzüldüm şimdi bi acayipim kalkıp doktoramı gitsem diyorum..ya salakmıyım yaa ben ne bu telaş gece bide sol kasığım çok ağrıdıı benim kasıklarda 3 cnm kadar bi kist var doktor gebeliği destekleyici olarak bırakmış...acaba omu ağrıdı dedim efam oldum yaaa

canım doğumgünün kutlu olsun mutlu ol senelerce çocuklarınla olmanı dilerim 2009 da hamiş hamiş dolaşşşa.s.

seni nasıl anlıyorum kuşummmm bende çok istedim ama olmadı nalet yumoşlar bana kelek yapıyordu sürekliii inş.sana olmaz bu kez

n şu işlerimi halledeyim yatak bile ortada toplamadım ben sizi takipteyim ara ara gelir yazarım sizeeee öptümmm
yaa kaçmaaaa sen daha 3 gün sonra gelirsin

kusum o akıntı yum gununden once baslıyor yum gununde de olabılır yanı devam edebılır ama sonradan kesılıyor
oo herkesler gelmiş hg kuslarr

sağoll kuşummm hoşbuldukkk leynn sana dün araba modeli koydum görmedinmii

ben daha kahvaltı yapmadım offf yapmakda istemiyorum yanlız kahvaltıyı sevmiyorum işte
annem aradı yine alışveriş yapmış üleyn yapmıyor diye dertlendim şimdide durmuyor herşey beyaz yeşil oldu diyor yaaa dur dedim tmm bir kere almışsın daha ne zorluyon bekle azcuk dedim yokk

yapmayım dimi vursana bi şaplak yaaa ben doğrana kadar dokuz doğuracamki bebeklerin 9 ayı beklmesine gerek yok 1 ay olacak ya bacım görmeyeli veletleri ondan bu bunalım yaa....o araba 500 ytl cnm evet arka arkaya daha iyiyimiş böle mağzalara girince kapıdan zorlanmayalım dedik....amcalarına yıkacaz zamanı gelince

ben gördüm araba modelini çok güzeldi bayıldım
:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ikisini oturturup arabaya gezecen demiiiiiii
yok bacım yanlız gezemem o araba 20 kiloya yakın biziim 6 kattan onu bi indirmek laızm
sonra bebekleri biri almalı yanluzz gezemem ben ....ama en çok şu hoşuma gitti onları karşı karşıya oturabiliyorlar

kuşumm sarıda almış bide gs tulumu almış bizim gs liyiz ya
aman dursun kuşum cumaya ne kaldı öğrenelim alsın
3 battaniye almış bende 3 tane alacam bana tlf da diyorki ben sapıttım
biran önce öğren sabrım kalmadı diyor ,

ama cumaya ben yanluz gidecem çocuklarımı görmeyesenağlamakocama ben verecem süprizi hemen yanında alışveriş merkezi var kendüm kutlama yaparım artık....

ooooo sizin apartman iyi biizimkilerin bir civi çakacağı yok hayatta öle şey yapmazlar kundiler zaten bilmezler zil yaptırdık biri zili parçalmış bile allah büyük bizde parayı bulursak evi değiştiririz .......ama kaynananın isteği öldükden sonra b.köydeki evin satılmamsı diğer iki daireyi satarsanız satın diyor....
dediğin gibi yaz sıcak kış soğukkk hahahaaa ama benim çatı katıya kuşum veletleri yazın açık balkonda oyanatacam kışında odasında oynasınlar çatıya salıncaklar oyuncaklar koyacakmış babası demir yaptıracak bi kat daha önlem olsun bende küçük tencere elimde yemek yaparım onalrı yanlız koyamam:lepi:

heeee ancak yetişirim sizi hamile hamile yanlız koymam hahaha

kuşum bir fermuarlı kundak modeli almış bir normal almış birde kalın penye almış...
eltimde ikitane hastane çıkışı almış ama vermedi delü karu onlar pattaniyelimi bilmiyoz...

annem tulumlar zıbınlar almış bide 25 tanemi ne ağız mendili almış yorgan aldı saten kaplı elyaf...görmedimki gelsene diyo bize dedim bu hafta gelemem doktora gidecem hee diyo gelme o zaman ...bayrama görecez artık anneme yıka getir aaa diyo yıkayamam sende yıkarız hepsi çıkar aradan diyor....hee halamla kızı battaniye öreceklermiş bide bana bebeklerin çamaşırını koymak için kirli sepeti alacakmış halam bayramdan sonra annemle gelip evi temizleyecekmiş ....bide doğuma geliriz heryeri yıkar paklarız dedi....heee uyuz halamda bir iki yelek örüyormuşş arkadşaımın anneside alışveriş yapacakmış dedim almasın herkes alıyor eltimde hazır bişeyler var bilmiyorumki toplayacam bayramdan sonra herkesden cnm bakim ne var yaaa

amin birsencim inşallahhh dediğin gibi olur ama benim içimde hiç ufacık bile umut yok neyse hayırlısı
yok canım artıkburdayım bu hafta evi temizlicem çarşamba perşembe her yeri silip süpürcem bayramdan sonraki hafta yani 15 aralıkta bende gün var yava şyavaş yapıyımda temizlik işi aradan çıksın en azındannnn

küçük balkonu yıkadım büyüğü yıkarkene sizi merak ettim yarım bıraktım balkonu ıslak ıslak duruyo süpürüp geliyim beyazlar asılcak evi süpürce ohhhhhhhhhhhhooooooooooo işçok hadi gelirim ben yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…