günaydın arkadaşlar
fatoşçum doğum günün kutlu olsun canım
9.kutuya geçtikkkkkkkkkkkk yuppiiiiiiiii:hooray:hihoyyyt:
canım sımdı azcık dusmus ve yıne cıkmıs yaa ondan catlamıs olabılır dıyorum ama bundan sonrakı ısılar tabıkı cok daha onemlı
bundan sonra 36.3ve yukarısı cıkması lazım
ısın birden fazla artmayabilir ama mutlaka artması gerekiyor
sen bence cok uzun sure bekleme.birkac gun daha ısını olc hep boyle giderse kontrole geldim pregnyl benim yum catlatmıyor catlamıs mı dıye baktırmaya geldim de..sen esegi saglam kazıga bagla kusum doktor ne derse desin..
nasıl gozukmuo kıss bende gorunuyor işte hehe
zaten 35+4te 9.kutuya gecio biliyorum ben onceden bakmıstım:roflol:
tatosum ne guzel yaa seni gormek hem de sabah sabah burdasınnn
evet canım coktan hazır canta nolur nolmaz diye..ama odayı yerlestıremedim bir turlu kokusu cıkmadı.bu hafta yerlestırecez artık
persembe gunu yani 36+0da kontrolum var sezeryan gunu verecek sanırım..
riskli bir durum veya hala sancı varsa sanırım 38i beklemez bayramdan sonra alır gibime geliyor
almasa bile 18aralıkta 38oluyoruz taş çatlasa 20gun kaldı işte tabi bebiş durursa:uhm:
evet nuraycım bugün evdeyim sabahtan gireyim dedim kahvaltımı yaptım çay keyfi yapıyorum evi toplıcam her yer dağınık
çnuray kızın yay burcu olcak benim gibi bu arada kızlar cuma günü benim doğum günümdü annemler yıllbaşına 1 ay kaldığı için 1 ocak 1982 diye yazdırmışlar beni yılda iki kere doğuyorum hahahaha
canım evet su gibi değil beyaz renkte veuzayan eee bu belirtiler yumurtlama olduktan sonra mı oluyo bu akıntı yoksa yumurtlama öncesimi
amanın sabah sabah ne çok soru sordum nuniş kusuruma bakma ne yapıyım kafam çok karışık
bende yumurtlamak istiyom
benimde yumurtalarım çatır çatır çatlasın istiyom
çok mu istiyom:1rolleyes:
yaa kaçmaaaa sen daha 3 gün sonra gelirsinn şu işlerimi halledeyim yatak bile ortada toplamadım ben sizi takipteyim ara ara gelir yazarım sizeeee öptümmm
kusum o akıntı yum gununden once baslıyor yum gununde de olabılır yanı devam edebılır ama sonradan kesılıyor
oo herkesler gelmiş hg kuslarr
evham yapma uleynnn herseyeeee olur o kadarcık agrı sızı yaa
evet 36dolunca premature saymazlarmıs yani dogum baslarsa durdurmuyorlarmıs.kız sen bir de mayısta mı dogurcan zannediodun ikiz onlar o kadar dururlarsa amennaa:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
ayyy ben persembe 36olicim sınırı geçioruzzz
baktım kusum guseldı o araba arkaarkaya modeller daha kullanıslı olur gıbıme gelıyo oburlerı cok genış yolu kapatırsınız mazallah:roflol:
yok bacım yanlız gezemem o araba 20 kiloya yakın biziim 6 kattan onu bi indirmek laızmben gördüm araba modelini çok güzeldi bayıldım
:ecrin_bebek::ecrin_bebek: ikisini oturturup arabaya gezecen demiiiiiii
canım boyle karamsar olma yaa ovitrel mi neyse onunla kesin catlarrr
pregnyl zaten sana yaramıo bunu bilioduk yani catlamazsa uzulmek yok tamammı hic yoktan iyidir deyip sansımızı denedik:1hug:
ama bakarsın bu sefer catlar belli mi olur yaaa
hep aynı renk almasın yaww sarı krem turuncu kırmızı filan alsın soyle:1rolleyes:illa pembe veya mavi olmak zorunda dielkikaydirigubbakcemile5
alsın kusum ses etme o kadar cok para gıdıyorki sana anlatamam hele sana 2şer lazım o yuzden alan alsın Allah bereket versinnkaydirigubbakcemile3
valla kusum bebek arabası deyınce ıcım daralıyo.6kat indirip cıkarması var.seneye asansor yaptıralım dıyolar apartmandakiler insallah doneklik yapmazlar
istedigim arabayı alamayacagım hafif bişe almak zorundayım 6kiloluk olanlar var once arabyı indirip sonra bebegi almak icin cıkmam lazım
o yuzden sanırım ben kanguru kullanırım eşim olunca araba ile cıkarız
senin bir de ikiz arabası ve 2 bebek sanırım kocisin yoksa hep evdesinkafamçokkarıştı
aman yaw zaten yazın cok sıcak kısın soguk yagmurlu en ıyısı oturak evde:roflol:
fatoş 26 yaşına mı girdinnnnnn
ben 3 aysonra 27 ye gircem offfffffffülen offfffffffffffffffffffffff
heeee ancak yetişirim sizi hamile hamile yanlız koymam hahahaaman boşver gezmeyi canım sen hayırlısıyla zamanında alda kucağına kuzucuklarını gerisi boşzaten evde oturup hem çocukları büyütecen eeeee bizide ihmal etmicen ancak zamanın yetişirse şükret gezmeye zamanın kalmazkaydirigubbakcemile3
battanıyelerı nasıl almıs kusum bildigimiz klasik battaniyelerden mi penye battaniye mi..hepsini kalınlardan almasın yaa kat kat ortecek halin yok
dur bi yazıyım ben de 3 tam takım hastane cıkısından gelen 3 penye battaniye var 1 tane de tek almıstım toplam 4 penye battaniye,1 kalın klasik bebe battaniyesi,1 fermuarlı KADİFE battaniye(aynı zamanda kundak oluyor),1 triko battaniye,1 pelus benzeri yumusak battaniye 1 tane de annemin ördügü yün battaniye var..bir de yumusak.kulaklı tüylü gibi pembiş bir kundagımız var dogunca ona koyacamkaydirigubbakcemile3
yorgan olarak da 1 uyku setinin yorganı bir de annemin diktigi elyaf yorganımız vara.s
amin birsencim inşallahhh dediğin gibi olur ama benim içimde hiç ufacık bile umut yok neyse hayırlısıyerim senin kutunu yawwwww:CüvCüv::CüvCüv:
ikiz annelerine bakıyorum nurişim 36 hafta ve geçince alıyolar eğer rabbim banada bölesini nasip ederse mayısın ilk haftası nisan sonu bebeklerimi alacağım sağlıcakla gelsinlerde
bugün canım sıkkın kalktım sgece 1 de mide yanması ile kalktım gaviskon içtim fayda etmedi eşim süt getirdi ....sonra uyudum ama bu sabah kendimi hamile gibi hissetmedim ya çok üzüldüm şimdi bi acayipim kalkıp doktoramı gitsem diyorum..ya salakmıyım yaa ben ne bu telaş gece bide sol kasığım çok ağrıdıı benim kasıklarda 3 cnm kadar bi kist var doktor gebeliği destekleyici olarak bırakmış...acaba omu ağrıdı dedim efam oldum yaaa
canım doğumgünün kutlu olsun mutlu ol senelerce çocuklarınla olmanı dilerim 2009 da hamiş hamiş dolaşşşa.s.
seni nasıl anlıyorum kuşummmm bende çok istedim ama olmadı nalet yumoşlar bana kelek yapıyordu sürekliii inş.sana olmaz bu kez
yaa kaçmaaaa sen daha 3 gün sonra gelirsin
sağoll kuşummm hoşbuldukkk leynn sana dün araba modeli koydum görmedinmii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?