hayatımda ilk defa bi arkadaşım için bu kadar içim yanıyo canımsın bunun bi sınav olduğunu biliyosun canım arkadaşım rabbim sana bir değil ikitane verdi mutluluğun büyük bu mutluluğunda devam ediceni düşünüyorum ben
birsen ağlamak istediğin zaman ağla ama asla neden sorusunu sorma kendine
inş.cnm içim yanıyorr anlatam cnm anlatammmmmmmmmmsenağlamasenağlamasenağlama
cnm tek düşüncem iyi olmaları isterse kople kan gelsin onlar iyi ise sorun yokk
fake cnm kimse ile konuşamıyorum mondan öle dedim bende olsam bişey diyemem
hazırlanıyorum çıkacağız kafam kazan gibi
aaaa erkenmi çattlamış senin yumoşlar hızlı çıkmışlarrr iyi bari en azından ilişki olmuş hadi hayırlısı inş. bu ay gelir meleğin aminnnnnnnnnnnn haber vermeniyi oldu tabikiiyi geceler güzel bayanlar ,yine kimseler yok ben yine yazacaklarımı yazayım bari.
öncelikle herkese hayırlı bayramlar diliyorum yeniden.ama anladığım kadarıyla bu bayramımız dualarla geçicek.birsencim, kızlar darılmasın amaa.s. eve biraz önce geldim ve sırf seni merak ettiğim için bilgisayarın başına oturdum.malum kurban bayramı iş bayramı bende fazlasıyla yorulmuşum galiba.
en son hastaneye gideceğini yazmışsın umarım hayırlı haberlerle dönmüşsündür.umarın sen ve meleklerin iyidir.belki aranıza yeni katıldım ama daha öncden de bahsettiğim gibi sizlerle birlikte zamanında bende çok dua ettim hala da etmeye devam ediyorum.inanıyorum ki sen de 5 ay sonra , bugün hastanede panoda gördüğüm gibi tatlı ikizlerini kucağına alacaksın,bize resimlerini göndereceksin bizde "ay çok tatlılar tü tü tütü maşallah maşallah "diyeceğizkaydirigubbakcemile3
ve tabiki sayfamızın diğer hamişleri, nolur ama nolur kendinize çoookkk dikkat edin.:teselli:
bu arada şuan sayfamız için çok önemli bi durum değil ama benim aşılama iptal oldu.benim mumurtalar erkenden çatlayıvermiş bugün itibariyle.
yaw aslında bu smileylere bi de " yumurta çatlaması" ekleseler ne güsel olur dimi amayerimseniben
neysem işte sadece çarşamba ve pazar akşamı "şey" olduuubilmem ki tutar mı? ama çok üzülmedim zaten kendimi çok hazırlamamıştım.malum burada iptallerle ilgili çok olay okuduğum için olmayabileceğini tahmin ediyordum.sadece sizi de haberdar ediyim dedim.
ayy gene çok uzattım.kusura bakmazsınız değil mia.s.
fatoşcum merhaba nasılsın?
( nolur ama nolur merhaba de,zira kaç akşamdır böle merhaba merhaba diyorum kimse bana cevap vermiyorr(
valla fazla uzatmayacağımmm:)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?