Aysonu Kizlari 2008

inş.cnm içim yanıyorr anlatam cnm anlatammmmmmmmmmsenağlamasenağlamasenağlama

fake cnm kimse ile konuşamıyorum mondan öle dedim bende olsam bişey diyemem
hazırlanıyorum çıkacağız kafam kazan gibi

iyi akşamlar kızlar öncelikle bayramınız mübarek olsun hayırları getirsin inşallah birdaha ki bayramda inşalah hepimiz bebeişlerimizle birlikte oluruz
birsencim seni okuyunca cidden içim acıdı yandı korkma güzelim onlar çok iyiler ve iyi olacaklar inşallah bol bol dua et tatlım
ablamında 9 ay boyunca şakır şakır kanaması oldu ama bak turp gibi bir kızı var maşallah seninde olacak inşallah ikimizde aynı zamanda anne olacağız ,
içinden geliyorsa ağla ama dua ederek bende ediyorum hayırlı haberlere inşallahhhh

iyi akşamlar kızlar hepinizin mübarek kurban bayramını kutluyorummmm

offffffffffffff birsen seninle konuştuğumuzda çok iyiydin canım çok kötü oldum şimdi içim çok fena acıdı
acaba ikiz geblik olduğu içinmi kanaman geliyo herşey normal diyosun gerçi ama inş. hayırlı haberler verirsin bizeeeee

iyi geceler güzel bayanlar ,yine kimseler yok ben yine yazacaklarımı yazayım bari.
öncelikle herkese hayırlı bayramlar diliyorum yeniden.ama anladığım kadarıyla bu bayramımız dualarla geçicek.birsencim, kızlar darılmasın amaa.s. eve biraz önce geldim ve sırf seni merak ettiğim için bilgisayarın başına oturdum.malum kurban bayramı iş bayramı bende fazlasıyla yorulmuşum galiba.
en son hastaneye gideceğini yazmışsın umarım hayırlı haberlerle dönmüşsündür.umarın sen ve meleklerin iyidir.belki aranıza yeni katıldım ama daha öncden de bahsettiğim gibi sizlerle birlikte zamanında bende çok dua ettim hala da etmeye devam ediyorum.inanıyorum ki sen de 5 ay sonra , bugün hastanede panoda gördüğüm gibi tatlı ikizlerini kucağına alacaksın,bize resimlerini göndereceksin bizde "ay çok tatlılar tü tü tütü maşallah maşallah "diyeceğizkaydirigubbakcemile3

ve tabiki sayfamızın diğer hamişleri, nolur ama nolur kendinize çoookkk dikkat edin.:teselli:

bu arada şuan sayfamız için çok önemli bi durum değil ama benim aşılama iptal oldu.benim mumurtalar erkenden çatlayıvermiş bugün itibariyle.
yaw aslında bu smileylere bi de " yumurta çatlaması" ekleseler ne güsel olur dimi amayerimseniben
neysem işte sadece çarşamba ve pazar akşamı "şey" olduuu bilmem ki tutar mı? ama çok üzülmedim zaten kendimi çok hazırlamamıştım.malum burada iptallerle ilgili çok olay okuduğum için olmayabileceğini tahmin ediyordum.sadece sizi de haberdar ediyim dedim.

ayy gene çok uzattım.kusura bakmazsınız değil mia.s.

fatoşcum merhaba nasılsın?
( nolur ama nolur merhaba de,zira kaç akşamdır böle merhaba merhaba diyorum kimse bana cevap vermiyorr(
valla fazla uzatmayacağımmm:)))))))))

günaydın kkızlar birseni merak ettim o yüzden girdim fazla vakti yok çıkacağım
haberi olan var mı iyi di mi
Allahım sen bizim bebeişlerimizi koru sana emanet yarabbim

drıımcım çok çok geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz bitanem.çok üzüldüm ya şimdi okudum.dualarım seninle ve meleklerine

aaaa erkenmi çattlamış senin yumoşlar hızlı çıkmışlarrr iyi bari en azından ilişki olmuş hadi hayırlısı inş. bu ay gelir meleğin aminnnnnnnnnnnn haber vermeniyi oldu tabiki

fatoşcum merhaba nasılsın?
( nolur ama nolur merhaba de,zira kaç akşamdır böle merhaba merhaba diyorum kimse bana cevap vermiyorr(
valla fazla uzatmayacağımmm:)))))))))

merhaba canım biraz geç oldu ama hahahaha tam yazımı yazdım dün alt komşumuz geldi bayram ziyaretine o yüzden çıkmak zorunda kaldım kusura bakma canım

öfffffffffffff kızlar birsenden haber yok mu yaa çok merak ediyorum kocamda yok arasam annemlerdeyim şimdi birsencim inş. herşey yolundadır bebişlerinde sende iyisinizdir umarımm dua ediyoeum sürekliiii

kızlar kayınvalidemdeyim bu aksam saat 18 itibari ile taburcu oldum aslında bu gecede kal dedi ama çokda mühim bişey olsa salmazdı ...dün gittim latifin kapasitesinde bir doktorumuz var latif ona muayne olmamı istedi..gittim ilk beni aldı kadın hemen muayne etti bebeklerin plesentası rahime yaklaşmış ondan bu kanama oluyormuş bu dönemde olabilirmiş rahim uzunluğum normal olduğundan düşük riskimiz yok yatış yaptık toplamda 5 şişe serum yedim makattan fitil kanamam devam ediyor ama hareket edince birde tuvalete gidince boşalıyor ....bu gece 2 kere oldu sonra leke şeklinde progestorana baslattı günde tane alıyorum...bide 2 gün sadece kullanmam için sancı kesici bir ilaç 10 gün boyunca yatacam tuvalete kalkacağım yemerk bile yatanda yenecek dedi...p.tesi kontrolüm var ..
sizlere çok teşekkür ederim dualarınız bizimleydi..........5 aya kadar geçmezse 9 ay böle sürebilirmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…