kızlar kayınvalidemdeyim bu aksam saat 18 itibari ile taburcu oldum aslında bu gecede kal dedi ama çokda mühim bişey olsa salmazdı ...dün gittim latifin kapasitesinde bir doktorumuz var latif ona muayne olmamı istedi..gittim ilk beni aldı kadın hemen muayne etti bebeklerin plesentası rahime yaklaşmış ondan bu kanama oluyormuş bu dönemde olabilirmiş rahim uzunluğum normal olduğundan düşük riskimiz yok yatış yaptık toplamda 5 şişe serum yedim makattan fitil kanamam devam ediyor ama hareket edince birde tuvalete gidince boşalıyor ....bu gece 2 kere oldu sonra leke şeklinde progestorana baslattı günde tane alıyorum...bide 2 gün sadece kullanmam için sancı kesici bir ilaç 10 gün boyunca yatacam tuvalete kalkacağım yemerk bile yatanda yenecek dedi...p.tesi kontrolüm var ..
sizlere çok teşekkür ederim dualarınız bizimleydi..........5 aya kadar geçmezse 9 ay böle sürebilirmiş..
çıkıyorum cnm çok yorgunum alla razı olsun duaların için
çıkıyorum cnm çok yorgunum alla razı olsun duaların için
dirim kusum gelmis hosgeldin canim
senle konustugumuzdan icim rahatti dusuk tehlikesi yok ya onemli olan bu
gerekirse aylarca yatarsin napalim yeterki bebekler iyi olsuna.s
valla ben de yatiyorum kizlar hic kalkamiorum gibi bise bebek cok bastirio her isi esim yapio saolsun.ama wc gitmekten delirecem bebek artik asagi indigi icin devamli tuvaletim varmis gibi bir his olusuo olup olmadigini da ayirt edemiorum artik hehe
bayramin 1.gunu kaynanamdaydik yine yiyip icmeyi abarttim sekerim uctu tabisonra bekar olan kaynim bebege bisuru kiyafet almis hepsi markali harika seyler pek sevindirik oldum kendime alinmis gibi sevindim..
umudu kesmistim kendisinden artik:)))
bana tavir atan eltim de yanima geldi baya konustu bebekle ilgili.giderken de optu Allah kurtarsin dedi..
bayram ziyareti guzel gecti yanihihoyyyt
dun de bebegin odasina nihayet yerlestirebildik kuzumun esyalariniii:dance:
tabi ben gosterdim esim koydu ama yine de yoruldum ne hikmetsekaydirigubbakcemile3
ufak tefek birkac is kaldi perdesi utulenecek mesela..
ama 2 gundur fenayim:1no2azartesi benim dr cagirmisti bebisin suya bakmak icin nasil gidecem bilmiorum..arkadasim da gelecez diye ararsa kaynanamdayim bana o bakio kalkamiorum diyecem..mumkun deil kimseyi buyur edecek halde deilim yerimden kalkamiorum
gece de uyanip wc gitmekten helak oldum uykusuzluktan geberecegim
bu arada pazartesi esim ise baslio yuzde 90 ihtimalle..cumartesi sartlari gorusmek icin cagirdilar eski isyerinde calisacak yine
benden havadisler bu kadder simdilikk
iyi aman kusum yatmakla gececekse ne ala yanii yeterki caresi o olsuna.s
evet zordayim valla her an pirtlar gider diye tetikteyim ben de kalkamiorum o yuzden:roflol:
yedim valla kusum napim yaa benimki de cankaydirigubbakcemile3 sıkamıcam artık kendimi yaa cok sıkıldım bu işten
onlar da çeşit çeşit yapıo keratalar gel de yeme yanikaydirigubbakcemile3
neyse yine de azaltmam lazım yediklerimi az bişe kaldı atlatayım hayırlısıyla
saol kusum amin insallah
onca hapları alıosun kusum olmaz bidaha rahat olkaydirigubbakcemile5
benim dikkat etmem sart kusum sekerin bebege zararı var cunku
simdiye kadar etkilemedi diye rahat davrandım ama azcık daha dişimi sıkmam lazım surda 2 hafta bile kalmadı
benimki camasırları attı buraları supurdu pek tafralı gendusu su ankaydirigubbakcemile3
iş yapınca asabi oluo adam nidensee:roflol:
dogru diosun Allah dermansız dertler vermesın canım yaaa
plasenta previa denen durum mu acep seninkiCADIARZU o durumda kanama oluomus
benimki biras tembeldir de ondan oflayıp puflar mutlaka:roflol:
ama yapıo Allah razı olsun yemek bile yapmıorum o hazırlayıp kaldırıo
ben yap demedim ama simdide kendi gitmiş mutfagı parlatıokaydirigubbakcemile3
yapacaklar kusum hayat müşterekkk
sımdı gelmiş bana dioki heryeri temizledim sakın kirletme temiz dursun:1shok::roflol:
eneee adam havaya girdi 2 iş yapıncasırnaşık şey
birsen kendine çok dikkat et samira sanada hayıtrlı olsun eşin işe başlıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?