Aysonu Kizlari 2008

canım çoook geçmiş olsun dualarım seninle arefe günü rüyamda seni gördüm bebişlerin kucağındaydı ve çok tatlılardı:Saruboceq::teselli:

ohh çok şükür dikkat et kalkma bak ben ilk 3 ay yattım hiç kalkmadım hayırlısıyla kucağına al zaten yatamayacaksın ,
dualarım seninle canım inşallah geçer kanamalarrın içinde rahat etmiş olurr

selam kızlar
herkese iyi bayramlar allah heipmize sağlıkla huzurla hep beraber nice bayramlar görmemizi nasip eder
biliyorum bana kızgısınız demi ben sizi epey boşladım farkındayım ama inanın 5 dakika bile fırsat bulupta bakamıyorum içim gidiyor acaba neler oluyo diye bi ara bi fırsat buldum 10 dakika baktım üleyn neler olmuş birsene çok üzüldüm inşallah sağlıcakla alır bebişlerini kucağına
tam 4 misafirim var yatılı 2 yiğenim pc nin başından kalkmıyor onlar yatınca eşim devralıyor eşimde tatilde fırsatını buldu daldı pc ye anlıycanız bana bıakmıyorlar zaten hiç vaktim yok evde 7 kişiyiz kahvaltısı ev işi yemek çocuk öldüm bide bayram ziyaretleri

Son düzenleme:
birsen şu anda evdemi hastanedemi bilmiyorum ama onu çok merak ettim
yiğenlerim sürekli pc başında olduğu için benim msn açık görünüyor
ama ben orda yokum niye bu kız yazmıyo diye aklınızdan geçirmiş olailirsiniz
valla geçmiş meçmiş de okuyamadım neler olup bittiğinide bilmiyom
ablamlar cuma günü gidecekler ancak o zaman eskisi gibi yazabilirim
sizleri çok özledim şu kısa zamanda benim için çok özel oldunuz
sizleri ihmal ettiğim için bana kızmayın sizleri çok seviyorum

günaydın kzılar iyiyim kayınvalidemde yatıyorum hiç kalkmıyorum sadece tuvalet
allahtan odamın yanında tuvalet oda yatakdan kendim kalkmıyorum aytunç geliyor kaldırıyor
öle doktor kendin atlayıp zıpla biryerden destek alacaksın dedi.....banyoda yok silindim yattımm
atunç morelim yerine gelsin dye çok cici bir hamiş pijaması almış bacakalrım batık gecelikle yatamam demiştim bugün arkadşalarım gelecek..yatınca kanaman gelmiyor tuvalete gidince azda olsa var ..ama çok iyiyim serumlara diazem kattırmış doktor yatışayım diye çok strsliydim hep ağlaım yanında
bana diyorki bazı annelerin bebekleri çok nazlı size nazlı nazlı geldi nazlı nazlı büyüyolar dedi...biraz sıkıntısını çekeceksin dedi.ben her sıkıntıyı çekerim yeterki iyi olsun....laptopum yanımda baş ucumda masa var orada azcık yazarken kolum ağıryor ama çok sık yazamazsamda sizinle olacam ....
ALLAH BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN DULARINIZA .....DULARINIZLA GELDİ BEBEKLERİM DUALARINIZLA BENLELER BENİ BIRAKMADILAR....KIZLAR HEP odama uştrason geldi baktı doktor minnoşlarımı allahım o kadar sıkıntı içnde sanki gülüyolar nasıl oynuyorlar yaaa aytunç diyoki rep yapıyor bak ötekide ellerini ensesinin altına almış buda ben diyor aytunç aman anne keyifimiz yerinde sen neden ağlıyorsun gibi bakıyor diyor...ama ben yinede görmek istiyorum onalrı p.tesi kontrole gittiğimde göreceğim ..................

canım çok geçmiş olsun valla yeni okudum öyle haberim oldu şimdi daha iyi olduguna sevindim allah korusun seni ve bebişlerini eşim fazla girme artık diyor sters yapıyorum kendime diye ama ben girmeden yapamıyorum neysse inşallah doguma kadar rahat bir hamilelik geçirirsin bundan sonra

kuşum rahatım iyi bakılıyorum bende dediğin gibi dedim yatarım 4,5 ay yinede bebeklerim iyi olsun kuşum ne günlerdi ağlamkatan helak olduk karı koca çok şükür yatınca hiçbişry grlmiyor......tertemiz pedim
sende artık zordasın kuşum allah kolaylık verisn hayırlı doğum nasip etsin
dimek kaynananda yine yimek sınırlarını zorladınnnncokacimcoook

aman kuşum yaa ye gitsin banada fazla yemek yasak çünki artık yatacağım için
kilo alırım diye zaten midem peşimi rahat koymuyorr yeee kuşummmmmmmmmm afiyet olsun
ben progesteron alıyorum kuşum günde 6 tane sancı azaltıcı bir hap alıyorum sancım olmayınca rahatım...inş. birdaha olmaz rabbim göstermesinnnnnn kimseleree

kuşum bu sıkıntıdaki en güsel şey ne biliyormusunnnnnnn odada bakılıdıya ultrason ilk kez bu kadar yakın görebildim uzun uzunnn nasıl oynuyolarrrrrrr nasıl kuşum yaaaaa hele o soldaki oynak resmen oynuyor kollar bacaklarrrrrr o çok hareket etmeyende bacak sallıyolar eller ense arkası bacakalr havada yaaaaaaaaaa gördükce mutlulluğumun tairifi yokkk gelseler biran önce koynumda yatırcam onları aytunç görüdkçe ağlıyor ben hamilelikden o duygusallığından bütün hastanedeki hemşireler bize bakıyor biri dediki çok şanlısınız kocanız ağlıyor sizin böle oluşunu biz ne baba adayları gördük burada diyor..

ahhh kuşummmm dediğin doğruu ama rahim uzunluğu normal rahat doktor o yüzden acile gittik acildeki doktora aytunç diyorki bu kanamayı durduramayız adam ne dese beğenirsin
kanamayı durdursak nobel alırız.........nedeni bellii değil.....aytynç şimdiki doktora size nobel ödülü yaptıracam dedi.kadın gülüyor ........

ahmete söle tafra etmesin sen çok iyi geçirdin bizim aytunç iş yapıyor bide tuvalete beraber gidiyoz sürgülerimi sürdü altımı temizledi artık bütün temizliğimi yapacak ...
bunlar değilde insan herşey yaparrda sonuçsuz kalmak çok acııı

bilmiyoruki kuşum yaww ne olduğunu ama dediğini arastırdım o olabilir
evet hayat müşterekkkk doğrusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…