dırım sorma ben de cok uyuorum yaa gece uyandıgım ıcın oluo sanırım uykum bolundugunden
gunduz de elde olmadan sızıyorum
bebek dogunca napiciiimm bilmiorum
kendi valizime de
1 gecelik 1 piama takımı koydum..normal sutyen emzirme sutyeni külot corap terlik vs..
şal koydum bir de anamın taa ben kucukken ördürdügü pembiş lizözü koydum kokoşun kokoşu bişekaydirigubbakcemile3
makyaj malzemesi tarak jole kırmızı kurdele dis fırcası macun sıvı sabun wc kagıdı
bir de biraz uyuz oldugum icin carsaf ve yastık kılıfı koydum bir de kalın plastik tabak bardak catalımı ekledim:dance:
normal ped koydum ama hasta bezi de aldıracam nolur nolmaz
bir de bebek bezi ve gogus pedi eksik onlar hastanenin yanındaki eczaneden hemen alınır simdiden cantada kalabalık etmeye gerek gormedim
foto makinesi ve kamera koydum
baska aklıma gelmio simcik gelirse yazarım
hee bir de emzirmeye yardımcı olan silikon gogus ucu ile gogus kalkanı koydum
bir de gogus ucu kremi eksik o da ordan alıncak:CüvCüv:
hehe onu zaten cıkarıolar diosun:jeyyar:
ped 3-4 tane koydum ben yeterli olur sanırım.bakarız kanamam cok olursa ordan da vermezlerse alıveririz ordan hasta bezi de..
hastane cıkısı tam takım olarak 1er tane de alsan olur.cogu kişi oyle alıyor.digerlerini 5li takımlar halinde alabilirsin.tulumdan ziyade bu alt ust takımlar daha kullanıslı oluyormus..
sen bana bakma elimden gelse hala alacam alışveriş konusunda hep gözüm aç benimkaydirigubbakcemile3
heee bak işte alıolarmıs parasınıCADIARZU
ama 10tane bebek bezini 40ytl olarak faturaya yansıtmıslar ya ona cok sasırdım yuh yaneee
dur bakalım okuyayım dedigini
malesef bu gecede kanamam oldu hastaneden geldim çıldırmak üzereyim
rahimde bebeklerde bişey yok kanamam var ne olur dua edin sakin olmalyımışım
inş.cnm içim yanıyorr anlatam cnm anlatammmmmmmmmmsenağlamasenağlamasenağlama
nuraycım bebişinin gelmesine az kaldı sıkıntılarda çoğalıyor tabii malum bebişin giysilerini ve eşyalarını iyi günlerde kullansın inşallah hayırlısıyla rabbim senide bebeğinide sağlıcakla kurtarsın doğum olayından aman kendini üzem strese girme bide sezeryana girerken sakin ol rabbi yessir duasını oku kolay geçer narkoz olayı ha bide sen epiduralmi olcan normalmiii eşinede çooook sevindm rabbim geçim sıkıntısı vermesin kimseler inşallahhdirim kusum gelmis hosgeldin canim
senle konustugumuzdan icim rahatti dusuk tehlikesi yok ya onemli olan bu
gerekirse aylarca yatarsin napalim yeterki bebekler iyi olsuna.s
valla ben de yatiyorum kizlar hic kalkamiorum gibi bise bebek cok bastirio her isi esim yapio saolsun.ama wc gitmekten delirecem bebek artik asagi indigi icin devamli tuvaletim varmis gibi bir his olusuo olup olmadigini da ayirt edemiorum artik hehe
bayramin 1.gunu kaynanamdaydik yine yiyip icmeyi abarttim sekerim uctu tabisonra bekar olan kaynim bebege bisuru kiyafet almis hepsi markali harika seyler pek sevindirik oldum kendime alinmis gibi sevindim..
umudu kesmistim kendisinden artik:)))
bana tavir atan eltim de yanima geldi baya konustu bebekle ilgili.giderken de optu Allah kurtarsin dedi..
bayram ziyareti guzel gecti yanihihoyyyt
dun de bebegin odasina nihayet yerlestirebildik kuzumun esyalariniii:dance:
tabi ben gosterdim esim koydu ama yine de yoruldum ne hikmetsekaydirigubbakcemile3
ufak tefek birkac is kaldi perdesi utulenecek mesela..
ama 2 gundur fenayim:1no2azartesi benim dr cagirmisti bebisin suya bakmak icin nasil gidecem bilmiorum..arkadasim da gelecez diye ararsa kaynanamdayim bana o bakio kalkamiorum diyecem..mumkun deil kimseyi buyur edecek halde deilim yerimden kalkamiorum
gece de uyanip wc gitmekten helak oldum uykusuzluktan geberecegim
bu arada pazartesi esim ise baslio yuzde 90 ihtimalle..cumartesi sartlari gorusmek icin cagirdilar eski isyerinde calisacak yine
benden havadisler bu kadder simdilikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?