Aysonu Kizlari 2008

bugecce hiç rahat uyuyamadım kasık ağrım göbeğime doğru vuruyordu bende o kadar korktumki kanamam olacak diye birde o kadar su içtimki saat başı uyandım uyuyamadım sinirim bozuldu
progesteronu ağızdan alınca çok güsel uyuyordum çünki çok mütiş bir uyku verici özelliği var
siniirim birde kocamın gidişine bozuk ayrı yatyoruz doğuma kadar ayrımı yatacaz yaa offfffff valla sinririm yer değiştiriyor....

o ilaç ağızdan almak la olmuyor canım alttan veriyorki rahim sıkılaşsın güçlensin bebişler durdun erken doğumuda engellemek adına yanii

umarım bebişler küveze gerek kalmadan doğar çıkarsınız hastaneden de bu masraflarda olmaz anacım ben annemle bir konuşayım şu teyze oğluna bir sorsun bakalım akraba indirimi uydulatabilirmi sana hemen hemen tüm özellerin defterlerinin tutulduğu bir yerde çalışıyor genel merkezmi neymişş annemi alman hastanesinde %50 indirim uygulatmıştı rica edersek yakın dostumuz diye bişeylşer yapabilir belki sanada ben bir konuşayım annemle bakiim konuşsun onla inşallah yapar bişeylerr hem sen şimdi bnları düşünüp sıkma canını üzme kendini bebeklerini düşün herşey hallolur sağlık olsun yeterkii nolcek leynn ALLAH BÜYÜK

ahhh cnm erkek meselesiii zor valla hele bu devirde çok zor ama senin kızının hali vakti yerinde olduğunu gördüğü için bu çocuk musallat olmuş ...kızın bunu göremez çünki benim gibi aptal aşık olmuş benim zamanımda böle çıkarlar olmuyordu ama çok afedersin çocuk ağzıma mıçıyordu ben ağla ağlaaa annem kanser oluyordu o beni birkere aramazdı ben hep evden arardım babam deli olurdu bu fatura ne diye ...ama ben büyüdükce bu kelekleri anlaıdm cnm ..sen ne yapacan hiçbi fikrim yok aşk o kadar aptallık yaptırıyorki hayatını bile insan mahfediyor bendeilk sene 8 zayıf getiridim babam beni bakkala yollmadı işte aklımı topladım dedim annemle babamın parası yok kalırsam birdah bu masrafı karşılayamaz dedim ikici dönem kurtardım ....çok zor bi durum gerekirse yüzsüzllüğü eline al bu çocuk hem seni hem başkasını idare ediyor sen delimisin kızım de...harçılğını belli düzeye indir kontürünü kısıtla bu kontör bu kadar zaman gidecek gitmezse almayacam de...çokda baskı yapma çünki ters tepiyor ...allah yardımcın olsunn

BENDE SON 2 HEMEN HEMEN AYRI YATTIM KOCİŞLE 1 GÜN YANIMDAYSA BİR GÜN YOKTU OTURMA ODASINA GEÇTİK BİR SÜRE HATTA KANEPEDE UYUDUK ÇOĞU ZAMAN ZATEN UYUYAMIYORDUM SABAH 4-5 E KADAR OTURUYORDUM BALKONLARDA EZANLA YATIYORDUM NERDEYSE O YÜZDEN PEK ANLAMADIM EŞİMLE YATTIMMI YATMADIMMI :roflol:

ah bacım napiim bilemiyorm valla kızsam bi dert kızmasam bir dert dün cep telefonunu aldım elinden zaten bilgisayarda artık tamamen yasak gizlice girmesin diye modem bizim kablosuzya usb kartı çıkıp takılıyor onu alıcam üzerime o evdeyken maddiyata gelince anacım zaten bizde bu ara kötüyüz yanii ancak yetişiyorum masraflara kızıma bunu yansıtmamaya çalışıyordum ama büyük artık aldım karşıma söledim bööle böööle diye ben ancak yetişiyorum kendi masraflarımıza sen başkasına yedriyorsun allahtan kork dedim utanmıyormusun kendini böle kullandırmaya dedim bugün öğretmen olan kızkardeşime söliicem gelsin hafta sonu konuşsunlar bununla o daha iyi paylaşır bazı şeyleri fazla yüz göz olmak istemiyorum bu konularda çünki azıtıyor ozaman işte annem öğrendi herşeyi diyim rahat davranıyor sonra

şimdiye kadar ağızdan aldım latif artık vajinadan al dedi...mecbursun diyon atacam oyy oyy bu çocuklar için nelere katlanıyorum yaa aytunçda diyor doktor 4 parmağını sokuyor diyorsun sen neden yapmıyon diyoo ....şimdi tlf açmış attınmı diyor...

cnm allah razı olsun böle bişey varsa valla çok mutlu oluruz tabi olursa herşey kısmet o para çıkacaksa çıkar zaten kardeşimde şimdi para birikitiriyormuş....doğum için erkek dedim ona nasıl sevindi anneme hep dandik yerden alıyon sen demiş kıyafetleri benn gidcem kalıteli alacam demiş annemde git ne yapıyorsan yap demiş....
şimdi kayınvalimde kalıyoruz ya içeriye olan borçlarımıızı öderiz yani aytunçun patronuna kaynanam aytunca kzıdı bir eviz harcama yapma dedi....çocukların masrafını karşıla dedi..doğuma allah büyük bee gülüm gitik 3 günde 1 milyar para ödedik kardeşim geldi verdi 400 ytl hemen öle böle kardeş iştee kedi köpek gibi olsakda

analık zor yawffff erkek olsa bi dert kız ols bi dert ....madem kardeşinle daha iyi o gelsin anlatsın ama cnm kendi kafasına dınk edene kadar bu olaydan kurutlamaz yaşadım aptalın patalıydım bende yeterki buluşalım diye gittiğimiz yerin parasını ödediğimi bilirim kimin parası annemin babamın.....iyi demişsin kızına azcuk yansıt evdeki krizi babam garibim elinde olmadan yansıtırdı ben harçlığımı biriktirir bir sonraki hafta harçlık almazdım
kzı bacım biz ne zorluk yaşamışızzz şimdiki çocuklar şanslı

he valla sorma şimdiki gençlerin hepsimi böle benim kızımmı böle saftirik valla anlamıyorm sende az değilmişsin hani anam ben hiç kimseye para yedirmedim erkek arkadaşlarımdan hep ısmarlattım hediyeler vs gırlaydı yanii istemedim zorla verirler zorla ısmarlarlardı anam kimseyle çıkmadığımda kantinde abartmıyorum bana bir kola bir simit almak için birbirleriyle yarışırlardı erkekler benim kız bana hiç çekmemeiş ama bende aptallık yapmadım değil ilk eşim kanımı emdi resmen vampir gibi çalıştım oyedi içti gezdi tozdu bide üstüne bana şiddet uyguladı ulan evin doğalgazını bağlattım petekleri falan işyerimden borç aldım maaşımdan kesildi hep ve doğalgazı bağlattıktan 1 hafta sonra ayrıldık meğer planlıymış herşey benim eski kayınvalde tam bir çirkef psikolojik mnyaktı ama allah büyük işte şimdi gelini ona kan kusturuyormuş diye duyuyorum oğlunun yüzünü göremiyormuş allahından buluyor bölelei aman nerden geldim ben bu konuya sinirim bozuldu şimdi neyse kardeşimi aradım anlattım az önce oda okula gitmek için hazırlanıyormuş nede olsa bende daha genç ve kızıma daha farklı yaklaşabilir belki diyom ona herşeyini anlatıyor ben ondan öğreniyom çoğunu zaten ama bu defa 2 kız kardeşim ve ben alıcam onu karşıma birbir anlatıp konuşucaz bu sabah ta harçlık verdim kıza al dikkatli harca dedim ha bide benim kız otobüse minübüse binmezmiş o parayla kontör alırmış meğersem onuda yeni öğrendim tabii kendisinden değilll msn son görüşmeleri o farketmeden kaydettiriyorum bir dosyaya bilgisayarı ayarlamıştım dün öğrendim onuda ama ona sölemedim tabii ay kafam hallaç pamuğu gibi oldu bu kız beni ya verem yada kanser eder bu gidişle yada kalpten veya beyin kanamasından giderim mazallahhh oooooooooooooofffffffffffff offffffffffffff

biliyorum canım ama annelik işte bazı durumlarda dayanamıyorsun artık tabiiki iyi biri olması gerekmiyor am kendini kullandırması aptal yerine koyması beni deli ediyor

selam millet
nasılsınız hicroşum baya dertliymiş valla diyorum yaaa hamiş kalmakla bitmiyor doğumuda yapsam diyosun sonra çocuklar böyle büyüdümü uğraş böyle annelik çok zor bir meslek tam büyük kız akıllanır ardından ceylin yetişir heee heee

Işte bizim ailemizzzzz bakın silicem alıntı yapınca da resmi silin heeee

...........................

Son düzenleme:

sorma valla allah yardımcımız olsun hamiş kalmak bi dert hamişlik olunca o sıkıntılar ayrı dert doğum zor zenaat doğumdan sonra bebek bakmak ayrı bir zahmet büyütmeye çalışırken ayrı bir zahmet ergenlik dönemi okul sorunları derken ömür bitiyor valla allah sağlık sıhhat versin herkesin ocuğunun bahtını güzel etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…