ya nefes darlığına da zor katlanılır ama en azından kanamam olacak demeyecem bu gece her saat başı çişe kalktım yaaa olmazki ufacık gelse yok tutamıyorum
sölemesi ayup amaparmağımı sokamıyorum misketten küçük nohot tanesi kadar aksam aytunçla kavga ettik neden ittiremiyorsun bebeklerin için yapacaksın bak birtanesi ağızda kaldı erdi işe yaramaz off bi ton laf saydı ..bende latifi arayım dedi ağızdan alsam olmazmı diyecem ya
evet oğlansa bu kesin afacan olacak ama bişey diyeyimmi kardeşim yani dayı adayı çok yaramazdı annem sinirinden bayılmıştı ...aytunçda yaramazmış ve ismini vereceğimiz amcada çok afacanmış ama en fedakarlısı oymuş babalık yapmış eşime kardeşine neyse hayırlı evlat olsun bacım sağ sağlim gelsinler
bu arada zarifle konuştuk doğum işini bütün küvez masrafı içinde 2550 dedi kıymetli gebelikmiş paketi buymuş eşim dedi bize sonra masraf çıkarmayın dedi...yok dedi ....ama böle özel cihazlara bağlanacak durum olursa ekstra ilça olursa 100 -150 ytl fak alınıyor dedi...ama sadece erken doğup gün tamamlamaya girerse para alınmayacığını söyledi ...yılbaşından sonra birdaha konuşacağız çünki değişebilirmi dedim bilmiyorumki dedi 1750 idi paketi böle oldu dedi...sanmıyorum ama dedi konuşuruz dedi..
sorma birsencim benim kız aşık anacım 3 senedir bir çocuk var ondan kopamadı önemsemedim fazla çocukluk aşkı diye ama bu serseri benim kızı iyice aptal yerine koyuyorr benim saftirik kızımda onun kuklası gibi çocuk kızımdan ayrılıyor gezip tozup tekrar kızıma geliyor ve aramak için çağrı atıyor kızım arıyor benim kız ona kontör gönderiyor falan geçen gece eşim su içmeye kalkmış gece 2:30 da bilgisayardaydı sesi geliyordu klavyenin dedi benim dediğimi deme sakın takaip et kandırmasınlar bunu dedi bende bişey demedim önce ve okuldan geldikten sonra bilgisayarı kurcalıyordum bugün dedim hani internete saat kaçta nereye girdiğini görebiliyorsun ya orayı açtım ve kızım bu ne dedim .meğer bilgisayarı yasakladım hafta içi diye gece kalkıp bu çocukla chatleşmiş anam kan beynime sıçradı bende kızdım telefonunu da aldım elinden mesajları bir görsen 2 seni seviyorum mesajı çekmiş kızıma kızım ardından buna 20 kontör göndermişşş ay bidaha kan sıçradı beynime kızım sen aptalmısın iki güzel lafa kontör istemiş keklemiş seni dedim sonra cebi bende ya tel çaldı baktım bu serseri açtım telefonu ödemeli arıyor bastım meşgule o aradı ben bastım en sonunda baktım olmuyor 10 d bir arıyor şerefsiz kabul ettim ödemeliyi niye arıyorsun benim kızımı sen dedim kızımı aptal yerine koyma hem kontör alıyorsun hem ödemeli arıyorsun utanmıyormusun dedim . bırak kızımın peşini dedim seninle görüştüğü zaman okulunu derslerini boşluyor kızıma zarar veriyorsun dedim git başkasıyla eğlen dedim yanlış anladınız ben arkadaşıyım sadece demezmi sanki sesni seviyorum mesajlarını kızıma başkası çekmiş gibi sonra tak diye kapattı yüzüme telefonu ay bu çocuk yücünden 7.sınıfta dersleri tepetaklak oldu bir anda benim kızla beraber başka kızıda idare ediyormuş tabii ben bunlşarı fazla yüzgöz olmamak için kızkardeşimi araya sokarak öğrendim bilmiyorum sanıyor kızım hala sonra ayrıldılar kızım o dönem 2 zayıf getirdi 8.sınıfta yine barıştılar kızım dersanede ve okulda ruh gibi öğretmenler şikayetçii nolduuuuuu oks yi kazanamadı benim snavlarda başarılı olan kızım oks de 200 aldı iyimi şimdi 15 gündür gene dersleri asıyor ruh gibi dolaşıyor meğer barışmışlar gene ben bnu çocuktan nasıl kurtulcam benim kız SÜZME SALAK valla bir psikoloğa götürücem bakalım ikimiz birden seansa gireriz herhalde bu durumda bende kafayı yemek üzereyim valla offfffffffffffffffffffkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı-tatlicadiarzu-
bugecce hiç rahat uyuyamadım kasık ağrım göbeğime doğru vuruyordu bende o kadar korktumki kanamam olacak diye birde o kadar su içtimki saat başı uyandım uyuyamadım sinirim bozuldu
progesteronu ağızdan alınca çok güsel uyuyordum çünki çok mütiş bir uyku verici özelliği var
siniirim birde kocamın gidişine bozuk ayrı yatyoruz doğuma kadar ayrımı yatacaz yaa offfffff valla sinririm yer değiştiriyor....
ahhh cnm erkek meselesiii zor valla hele bu devirde çok zor ama senin kızının hali vakti yerinde olduğunu gördüğü için bu çocuk musallat olmuş ...kızın bunu göremez çünki benim gibi aptal aşık olmuş benim zamanımda böle çıkarlar olmuyordu ama çok afedersin çocuk ağzıma mıçıyordu ben ağla ağlaaa annem kanser oluyordu o beni birkere aramazdı ben hep evden arardım babam deli olurdu bu fatura ne diye ...ama ben büyüdükce bu kelekleri anlaıdm cnm ..sen ne yapacan hiçbi fikrim yok aşk o kadar aptallık yaptırıyorki hayatını bile insan mahfediyor bendeilk sene 8 zayıf getiridim babam beni bakkala yollmadı işte aklımı topladım dedim annemle babamın parası yok kalırsam birdah bu masrafı karşılayamaz dedim ikici dönem kurtardım ....çok zor bi durum gerekirse yüzsüzllüğü eline al bu çocuk hem seni hem başkasını idare ediyor sen delimisin kızım de...harçılğını belli düzeye indir kontürünü kısıtla bu kontör bu kadar zaman gidecek gitmezse almayacam de...çokda baskı yapma çünki ters tepiyor ...allah yardımcın olsunn
o ilaç ağızdan almak la olmuyor canım alttan veriyorki rahim sıkılaşsın güçlensin bebişler durdun erken doğumuda engellemek adına yanii
umarım bebişler küveze gerek kalmadan doğar çıkarsınız hastaneden de bu masraflarda olmaz anacım ben annemle bir konuşayım şu teyze oğluna bir sorsun bakalım akraba indirimi uydulatabilirmi sana hemen hemen tüm özellerin defterlerinin tutulduğu bir yerde çalışıyor genel merkezmi neymişş annemi alman hastanesinde %50 indirim uygulatmıştı rica edersek yakın dostumuz diye bişeylşer yapabilir belki sanada ben bir konuşayım annemle bakiim konuşsun onla inşallah yapar bişeylerr hem sen şimdi bnları düşünüp sıkma canını üzme kendini bebeklerini düşün herşey hallolur sağlık olsun yeterkii nolcek leynn ALLAH BÜYÜK
ah bacım napiim bilemiyorm valla kızsam bi dert kızmasam bir dert dün cep telefonunu aldım elinden zaten bilgisayarda artık tamamen yasak gizlice girmesin diye modem bizim kablosuzya usb kartı çıkıp takılıyor onu alıcam üzerime o evdeyken maddiyata gelince anacım zaten bizde bu ara kötüyüz yanii ancak yetişiyorum masraflara kızıma bunu yansıtmamaya çalışıyordum ama büyük artık aldım karşıma söledim bööle böööle diye ben ancak yetişiyorum kendi masraflarımıza sen başkasına yedriyorsun allahtan kork dedim utanmıyormusun kendini böle kullandırmaya dedim bugün öğretmen olan kızkardeşime söliicem gelsin hafta sonu konuşsunlar bununla o daha iyi paylaşır bazı şeyleri fazla yüz göz olmak istemiyorum bu konularda çünki azıtıyor ozaman işte annem öğrendi herşeyi diyim rahat davranıyor sonra
analık zor yawffff erkek olsa bi dert kız ols bi dert ....madem kardeşinle daha iyi o gelsin anlatsın ama cnm kendi kafasına dınk edene kadar bu olaydan kurutlamaz yaşadım aptalın patalıydım bende yeterki buluşalım diye gittiğimiz yerin parasını ödediğimi bilirim kimin parası annemin babamın.....iyi demişsin kızına azcuk yansıt evdeki krizi babam garibim elinde olmadan yansıtırdı ben harçlığımı biriktirir bir sonraki hafta harçlık almazdım
kzı bacım biz ne zorluk yaşamışızzz şimdiki çocuklar şanslı
fake kızz naporsunnnnnnnnnnn ses ver bakimmm
canım hicran benden süpriz beklemen çok güzel ama benim umudum yokkkkkk
böyle bir tecrubem yok ama sanki düşündüğüm fazla üstüne gittiğin zaman daha kötü olur
çünkü bu yaşlarda çocuklar sanki annelerinin babalarının iyiliğini istediğini anlamıyolar ne yapsan tersini anlıyolar
hicran kızında aşıkmış unutma
ilk aşık olduğu çok iyi biri olucak diye bir zorunluluk yokki
geldim bacım msni açarmısınnnnnnnnnnnnnn
selam millet
nasılsınız hicroşum baya dertliymiş valla diyorum yaaa hamiş kalmakla bitmiyor doğumuda yapsam diyosun sonra çocuklar böyle büyüdümü uğraş böyle annelik çok zor bir meslek tam büyük kız akıllanır ardından ceylin yetişir heee heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?