Aysonu Kizlari 2008

hicroş çok güzel bir aile tablosu canım
allah mutluluğunuzu daim etsin kem gözlerden korusun
kızlarınız hayırlı evlatlar olur inşallah
bana bak kız kocişin laz olduğu belli oluyor heeeeeeee
çok yakışmışsınız birbirinize
soy isminiz kopuz galiba şu kopuzlar marketlerle bir alakanız varmidur

nuniş annen gelince gelemezsin okadar buralara sonrada doğurursun hepten kaybolursun
sonra bide bakmışız nuniş kızıyla poz vermiş bizlere

kızlar ben çıkıyom şimdi evi yerleştireyim yemek var bugün kızı yedirip yatırırım sonra bir sürü ütüm var
oofff ooofffffffffff hep aynı işler hep

vavavvvvvv:1shok:aney geliyor heee blörf yapmıştır cnm o

Işte bizim ailemizzzzz bakın silicem alıntı yapınca da resmi silin heeee

...........................
kızın aynı babası yawwww
çok güsel yaaaa

var ama çok yakın akrabalık değil canım dıdısının dıdısı olayı yanii

ben kaçıyom kızlar acuktummm kızıda doyurayımm emmiyorr zilli ona mama hazırlayayımda uyutayım sonra sütümü sağayım barii bu arada da yemek te yerim görüşürüzzz

nuriş canım burdamısın ya ben aşılama için yer araştırıyorumda. tüp bebek merkezlerine gitme özel doktora git onlarda yapıyor diyorlar. ne yapacağımı şaşırdım ben yaaa. zatende hastayım yine kalacak bu ay. ya bu yaaaa. deli olacam yaaa. herhalde ben hiç anne olamayacam. vazgeçecem yaaa.bi kaç tıp merkezinede sordum hemen aşılama olmaz önce normal takip diyor. ya yinemi aynı şeyleri yaşayacam yaaa.

ya canım hep dedikleri aynı sende sorun görünmüyor bu nedenle bunu yapmamız lazım.tahlillere bakıyorlar sorun yok. eşimin tahlillerindede. böyle olur önce bunu deneyelim diyorlar. deli olacam yaaa. şu yakında bi tüp bebek merkezi var onu soracak yarın. bugün kimse yok çıkamam. sekreter hasta gelmedi. en iyisi öyle sanırım canım. sen nasıl oldun canım

abooo gitmezmi deyyonnn ee koca onsuz o kadar nasıl duracak gider kızzz
adam nasıl dayansın o kadar ay...bak görecennn
ama çok kaldımı zor yawwwww insan bişey dese ters anlıyo benimki gelip evi temiliyordu koltukları kafasına göre koyuyordu bigün kapuştuk benim ev ne karışıyon dedim ağlayacaktı neredeyse gidecektim eve ama evladımsın kıyamadım diyor bende inadım gidip özür dilemedim offfff çokk çokkkk zorr yaaaaaaa

bulantı hapından içtim uyku yaptı kaynanamın komşusu geldi lak lak acayip uyku bastırdı şimdi yimek yiyip yatacam tabiii fitili atmam lazım

ALLAH ALLAHHH neden sezeryan yapmamışlar yahuuu bu ne salaklık bu doktorlar ne fena yaaa allahın cezaları kızcağız çok çekmiştir allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…