selam kuslar
kocis isyerine gitti ben yalnizim aksamustu gelecek
anam cuma gunu geliomus gelme daha erken dedim tutturdu gelecem diye
kocası ile bozukmus gene kacacak yer arıyo.gorsun gununu dıyo belki bir ay belki 3 ay kalırım belki hic gelmem demiş adama:1shok:
bana da fenalıklar geldi tabi o oyle konusunca-tatlicadiarzu-
kızın aynı babası yawwwwIşte bizim ailemizzzzz bakın silicem alıntı yapınca da resmi silin heeee
...........................
çok güsel yaaaa[/url][/IMG]
ah canim ya nedir senin bu cektigin migrenden yaa yok mu bunun bir caresii
saol bitanem insallah
evet sezeryana alirlar da normal dogum baslamadan olsun telas stres yasamayalim istiyorum ben.belki gecef ilan suyum patlar sonra o saatte dr gelcek diye bekleri
bir de tabi su azalmis dedi benimki.bazen kordonu sıkistiriıp kendılerını öldürüyolar dedi icimize suphe düşürdü ondan bir an once olsun istiyorum stresten gebercem artıkkkk
yukarı çıkacaklar diye sevinme boşuna bacım yukarı tükürsen nefes darlığı aşağı tükürsen kasık ağrısı kanama vs her türlü sıkıntı çekiliyor:rof inşallah senin bundan sonrası rahat geçer bariia.sniz[/QUOT
ayyy cok dogrusun o nefes darlıgı berbat bıse sırt ustu yatamıom hemen tıkanıorum
dun benım dr dopplerle bakmayı abarttı gene az daha bayılacaktım kendı de anladı zaten yan yat tansıyonun dusmustur sırt ustu yatınca dedı
ter bosandı bırden suratımdan yaaa
nst de de fenalık gecırıodum tam yan yatmamısım kıpırdayamadım da ses gıdıo dıye
valla nasıl kalktım bılemıyorum
hahaha
yok kız ne devleti ozelde yapacam ben
devlette istege baglı sezeryan yokki kusum hem kocam orda nasıl refakatcı kalsın hehehe kadınları bile zor alıyorlar ogleden sonra dısarı atıyolar:roflol:
bir de odalar tek kişilikmiş ona cok sevindim bazı hastanelerde 2 3 kişilik oluyo nasıl emzircem elalemin yanında
y cok moktan bi durum kusum Allah yardımcın olsun
simdi sen ne desen batar ona kendimden biliorum o yaslarda hicccc anlasamazdık anamla
bir de insan o yasta asık olunca kendini cok kaptırıo ben kendimi kullandırmadım sevgilim yoktu hic ama sık sık platonik yapardım hahaha ve kendimi bunlalıma sokardım insan hic gecmeyecek sanıyor o yasta
biz de 3-4 gun ayrı yattıık kocam cok mutsuz oldu sonunda geldi yanıma sıkıstı
daracık koltukta yatıyoruz 3 gundur
eferin kusum gusel yazmıssın 10puannnhihoyyyt
kardesinin kıymetini bil kusum bak biz dogum yapacas eşim işsiz kaldı zor durumdayız ve 3kardeşi var toplasan 100lira yardım etmezler:1no2:
her kardeş bir deil malesef
kuşum valla bizimki yatmaz tek kişil yatağa gelip biyerine vururum diye ayrıyız sanırım doğuma kadar sinir oluyorum yaaaa offffffffffffff
kardeşim iyidir cnm yaa allah ona çok versin
yatamıyorummm başım ağrıyor ağrı kesici içtim susadım suyu çok içtim yatınca midemden ağızma geliyor kafam çatlıyor heçç keyfim yok mecburen oturuyorummmmm
kocan rahat edemez ama dayanacaksınız kuşummmfekocum zorlanıorum da kociş saolsun her işi yapıo zaten
anneme ihtiyac yok henuz ve sdogum sonrası yeterince kalacak..o kadar uzun sure anlasamayız gibime eliyoklava:cunku saolsun herseye cok karısır ben de hic sevmem bana karısılsın kesin kapısırız yani ondan kusum gecinemeyiz uzun sure aynı evde..bir de simdi kocam yılbasına kadar evde olacak o da rahat edemez isin o kısmı da var
en azından dogumdan hemen once gelseydiiii yani..
bırakmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzyok canım kaybolmam yaaa
k gunler belki agrım sızım olur pek katılamam kendımı veremem ama sonra yattıgım yerden yazarım size
yapmaaaaaaaaaaaaaaaabenim de bugün hiç ev işi yapmak istemiyo canımmmmmmmmmm
sıkılıyorum
hicroş çok güzel bir aile tablosu canım
allah mutluluğunuzu daim etsin kem gözlerden korusun
kızlarınız hayırlı evlatlar olur inşallah
bana bak kız kocişin laz olduğu belli oluyor heeeeeeee
çok yakışmışsınız birbirinize
soy isminiz kopuz galiba şu kopuzlar marketlerle bir alakanız varmidur
ozel doktordansa bu işin ehli olan bir merkeze gitsen daha iyi bence
onlar cok daha tecrubeli olur..daha önce takip yaptırdım de sen de..illa biz de yum takibi yapacaz demelerinin ne anlamı var anlamadm zaten senin reglin duzenli takibe ihtiyacın yokkiii
repüne tezahuratına tesekkur ittüm hicrosumşakkıdı
orkideeem dogum yapmus kusum bebek ters oldugu halde normal dogum yaptirmislar
ters diye epidural de verememisler suni sanci ile olmus baya zor olmus yanii
birsenim blof deil yaa cok sıkılio orda bir de bebek olunca gitmez vallahi
ama dusununce bunalima giriyorum ben 1 ay filan ayni evde yapamayiz birbrimize gireriz kuser de gider sonra :1no2:
repüne tezahuratına tesekkur ittüm hicrosumşakkıdı
orkideeem dogum yapmus kusum bebek ters oldugu halde normal dogum yaptirmislar
ters diye epidural de verememisler suni sanci ile olmus baya zor olmus yanii
birsenim blof deil yaa cok sıkılio orda bir de bebek olunca gitmez vallahi
ama dusununce bunalima giriyorum ben 1 ay filan ayni evde yapamayiz birbrimize gireriz kuser de gider sonra :1no2:
heh ıste dırım aynen onu kastettim ben de
bir evde iki baş olmeyyo kusumkaydirigubbakcemile3
umarım abartmaz kusum cidden sıkılırım ben cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?