bizden başka yerleredemii takılıyonuz ohhh maşallahhhh sanakusum baska bir siteden yazisioz ayni zamanda
kocasina rica etmis o da yazmis iste ordan okudum yanii
yapma yaaa
eşiyle problem mi var ki
olsun bitanem yaaa anne kaynanadan çok çok daha iyidir
kaç bakalımmmmmmmkaydirigubbakcemile2selam millet evde sıkıldım komşuma kaçtım biraz şimdi geldimmmm eeeeee kimler burda
dilek hoşgeldinnnnnnkaydirigubbakcemile2
citos kim yawwwcitos seni de tebrik ederim canım oglusun oluyormus
Allah analı babalı buyutsuna.s.
hehe aferin akıllı ol bakimmmkaydirigubbakcemile3
evet ben de hep soyluyorum kendinizi merak ettirmeyin gelin diye ama nadiren ugruyo hanumlar:dilcikar:
takılıorum valla ben heryere yeterim yetişirim:jeyyar:
kızın odasını koyacaktım makinenin pili bitmiş cekemedim yarın ceker koyarım isterseniz:1rolleyes:
citos u baska sayfadan tanıorum asagıda ismi cıkınca burayı okuyor dıye yazdım
yaa ne gzel kusum hatırlanmak cok guzel
ben de dun cok sasırdım belkı bahsetmısımdır unv de bır arkadasım varı aynı odada kaldık kac sene aynı bolumdendık cok severdım onu bırgun pat dıye küstü bana megerse ders sınav yuzundenmiş..aynı odada 1 ay konusmadı benle sonra konusmaya basladı donem sonunda odayı bıraktı baska yere tasındı
ondan sonra da samimi olmadık birdaha
dün bana mail atmıs 2.5sene olacak..facebookta gormus baska bir arkadasımız bana dogum yakın di mi yazmıstı onu goırmus.anne mi oluyorsun cok sevindim bu haberı burdan mı alacaktım kendime cok kızdım yazmıs:1shok:arayacaktım ama nasıl karsılarsın bilemedim eger istersen sesini duymayı cok isterim yazmıs
yani bu insanlar bana bunu niye yapıo kıymetimi sonradan mı anlıyolar nedir
lisedeki kankam da aynısını yaptı durup dururken son gun benle irtibatı kesti cok sonra bana ulastı nasılsın diyee.
hadi o neyse de bu mail atan beni cok yaraladı cok seviodum cunku onu..hala da seviyorum ben adam olmamkac kere ruyama girdi sitem ettim cok etkilenmişim :çok üzgünüm:
ahhhhhhh ahhhhhh
hala üzülüyorum kusum elimde degil
cunku kac senen o insanlarla gecmiş
o kişiler hayatından cıkınca hayatının o bölümü de tamamen gömülmüş gibi oluyor
lise ve unv den hiç güzel anım kalmadı bu ikisi yuzundensenağlama
ama cok aglamıstım bu kız beni cok üzdü
dün gece de mailini gorunce tutamadım kendimi icin icin agladım kocise caktırmadan:a015:
haklısın kusum ama yapı meselesi işte zaten az kişiyle samimi olurum sevdiklerim de boyle yapınca icerliyorum
ben kactım simcik aclıktan ölecem yemek yiyeyim optum canımŞeniz
aksam olunca bomboş kalıyor burası bende çok efkarlıyım ağlayasım var çünki kocam yok zaten kaynanamda kalmak bana zor geliyor o ne kadar iyi olsada kendimi yük gibi görüyorum
fatoş ne o gece kimseler yokken takip ediyon bakıyomda
günaydın canlarım günaydın. gününüz aydın olsun. çok güzel geçsin. bugün herzamankinden daha çok mutlu olun ve üzülecek hiç bir şey olmasın hayatınızda. sizleri çok seviyorum.
günaydın cnm iiyi dilekleirn için çok sağol dilerim seninde öle olur
ben sıkıntılı rüya gördüm ona canım sıkkın kalktım rüyamda ayakkabı alıyordum
ben ayakkabıyı sıkıntı bilirim ayağıma giydim ama sonra ne oldu bilmiyom kredi kartımı verirken görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?