Aysonu Kizlari 2008

kusum baska bir siteden yazisioz ayni zamanda
kocasina rica etmis o da yazmis iste ordan okudum yanii
bizden başka yerleredemii takılıyonuz ohhh maşallahhhh sanakaydirigubbakcemile3

yapma yaaa
eşiyle problem mi var ki
olsun bitanem yaaa anne kaynanadan çok çok daha iyidir

hoşgeldin cnm

selam millet evde sıkıldım komşuma kaçtım biraz şimdi geldimmmm eeeeee kimler burda
dilek hoşgeldinnnnnnkaydirigubbakcemile2
kaç bakalımmmmmmmkaydirigubbakcemile2

citos seni de tebrik ederim canım oglusun oluyormus
Allah analı babalı buyutsuna.s.
citos kim yawww

hehe aferin akıllı ol bakimmmkaydirigubbakcemile3

evet ben de hep soyluyorum kendinizi merak ettirmeyin gelin diye ama nadiren ugruyo hanumlar:dilcikar:

ben tuvalet harici heryerden yetişiyommkaydirigubbakcemile3

heryerede zıplıyon heeeeeeee şakkıdıkoy resminii off ben uyuyamadım bugün yaaaa
tam uyuyordum eski şirketin patronu aradı 6 sene çalıştığım yerin çocuklar hasta olduğumu duymuş geçmiş olsun diyorr unutmamışlar beni

ahhhhh ahhhhhhhhhhhÇok üzgünüm çoookyarama parmak bastın
lise kankalarımla hala görüşüyom biri bekar işte hastaneden taburcu ooolurken o geldi aldı
diğeri uzak ama arar hep.....ama çok değer verip çokk kazık yedim seneler sonra aradı ama kırdımı geri dönmemem ben güvenem......neyse deşmeyek maziyi:içelim:

cnm ya o kadar içlenme bende sonuna kadar mücadele ederim ama belli bi saatten sonra
çok zor olur dönüşümmm kızınla olan hayatına baksositososito

haklısın kusum ama yapı meselesi işte zaten az kişiyle samimi olurum sevdiklerim de boyle yapınca icerliyorum

ben kactım simcik aclıktan ölecem yemek yiyeyim optum canımŞeniz

tmm cnm afiyet olsun bende bebe odalarına bakıyom erken ama fikrim olsun dedim
ama bayan ucukk

aksam olunca bomboş kalıyor burası bende çok efkarlıyım ağlayasım var çünki kocam yok zaten kaynanamda kalmak bana zor geliyor o ne kadar iyi olsada kendimi yük gibi görüyorum

fatoş ne o gece kimseler yokken takip ediyon bakıyomda

kaç gündür aklım sizde ama üç gündüür hazırlık yapıyodum dün günüm vardı atlattım bugüünde temizliik yaptım bitti çok şükürrr

ahhhh canım ya üzülme kocişin yok diye ne yapsın adam ekmek parası aklıda sendedir şimdi onada zor allah sabır güç versiinnn

günaydın canlarım günaydın. gününüz aydın olsun. çok güzel geçsin. bugün herzamankinden daha çok mutlu olun ve üzülecek hiç bir şey olmasın hayatınızda. sizleri çok seviyorum.

günaydın canlarım günaydın. gününüz aydın olsun. çok güzel geçsin. bugün herzamankinden daha çok mutlu olun ve üzülecek hiç bir şey olmasın hayatınızda. sizleri çok seviyorum.

günaydın cnm iiyi dilekleirn için çok sağol dilerim seninde öle olur
ben sıkıntılı rüya gördüm ona canım sıkkın kalktım rüyamda ayakkabı alıyordum
ben ayakkabıyı sıkıntı bilirim ayağıma giydim ama sonra ne oldu bilmiyom kredi kartımı verirken görüyorum

canım hayırdır inşallah de hayra çıksın. neye yorarsan ona çıkarmış. iyiye yor iyi olsun. sıkma canınıda tamammı canım. nasılsın bugün miden aynımı yine. benimde birkaç gündür midem bulanıyordu hafif. ama dün akşam uyuyamadım. ben kolay kolay çıkaramam. ama kendim bile şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…